Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Moderne hotel i centrum af Karlskrona

Bo bekvemt på dette centralt beliggende hotel i en bygning, som selveste kong Gustav III har danset i. Med Karlskronas særlige beliggenhed er der kun en kort gåtur til havet fra hotellet, uanset hvilken retning du går i. Du kan slappe af på et af hotellets hyggelige værelser, spise godt i hotellets restaurant YESS eller arrangere et møde i et af de fine konferencelokaler.

Her bor du på et moderne hotel, som ligger tæt på Stortorget, og hvor der er restauranter, shoppinggader og seværdigheder lige uden for døren. Hotellets beliggenhed nær den smukke skærgård er ideel for dig, der ønsker at koble af og nyde havmiljøet. Togstationen ligger kun 400 meter væk.  


Moderne værelser

Best Western Plus JA Hotel Karlskrona tilbyder 109 værelser i forskellige udførelser, men med den fællesnævner, at de er hyggelige og indrettet i grå, gule eller brune farvenuancer. Alle værelser på Best Western Plus JA Hotel Karlskrona er udstyret med bekvemme senge fra Jensen og er smagfuldt indrettet med blød, behagelig belysning og rolige farver. Alle værelser er moderne og friske og har et skrivebord. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.  


Morgenmad og lobbybar

Hotellets lobbybar ligger i hotellets lobby. Her serveres morgenbuffet alle ugens dage. I baren kan du også nyde dejlige drinks, gode vine eller en kold øl. Der ligger flere hyggelige restauranter i kort gåafstand fra hotellet.  


Hold møde på Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Hotellet har to friske og moderne mødelokaler fra 2022. Her kan mindre grupper eller helt op til 80 personer mødes.


Ting at tage sig til i Karlskrona

Karlskronas beliggenhed ved havet betyder, at det marine hele tiden er nærværende. Byen er bygget på 33 øer, og her ligger også det svenske forsvars flådebase. Det er måske ikke så underligt, at byens hovedattraktion er Marinmuseum, hvor du kan lære om det svenske søværn gennem flere århundreder og se spændende udstillinger for børn og voksne.


Du kan også tage ud til en af de smukke øer i skærgården. Fra Fisktorget og Handelshamnen sejler der både ud i skærgården året rundt.

Kundevurderinger: 4,1/5 (795 anmeldelser)
Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Borgmästaregatan 13, 37135 Karlskrona

Telefon: +46 0455 55560

E-mail: reservations@jahotel.se

Ja Hotel Karlskrona

Gammelt lystpalads

Best Western Plus JA Hotel ligger på et sted, hvor man har drevet hotel i over hundrede år. I 1920'erne hed det Hotell Storkällaren og skiftede senere navn til Hotell Savoy. Nu hedder det Best Western Plus JA Hotel. Men Storkällaren er endnu ældre. Det åbnede som værtshus og underholdningssted allerede i 1786, og her har selveste kong Gustav III danset og moret sig. Den store trappe, som krones af et løvehoved, er bevaret fra svundne tider, hvilket mange gæster sætter pris på.

Vælg værelse

Mad og drikke

Ja Hotel Karlskrona

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang YESS

Restaurang YESS

YESS, hvor madelskere siger JA!

Her finder du en lækker menu, der passer til alle. Nyd velsmagende mad og gode drinks.

Vi serverer frokostbuffet mandag - fredag ​​11:30 - 14:00. Restauranten åbner for aftenen kl 17:00. Køkkenet lukker kl 21:00.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Husdyr er tilladt mod et gebyr på 250 SEK pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet ligger på en gågade. I GPS'en skal du indtaste Arklimästaregatan 46, som er en parkeringskælder, der hører til Wachtmeister indkøbscenter, og hvorfra der er en separat indgang til hotellet. Betaling foregår i en maskine i garagen eller i Aimos-appen. Kommer du med en elbil? Ladestationer er tilgængelige på Konstapelsgatan (Type-2 stikkontakt, 22kW)


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Ismaskine
 • Parkering ved hotellet

Møder og konference

109

Hotelværelser

2

Mødelokale

80

Bio opstilling

Hotellet har to mødelokaler, som begge er indrettet i lyse farver og udstyret med aircondition og moderne udstyr. Fra mødeområdet er der direkte adgang til buffetområdet.

Konferencebooking

E-mail: reservations@jahotel.se

Telefon: +46 455 555 60

 • Charlie

  Number of personsMax 80 gæster
  Area80 m2

  Hotellets største lokale er indrettet i lyse, varme farver og har aircondition, dejlige stole og lyddæmpende tæppe.

 • Lucy

  Number of personsMax 30 gæster
  Area45 m2

  Lucy er indrettet i grøn og beige og har aircondition, skønne stole og lydabsorberende tæppe. Dette lokale er velegnet til lidt mindre grupper.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.