icon
icon
icon
icon

Hoteller i Stockholm

Uanset om du planlægger en weekendtur eller en længere ferie, er det rart at bo på et hotel, hvor der bliver taget godt hånd om en.

Planlægger du en tur til Stockholm, er det naturligvis yderst belejligt med et hotel, der ligger centralt, har en venlig og effektiv service og ikke mindst en lækker morgenmad! Best Western Hotels & Resorts tilbyder et bredt og varieret udvalg af hoteller i Stockholm. Hvilket hotel der passer dig bedst, afhænger selvfølgelig af smag og behag, men også ting som beliggenhed i forhold til de aktiviteter, du har planlagt i løbet af dit ophold. Uanset hvilket hotel du ender med at vælge, vil du hos os altid opleve venlig betjening, komfortable værelser, skøn atmosfære og måske vigtigst af alt; en overdådig dejlig morgenmad hver morgen.

Hoteller i Stockholms indre by

Hoteller i Storstockholm

Uanset hvor du planlægger at overnatte, kommer du til at opleve nogle af de bedste hoteller i Stockholm, når du vælger at bo hos Best Western Hotels & Resorts. Et populært valg er vores centrale byhoteller, hvor du er tæt på seværdigheder og byens liv. Noget af det første, man bør gøre, når man kommer til Stockholm, er at finde sig et godt sted at ”fika”, som det hedder på svensk. Det betyder noget i retning af at hygge sig med en kop kaffe og lidt lækkert til. Petrus Bageri er et godt sted at begynde turen. Prøv deres fantastiske kardemommeruller, som går rigtig godt til kaffe og hygge. Test også gerne kaffen fra Koppi, et kaffebrænderi med base i Sydsverige, og nyd livet og udsigten over Stockholms myldrende liv.

Vil du gerne udforske byen, er en tur til Skinnarviksberget et must, her finder du den smukkeste udsigt over Stockholm. Eller du kan tage tur til Monteliusvägen, hvor du får en storslået udsigt over vandet mod Gamla Stan og Riddarholmen. En gåtur i den smukke Djurgårdener er ligeledes en oplevelse i sig selv. Begynd tidligt om morgenen og driv rundt på de endeløse stier, så længe du orker. Får du brug for en pause, kan du tage et stop i den smukke Rosendals Have, hvor du også kan få dig en forfriskning, mens du nyder de smukke omgivelser. Er det frokostmaven, der knurrer, kan du oplagt gå mod Östermalms markedshal, hvor du finder masser af god mad i det omkringliggende område. Spis hos Lisa Elmqvist, hvor du eksempelvis kan nyde sild på mørkt brød med västerbotten-ost, gravad laks med sennepssovs eller store platter med fisk og skaldyr.

Eftermiddagen kan byde på et besøg i skulptøren Carl Eldhs studio på Norrtull. Museet ligger på en lille høj, og samlingen rummer hundredvis af kunstneres skulpturer, heriblandt flere af August Strindberg. Er du en sand kunstelsker, kan du derefter besøge Galleri Dusty Deco, hvor alle forestillingerne om skandinavisk design vendes på hovedet. Det er en spændende blanding af designklassikere og ejerens egen samling af moderne fotografi.

Er du blevet tørstig af at trave rundt, er et besøg på bryggeriet Omnipollos Hatt oplagt, idet de brygger noget af Skandinaviens mest interessante øl. Når aftenen og dermed dagens middag nærmer sig, er Stockholm fuld af gode spisesteder, og et godt sted at begynde er Nytorget. Minirestauranten Bar Agrikultur er det hotteste lige nu med god stemning og endnu bedre mad, hvor du kan vælge imellem snacks og småretter som vild-laks, asparges og grillet kalvekød. Du kan også gå efter en 5-retters middag på Adam/Albin fine dining restaurant, hvor du kan vælge mellem 3 retter ved hver servering.

Vinelskeren bør besøge den nye vinbar Folii, styret af to af landets bedste sommelierer, og hvor det meste af vinkortet kan købes per glas. Cocktails på Paradiso ved Mariatorget er også populært for lokale såvel som de mange rejsende fra hele verden. 

Lad dig forkæle

Uanset hvilket hotel du vælger i Stockholm, er det helt sikkert, at du har en fantastisk oplevelse foran dig, både hvad angår mad, kultur, arkitektur, historie og oplevelser. Brug dagene på shopping, cafebesøg, udstillinger, spa, koncerter eller blot med at drive rundt i denne smukke storby.   

Oplevelser i Stockholm

  • Nyd en fantastisk udsigt over byen fra Skinnarviksberget

  • Besøg charmerende Gamla Stan

  • Gå en tur i Djurgården og nyd de dejlige haver

  • Besøg skulptør Carl Eldhs studio på Norrtull

  • Nyd Skandinaviens mest spændende øl på bryggeriet Omnipollos Hatt

  • Besøg hyggelige Östermalms markedshal

  • Nyd fantastiske spisesteder og barer ved Nytorget