Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western and hotel Linköping

Moderne hotel centralt i Linköping

Her bor du på et hyggeligt indrettet hotel med en populær restaurant. Dette cityhotel er velegnet til både forretnings- og fritidsrejsende. Du bor i gåafstand til centrum og parkområder.

Værelserne

Her kan du vælge mellem 151 værelser, der er indrettet med smarte løsninger, så pladsen udnyttes optimalt, og med høje krav til kvalitet, design og komfort. Der er hurtig wi-fi, rigeligt med stikkontakter, Chromecast, værdiskab samt strygejern og strygebræt eller en tøjdamper på hvert værelse.  


Bo på Best Western and hotel Linköping

Best Western and hotel Linköping åbnede i 2021 og har fokuseret meget på store fællesarealer. Her kan du som gæst slå dig ned i hyggelige og behagelige omgivelser, når du vil nyde socialt samvær, holde møder, arbejde eller bare slappe af. Hotellet har også en populær restaurant og bar, hvor du kan indtage et lækkert måltid og få stillet tørsten.


Hvis lysten til at træne melder sig, har vi et moderne fitnesslokale med træningsmaskiner og forskellige typer håndvægte. Du kan også slappe af i saunaen.


Hvis du ankommer i bil, vil du helt sikkert sætte pris på den store offentlig garage med direkte indgang til hotellet.


Et socialt hotel i Linköping centrum

Eftersom du kommer til at bo på et hotel i centrum af Linköping, er du aldrig langt fra byens restauranter, handelsgader og rige kulturliv. Men det bedste er, at alt ligger inden for gåafstand! Linköping er en af Sveriges største byer, og det kan mærkes på byens store udvalg af aktiviteter og seværdigheder. Var det for eksempel noget med et besøg på frilandsmuseet Gamla Linköping, flyvevåbenmuseet eller Bergs Slussar?

Kundevurderinger: 4,2/5 (2.223 anmeldelser)
Best Western and hotel Linköping

Storgatan 49, 582 28 Linköping

Telefon: +46 133272700

E-mail: info.linkoping@andhotel.se

photo print

Ruske tremmer?

Det er ikke noget tilfælde, at der er elementer af indretningen på and hotels hotelværelser, der ligner tremmer. Dér, hvor hotellet ligger i dag, lå der fra 1846 og godt 100 år frem et fængsel.

Vælg værelse

Tilbud

Tilbud på Best Western og hotel Linköping

Overnatning for to personer fra 795 kr/nat. Morgenmadsbuffet er inkluderet!

Brug bookingkoden

Klik på knappen og bookingkoden vises i søgefeltet:

Mad og drikke

rest holst

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lunch Best Western and hotel Linköping

&lunch

På hverdage serveres hotellets populære &lunch. Dagens frokost serveres som buffet med et stort udvalg af kød, fisk og vegetarretter. Stort salatbord samt kaffe og kage er inkluderet.

Restaurang

&middag

I and restaurant serveres a la carte med stor vægt på lokale råvarer. Her kan du forvente en varm modtagelse og personlig betjening, uanset om du kommer alene, eller om I er et større selskab til spisning.

Bar reception

Bar

Velkommen i baren og loungen, hvor der er behagelige lænestole og en hyggelig stemning. Her kan du nyde vin, øl og lækre cocktails. Du kan også bestille lettere retter fra barmenuen.

Restaurang

Sparkling Thursday

Hver torsdag kan du få en perfekt afslutning på arbejdsdagen med Sparkling Thursday. Nyd en buffet med tærter, kanapéer, snacks og søde sager med et glas mousserende vin til.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Dyr er velkomne på nogle af hotelværelserne, kontakt hotellet for at bestille. Dyr er ikke tilladt i restauranten og loungen.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

I forbindelse med hotellet er der en stor offentlig garage med masser af parkeringspladser og direkte indgang til hotellet.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Lounge/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Restaurant
 • Safety boks
Gym, and hotel Linköping

Fitnessrum og sauna

I fitnessrummet er der løbebånd, crosstrainere, cykler og romaskiner. Det hele er fra Life Fitness Integrity Series. Du finder også vægtstænger, håndvægte, kabeltræk og meget mere.


Der er fælles sauna for mænd og kvinder samt to omklædningsrum/bruserum i direkte forbindelse med fitnesscenteret.

Møder og konference

151

Hotelværelser

1

Mødelokale

0

Bio opstilling

Hotellet har et konferanserom i tilknytning til salongen. Hvis dere vil starte eller avslutte dagen i salongen, kan dere reservere den i forbindelse med konferansebookingen.


Salongen er et utmerket sted for mingling, bokutgivelser og ulike arrangementer. Et trivelig og personlig sted å ha et arrangement.

Konferencebooking

E-mail: info.linkoping@andhotel.se

Telefon: 013-327 27 00

 • Konferencelokale

  Number of personsMax 12 gæster

  Dejligt indrettet lokale med konferencebord. Her er der teknik til afholdelse af videomøder.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.