icon

Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Standard Queen

Moderne hotel i centrum af Karlskrona

Bo bekvemt på dette centralt beliggende hotel i en bygning, som selveste kong Gustav III har danset i. Med Karlskronas særlige beliggenhed er der kun en kort gåtur til havet fra hotellet, uanset hvilken retning du går i. Du kan slappe af på et af hotellets hyggelige værelser, spise godt i restauranten eller arrangere et møde i et af de fine konferencelokaler.

Her bor du på et moderne hotel, som ligger tæt på Stortorget, og hvor der er restauranter, shoppinggader og seværdigheder lige uden for døren. Hotellets beliggenhed nær den smukke skærgård er ideel for dig, der ønsker at koble af og nyde havmiljøet. Togstationen ligger kun 400 meter væk.  


Moderne værelser

Best Western Plus JA Hotel Karlskrona tilbyder 109 værelser i forskellige udførelser, men med den fællesnævner, at de er hyggelige og indrettet i grå, gule eller brune farvenuancer. Alle værelser på Best Western Plus JA Hotel Karlskrona er udstyret med bekvemme senge fra Jensen og er smagfuldt indrettet med blød, behagelig belysning og rolige farver. Alle værelser er moderne og friske og har et skrivebord. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.  


Morgenmad og lobbybar

Hotellets lobbybar ligger i hotellets lobby. Her serveres morgenbuffet alle ugens dage. I baren kan du også nyde dejlige drinks, gode vine eller en kold øl. Der ligger flere hyggelige restauranter i kort gåafstand fra hotellet.  


Hold møde på Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Hotellet har to friske og moderne mødelokaler fra 2022. Her kan mindre grupper eller helt op til 80 personer mødes.


Ting at tage sig til i Karlskrona

Karlskronas beliggenhed ved havet betyder, at det marine hele tiden er nærværende. Byen er bygget på 33 øer, og her ligger også det svenske forsvars flådebase. Det er måske ikke så underligt, at byens hovedattraktion er Marinmuseum, hvor du kan lære om det svenske søværn gennem flere århundreder og se spændende udstillinger for børn og voksne.


Du kan også tage ud til en af de smukke øer i skærgården. Fra Fisktorget og Handelshamnen sejler der både ud i skærgården året rundt.

Kundevurderinger: 4,1/5 (179 anmeldelser)
Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Borgmästaregatan 13, 37135 Karlskrona

Telefon: +46 0455 55560

E-mail: reservations@jahotel.se

icon
Ja Hotel Karlskrona

Gammelt lystpalads

Best Western Plus JA Hotel ligger på et sted, hvor man har drevet hotel i over hundrede år. I 1920'erne hed det Hotell Storkällaren og skiftede senere navn til Hotell Savoy. Nu hedder det Best Western Plus JA Hotel. Men Storkällaren er endnu ældre. Det åbnede som værtshus og underholdningssted allerede i 1786, og her har selveste kong Gustav III danset og moret sig. Den store trappe, som krones af et løvehoved, er bevaret fra svundne tider, hvilket mange gæster sætter pris på.

Vælg værelse

Mad og drikke

Ja Hotel Karlskrona

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant breakfast area Ja Hotel Karlskrona

JA Bistro & Bar

Hotellets restaurant ligger i stueetagen og har store vinduer ud mod gaden. Her kan du nyde mad som burgere, cæsarsalat og fish and chips.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. nat.


icon
Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


icon
Parkering

Der er parkering under hotellet til 250 SEK i døgnet.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Ismaskine
 • Parkering ved hotellet

Møder og konference

icon

109

Hotelværelser

icon

2

Mødelokale

icon

80

Bio opstilling

Hotellet har to mødelokaler, som begge er indrettet i lyse farver og udstyret med aircondition og moderne udstyr. Fra mødeområdet er der direkte adgang til buffetområdet.

Konferencebooking

E-mail: reservations@jahotel.se

Telefon: +46 455 555 60

 • Large Conference Charlie Ja Hotel Karlskrona

  Charlie

  iconMax 80 gæster
  icon80 m2

  Hotellets største lokale er indrettet i lyse, varme farver og har aircondition, dejlige stole og lyddæmpende tæppe.

 • Small Conference Lucy Ja Hotel Karlskrona

  Lucy

  iconMax 30 gæster
  icon45 m2

  Lucy er indrettet i grøn og beige og har aircondition, skønne stole og lydabsorberende tæppe. Dette lokale er velegnet til lidt mindre grupper.

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.