Spring til hovedindhold
Best Western logo

Palm Tree Hotel, BW Signature Collection

Middelhavsinspireret hotel i Trelleborg

Velkommen til det centrale Trelleborg og Palm Tree Hotel, BW Signature Collection! Her bor du på et moderne og palmeklædt hotel, som har lagt mange kræfter i at indrette med bæredygtige materialer. Hotellets tæpper er for eksempel fremstillet af genbrugsplast fra havet. Ud over behagelige værelser tilbyder hotellet en stor relaxafdeling.

Moderne værelser

Hotellet har 42 værelser, fordelt på enkeltværelser, dobbeltværelser og mere rummelige familieværelser. Værelserne er smagfuldt indrettet i forskellige farveskalaer og udstyret med luksuriøse senge fra Bed Factory Sweden, hvilket giver de bedst mulige forudsætninger for en god nats søvn. Familieværelserne har en køjeseng med to sovepladser, der kan klappes ned.


Relaxafdeling og konference

I hotellets skønne relaxafdeling har du mulighed for at gå i sauna samt få massage og forskellige ansigts- og kropsbehandlinger. Til møder, konferencer og arrangementer har hotellet to lokaler med en kapacitet på op til 30 siddende gæster.


Trelleborg – Sveriges sydligste by

Trelleborg er en hyggelig lille by, der normalt regnes som Sveriges sydligste by – ikke at forveksle med Sveriges sydligste punkt, som er turistmålet Smygehuk. I det centrale Trelleborg er der et godt udvalg af shopping, restauranter og underholdning. Desuden er du altid tæt på sol og strand langs den dejlige sydkyst, hvor den ene badestrand afløser den anden. Det nærmeste badested i Trelleborg er Dalabadet, som ligger i den østlige del af byen. Fortsætter du lidt længere ud, kommer du til Beddinge havbad, som er en lavvandet strand, der er ekstra velegnet til børnefamilier.

Kundevurderinger: 4,1/5 (387 anmeldelser)
Palm Tree Hotel, BW Signature Collection

Corfitz Beck-Friisgatan 3, 231 42 Trelleborg

Telefon: +46 410 48500

E-mail: info@palmtreehotel.se

Et palmehotel i palmernes by

Da de første palmer blev plantet i Trelleborg i 1984, var der mange, som rystede på hovedet. Spanske palmer kunne vel ikke overleve i Trelleborgs omskiftelige klima? Det viste sig, at det kunne de godt. Siden da er der plantet omkring hundrede palmer i byen, og de er blevet Trelleborgs særkende. Det ønskede hotellets grundlægger Al Fluin at udnytte, da han indrettede Palm Tree Hotel, BW Signature Collection.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Seating

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Palm Tree Hotel BW

The Peacock - Restaurant med aktivitetsaftener

Hotellets restaurant er åben til buffetaftener med forskellige temaer fredage og lørdage.


Udover det arrangerer de aktivitetsaftener som f.eks mordmysterium, quizaftener og meget mere.


Når restauranten er lukket, tilbydes hotellets gæster 15 % rabat på en nærliggende restaurant.

Bar Palm Tree Hotel BW

Hold festen på The Peacock

For dig, der planlægger et arrangement til en særlig lejlighed eller fest, er det muligt at leje hele restauranten. Personalet vil derefter sammen med dig skabe den perfekte menu og atmosfære til dit arrangement.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 200 SEK pr. ophold.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i opvarmet parkeringshus mod et gebyr på 145 SEK pr. døgn. Forudbestil gerne. Ca. 50 meter fra hotellet er der ladestandere til elbil.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Wi-fi
 • Parkering ved hotellet
Relax Palm Tree Hotel BW

Spa

I hotellets spaafdeling kan du nyde afslappende behandlinger, der øger dit velbefindende. Der tilbydes massage, bade, kure, scrubs, indpakninger og meget mere, som kan kombineres eller bookes separat.

Relax Palm Tree Hotel BW

IR Sauna

Saunaen er en infrarød sauna med lav temperatur, som giver øget blodcirkulation, mere elasticitet i huden og fjerner toksiner. Her kan du læne dig tilbage, nyde varmen og derefter få en skøn behandling.

Møder og konference

42

Hotelværelser

2

Mødelokale

30

Bio opstilling

Hotellet har to lokaler beregnet til møder og konferencer. Det ene er et stort lokale, og det andet er et grupperum. Ud over mad og drikke kan hotellet også være behjælpelig med at booke foredrag og aktiviteter i forbindelse med dit arrangement.

Konferencebooking

E-mail: info@palmtreehotel.se

Telefon: +46 410 485 00

 • Palmen

  Number of personsMax 30 gæster
  Area45 m2

  Palmen er et mellemstort lokale, som egner sig til forskellige typer af arrangementer og møder. Lokalet har fleksibel møblering.

 • Grupperum

  Number of personsMax 10 gæster
  Area20 m2

  Grupperummet kan bookes separat eller som ekstra arbejdsrum i forbindelse med et større arrangement. Lokalet har fast møblering i konferenceopstilling.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.