Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Ruth, WorldHotels Crafted

Gemytligt boutiquehotel i Vasastan

I den hyggelige bydel Vasastan i Stockholm finder du dette familieejede boutiquehotel, hvis indretning er inspireret af både omgivelserne og den klassiske stockholmske lejlighed. Her kommer både turister og lokale stockholmere for at spise godt, drikke et glas eller nyde et rigtig dejligt hotelophold.

Værelser med charme og elegance

Hotellet ligger i en bygning, der blev opført i 1800-tallet, hvilket betyder, at ikke to værelser er ens. Både størrelse og indretning varierer fra værelse til værelse. Du vil i høj grad opleve stemningen i en ægte stockholmsk lejlighed, når du overnatter her, for eksempel i form af knirkende sildebensparket og tidstypiske høje dørtrin.


Opholdsområder, mad og drikke

Ud over dejlige værelser har hotellet også en hyggelig lounge, en terrasse og en bar. I baren serveres øl, vin, drinks og alkoholfrie alternativer. At hotellet har stort fokus på kunst og kultur, vil du især bemærke, når du læser drinksmenuen igennem.


Når der serveres morgenmad, vil du ud over at nyde dejlige klassikere også kunne afslutte morgenbuffeten med flødeskumskage og alkoholfri mousserende vin. Til middag er du hjertelig velkommen i restaurant Crêperie & Logi, hvor du kan nyde velsmagende galetter og crepes.


Vasastan i Stockholm

I bydelen Vasastan vrimler det med restauranter, barer, caféer, butikker og meget mere. Derudover er der flere grønne områder i nærheden af hotellet såsom Observatorielunden og Hagaparken. Fra Observatorielunden kan du følge Drottninggatan ned til Sergels Torg og opdage endnu mere af byens store shoppingudbud.

Kundevurderinger: 4,7/5 (1.887 anmeldelser)
Hotel Ruth, WorldHotels Crafted

Dobelnsgatan 81, 113 52 Stockholm

Telefon: +46 815 04 20

E-mail: hello@hotelruth.se

Samarbejde med Litz

I både lobbyen og restauranten på Hotel Ruth, WorldHotels Crafted kan du opleve spændende kunst fra platformen Litz. Denne platform har til formål at gøre samtidskunst fra gallerier, kunstnere og samlere over hele verden mere tilgængelig og samtidig promovere kunsten.

Vælg værelse

Mad og drikke

Hotel Ruth restaurant and breakfast area

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Hotel Ruth restaurant and breakfast area

Crêperie

Ved siden af hotellet ligger restaurant Crêperie & Logi, der serverer galetter og crepes med forskelligt fyld. Denne slags mad stammer oprindeligt fra Frankrig, men bliver mere og mere populær i Sverige.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Ved siden af hotellet er der parkeringspladser, som koster 400 SEK i døgnet.


Andre ydelser

  • Receptionen er åben 24 timer
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Wi-fi
  • Lounge/bar
  • Restaurant
  • Safety boks

Møder og konference

Hotellet har ingen konferencelokaler, der kan bookes, men det er muligt at holde mere uformelle møder eller arbejde en stund i hotellets lobby.

    Hvorfor World Hotels Crafted?

    Hoteller som, udover en førsteklasses service, tilbyder noget unikt indenfor arkitektur, design, kunst eller musik.