Spring til hovedindhold
Best Western logo

Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection

Spa- og konferencehotel i Dalarna

Lige ved siden af søen Siljan i hjertet af Dalarna bydes du velkommen til Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection. Her finder du et unikt hotel med en vidunderlig udsigt over søen. Hotellet har flere forskellige konferencelokaler, en restaurant og ikke mindst en stor spa, der indbyder til rolig afslapning.

Hyggelige værelser

Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection har mange forskellige typer værelser, som er fordelt på forskellige bygninger. Her er både enklere og mere luksuriøse værelser alt efter formålet med dit ophold. Hvis du fejrer noget særligt, kan du booke en af de to dejlige suiter, og hvis du ønsker mere privatliv, er der en hel villa med tre soveværelser, stue og køkken.


Spa, konferencerum og restaurant

Det rolige miljø omkring hotellet er ideelt til afslapning og rekreation. Her er der 1.500 kvadratmeter med spa-aktiviteter i form af swimmingpool, spabade, dampbad, sauna, to massagepools, en stille kilde og en stor solterrasse. Til konferencer og møder har hotellet flere fleksible lokaler med en kapacitet på op til 200 personer. Derudover er det muligt at arrangere forskellige møder i hotellets omgivelser, for eksempel i spaen eller måske ved Siljans strand. Ved teltkonferencer er det muligt at samle op til 700 personer. Hotellets restaurant serverer så vidt muligt en sæsonmenu, som komponeres med lokale råvarer.


Ting at tage sig til i Tällberg

Tällberg er en hyggelig landsby, som ligger midt imellem Rättvik og Leksand. Her kan du tage dit rejseselskab med på en vandretur til toppen af Digerberget og drikke kaffe på toppen, inden I begiver jer ned igen. I landsbyen Tällberg er der flere caféer med lækkert bagværk og små forretninger med kunsthåndværk, keramik og smedearbejde. Hvis man vil på en længere udflugt, ligger minen Falu Gruva og kalkbruddet Dalhalla en køretur væk.

Kundevurderinger: 4,3/5 (3.200 anmeldelser)
Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection

Tällggårdsgattu 21, 793 70 Tällberg

Telefon: +46 24789100

E-mail: info@dalecarlia.se

Conference Lefflers Salong Dalecarlia

En historisk bolig

Bygningerne, hvor Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection har til huse, blev bygget i 1910 af professor Gösta Mittag-Leffler, som var en af vor tids største matematikere og desuden en legendarisk mand, der siges at være skyld i, at der i dag ikke er nogen Nobelpris i matematik. Der er flere spor efter Mittag-Leffler på hotellet, blandt andet er konferencerummet Lefflers Salong på billedet hans gamle bopæl.

Vælg værelse

Mad og drikke

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Dalecarlia

Restaurant

Hotellets restaurant serverer så vidt muligt sæsonbetonede retter med råvarer fra lokalområdet. Til maden kan du få en vin, som hotellets sommelier har valgt, eller selv vælge fra en gedigen drikkemenu.

Lounge bar Dalecarlia

Bar Leffler

Bar Leffler er det perfekte sted til en drink før eller en avec efter middagen. Her kan du slå dig ned i en behagelig lænestol foran pejsen og nyde god musik, som nogle gange er live. Baren serverer også lettere retter.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr tilladt i visse værelsestyper (Economy og Deluxe) med et begrænset antal værelser, SEK 250/ophold. Kontakt venligst hotellet for bestillning.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering. Der er ladestandere til dem, der kommer i en elbil. Ladestanderne koster ekstra, og betaling sker via appen Waybler.


Andre ydelser

 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Indendørs pool
 • Jacuzzi
 • Sen udtjekning
 • Udendørspool
 • Pool servering
 • Skopudsning maskine
 • Sauna
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
Spa Dalecarlia

Udendørsspa

Hotellets udendørsspa tilbyder en stille kilde, en dobbelt massagepool og en stor solterrasse, hvor du kan nyde solen eller starte dagen med en rolig meditation.

Spa Dalecarlia

Indendørspool og jacuzzi

Indendørs er der en swimmingpool, som kan anvendes til motionssvømning, og to boblebade. Ved poolene er der behagelige sofaer og lænestole, hvor man kan slappe af mellem badene.

Spa Dalecarlia

Sauna og relax

Der er både sauna og dampbad på hotellet. Derudover er der flere afslapningsrum med behagelige hvilestole og sofaer, hvor du kan læne dig tilbage med en forfriskende drink.

Gym Dalecarlia

Fitnessrum

I hotellets spa er der også et lyst og rummeligt fitnessrum med panoramavinduer med udsigt over søen Siljan. Fitnessrummet har maskiner til både styrke- og konditionstræning samt løse håndvægte og andre redskaber. Som hotelgæst kan du benytte fitnessrummet gratis.

Hot Tub at the Spa

1.500 kvadratmeter afslapning

Hotellet byder på hele 1.500 kvadratmeter spa-aktiviteter i form af swimmingpool, spabade, dampsauna, tør sauna, dobbelt massagebassin, stille kilde og stor solterrasse.


Adgang til relaxområdet er mod betaling.

Yoga room Dalecarlia

Yogastudio

Eftersom Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection er et hotel til restitution og afslapning, er der selvfølgelig et yogastudio til dem, der ønsker at starte dagen med yoga.

Playroom Dalecarlia

Legerum

Til hotellets yngre gæster er der et spændende legerum med elementer fra et minihotel, hvor børnene kan slippe fantasien løs i deres egen reception. Derudover er der legetøj, spil og andet kreativt at lege med.

Møder og konference

98

Hotelværelser

12

Mødelokale

200

Bio opstilling

Hotellet tilbyder 12 lokaler til forskellige konferencer, møder og andre arrangementer. Lokalerne findes i forskellige bygninger i området og kan tilpasses på flere måder ud fra ønsker og behov.

Konferencebooking

E-mail: konferens@dalecarlia.se

Telefon: +46 247 891 43

 • Hjortnäs

  Number of personsMax 200 gæster
  Area133 m2

  Hjortnäs er hotellets største lokale. Det er fremragende til foredrag eller større konferencer med mange deltagere.

 • Allégården

  Number of personsMax 70 gæster
  Area74 m2

  Allégården er et separat anneks, hvor der både er denne konferencesal og en række hotelværelser. Her kan der holdes konferencer adskilt fra resten af hotellet.

 • Sjugare

  Number of personsMax 70 gæster
  Area62 m2

  Sjugare er et lyst og dejligt lokale, som er velegnet til mellemstore konferencer og møder.

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med mindst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt udvidede faciliteter