Spring til hovedindhold
Best Western logo

NOFO Hotel, WorldHotels Crafted

Designhotel med inspiration fra hele verden

At bo på NOFO Hotel, WorldHotels Crafted er en enestående oplevelse hver gang. Her finder du en charmerende indretning og lidt broget interiør i en bygning fra 1780'erne. Med den meget centrale beliggenhed på Södermalm i Stockholm har du desuden alle forudsætninger for at nyde det bedste, hovedstaden har at byde på.

Fokus på design og komfort

Hotellet har 109 værelser i forskellige størrelser og stilarter. Hvad med for eksempel et værelse i skandinavisk design med træ og retromønstre eller måske et mere romantisk indrettet værelse med inspiration fra Paris og Moulin Rouge? Eller måske vil du gerne opleve Brooklyns ru materialer og industrielle look? Der er værelser for enhver smag med forskellige standarder og bekvemmeligheder.


Vinbar og konferencefaciliteter

Når du ankommer til hotellet, bliver du mødt af en charmerende og stemningsfuld vinbar, der serverer mellemstore retter med smage fra hele verden samt vin, øl, drinks eller noget alkoholfrit til dem, der foretrækker det. I sommermånederne er der også en dejlig udeservering i den hyggelige indergård. Hvis du leder efter konferencerum, har hotellet tre fleksible mødelokaler med plads til 22 siddende deltagere og 30 ved mingling.


Södermalms hjerte

Hotellet ligger i et område, der populært kaldes SOFO (South of Folkungagatan), som mange mener er den bedste del af Södermalm. Her vrimler det med hyggelige butikker, hippe barer, spændende restauranter, parker og aktiviteter. Fra Södermalm er der heller ikke langt til den gamle bydel Gamla Stan, Kungsträdgården og hele Stockholms centrum.

Kundevurderinger: 4,6/5 (1.298 anmeldelser)
NOFO Hotel, WorldHotels Crafted

Tjärhovsgatan 11, 116 21 Stockholm

Telefon: +46 8 503 112 00

E-mail: info@nofo.se

Med rejseminder som inspiration

Da ejerparret Marie og Glenn Tammemägi skulle indrette NOFO Hotel, WorldHotels Crafted, ønskede de, at hotellet skulle være præget af en bestemt stil fra en af de byer og bydele, de havde besøgt på deres rejser. Men de kunne ikke helt bestemme sig for, hvilken stil de bedst kunne lide – så de valgte simpelthen dem alle. Her kan du derfor vælge at bo på et værelse, der er indrettet i stil med en lejlighed i New York eller et stramt nordisk galleri.

Vælg værelse

Mad og drikke

Vinbar

I hotellets vinbar kan du bestille små og mellemstore retter sammen med noget godt i glasset. Hvis du gerne vil prøve lidt af hvert og dele med en anden, er der også en fast menu med seks mellemstore retter, som serveres for hele selskabet.

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 350 SEK pr. nat.


Svanen

Hotellet er miljømærket med Svanen, hvilket betyder at det opfylder ambitiøse miljøkrav.


Parkering

Parkeringshus til hotellets gæster til en pris af 325 SEK om dagen. Skal forudbestilles ved at kontakte hotellet via e-mail eller telefon.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Lounge/bar
 • Renseri
 • Sen udtjekning
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Banktjenester
 • Ismaskine
 • Parkering ved hotellet

Møder og konference

109

Hotelværelser

3

Mødelokale

22

Bio opstilling

Hotellet har tre konferencerum med en fantastisk indretning, som er inspirerende for ethvert møde. Lokalerne kan bookes hele eller halve dage.

Konferencebooking

E-mail: linnea@nofo.se

Telefon: +4673 0344319

 • Club NOFO

  Number of personsMax 22 gæster
  Area40 m2

  Dette lokale kan bruges på forskellige måder, da den ene del af lokalet passer bedre til mindre møder, og den anden del er mere velegnet til biografopstilling. Lokalet kan også bruges til forskellige arrangementer, og som navnet antyder, er der også adgang til DJ-udstyr.

 • The Vault

  Number of personsMax 10 gæster
  Area15 m2

  Et mindre lokale med et vinkældermiljø, som egner sig til mindre møder, private middage og andre arrangementer.

 • Le Salon

  Number of personsMax 30 gæster
  Area35 m2

  Et mellemstort sted med egen bar, som er ideel til arrangementer, hvor deltagerne skal mingle. Der er ingen opstillinger med stole og intet teknisk udstyr.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som, udover en førsteklasses service, tilbyder noget unikt indenfor arkitektur, design, kunst eller musik.