Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Kungens Kurva

Nyt hotel i Kungens Kurva - åbner i november

I november 2023 slog Best Western Plus Kungens Kurva dørene op til et helt nyt hotel i det område, hvor Kong Gustaf V efter sigende skulle være kørt i grøften.. Hotellet har industrielt interiør, dog med varme toner. Her sover du i eksklusive senge og spiser godt på hotellets piazza. Fra foråret 2024 kan du også slappe af i en af ​​hotellets to swimmingpools på taget.

Hyggeligt, nærværende og med praktisk lokation. Det er nogle af nøgleordene for det nybyggede Best Western Plus Kungens Kurva. Her får du en skøn hoteloplevelse samt en praktisk beliggenhed i forhold til Stockholm City. Hotellet er nabo til Ikea og ligger kun 20 minutter i bil fra Stockholm by.


Tryghed og gode senge

Udover varme farver og indbydende, industriel indretning, har hotellet også senge i topkvalitet, åbne garderobeskabe og god Wi-Fi forbindelse. Her kan unge såvel som ældre, forretningsrejsende og feriegæster føle sig trygge og få en god nattesøvn samt nyde de gode faciliteter.


Restaurant og piazza

I hotellets indbydende lobby og restaurant kan du vælge at sidde i centrum af det hele, det vil sige lige ved det åbne køkken, hvor den velsmagende surdejspizza bliver bagt. Eller du kan slå dig ned i en lidt roligere oase ved de store vinduer i lobbyen.


Ønsker du autentisk italiensk stemning, har du mulighed for at søge udenfor på hotellets egen piazza, hvor du kan nyde alt fra fantastisk hotelmorgenmad til lækre middage. Veroni, som restauranten hedder, er det naturlige samlingssted for familier, forretningsrejsende og vennegrupper.


Afslapning og pool

På hotellets øverste etage kan du nyde en god træning eller en tur i saunaen. Og hvorfor ikke også runde dagen af med afslapning ​​i en af ​​hotellets to mindre udendørs pools placeret på taget med skøn aftensol?


Ting at gøre i nærheden af ​​hotellet

Kungens Kurva har gjort sig bemærket som et shoppingcenter med Stockholms første Ikea i spidsen. Her kan du også besøge Heron city med alt fra biografer til bowlingbaner og legepladser. Har du grønne fingre, eller vil du bare gerne opsøge en stille oase, så har du den kendte Zetas Trädgård lige i nærheden, hvor du kan købe planter og krukker eller drikke en kaffe i den hyggelige café. Hvis du ønsker at besøge Stockholm indre by, skal du blot dreje af ved E4/E20 og køre ind til byen, hvilket tager cirka 20 minutter.

Kundevurderinger: 4,2/5 (40 anmeldelser)
Best Western Plus Kungens Kurva

Gamla Södertäljevägen 214, 14170 Segeltorp

Telefon: +46 8 55117700

E-mail: info@hotelkungenskurva.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area Kungens Kurva

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Åbningstider morgenmad:

Man-fre 06:00-09:00

Lør-søn 07:00-10:00

Restaurant Kungens Kurva

Restaurant Veroni

På hotellets restaurant Veroni er træovnbagte pizzaer og pastaretter på menuen. Hvis vejret tillader det, kan du nyde dit måltid på hotellets dejlige piazza.

Bar Kungens Kurva

Bar

Bestil noget godt at drikke i hotellets bar, som du finder ved siden af ​​receptionen.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kæledyr

Kæledyr tilladt i et begrænset antal værelser, koster SEK 200. Kontakt hotellet for at bestille et kæledyrsvenligt værelse.


Parkering

Udendørs parkering koster 100 SEK.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Ismaskine
  • Udendørs parkering
Sauna BW Plus Hotel Kungens Kurva

Sauna

Sauna med smuk udsigt, hvor du kan lade kroppen slappe af i varmen.


Åbent alle dage 17.00-22.00

Gym BW Plus Hotel Kungens Kurva

Fitnessrum

Friskt fitnessrum for dig, der ikke vil springe en træning over, når du er på farten.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.