Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Skavsta Airport

Lufthavnshotel i Stockholm Skavsta Airport

Dette moderne hotel er et perfekt udgangspunkt for dem, der skal flyve fra Skavsta. Hotellets beliggenhed og rummelige, moderne design gør det til et fremragende valg for både forretningsrejsende og familier.

Aiden by Best Western Skavsta Lufthavn ligger kun 75 meter fra terminalen og med gode transportforbindelser til Stockholm.


Hotellet har 145 værelser i forskellige størrelser og er indrettet i lys, skandinavisk stil med en legende farveskala i grå og pink.


Højteknologisk

Når du bor på et Aiden-hotel, kan du glæde dig over højteknologiske og brugervenlige løsninger, såsom streaming direkte fra egne enheder og selvbetjenings check-in i hotellets digitale check-in automater.


Lounge med spilleområde

Når du træder ind på hotellet, bliver du mødt af en stor indbydende lobby, med en loftshøjde på op til 13 meter. Her finder du hotellets reception og restaurant. En lækker morgenbuffet er inkluderet i værelsesprisen. Da de fleste af hotellets gæster rejser først på dagen, åbner hotellets restaurant allerede kl. 5.30.


Seks meter over entréen, befinder der sig en lounge med direkte udsigt til afgange og ankomster. I loungen bydes hotellets gæster på kaffe og te. Der er også et spilleområde, hvor man kan hygge sig med for eksempel shuffleboard, billard og boule.


Butik og sauna

I hotellets butik finder du småfornødenheder såsom snacks og slik.


Hotellets sauna står klar til dem, der ønsker en afslappende stund i den skønne varme.


I området

Hotellet er beliggende i Stockholm Skavsta Lufthavn, som ligger uden for Nyköping, cirka 16 km sydvest for Stockholm. Der er regelmæssige lufthavnsbusser til og fra det centrale Stockholm, Norrköping og Linköping.


Hotellets gæster er typisk på farten, men har du har et par timer til overs, er der meget at se i Nyköping-området. Du kan for eksempel tage ind til midtbyen og besøge de små butikker eller hyggelige Hellmansgården. Eller måske foretrækker du at besøge Nyköpingshus Slot og spise et måltid i kongelige omgivelser.

Kundevurderinger: 4,1/5 (129 anmeldelser)
Aiden by Best Western Skavsta Airport

General Schybergs väg 23, 61192 Nyköping

Telefon: +46 8 441 02 20

E-mail: skavsta@aidenhotels.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Aiden By Best Western Skavsta Airport

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Da størstedelen af hotellets gæster er rejsende med tidligt fly, åbner morgenmaden allerede kl. 05:30. Serveres frem til kl. 10:00

Aiden By Best Western Skavsta Airport

Restaurant

Hotellets restaurant ligger i den store lobby med glasvægge, hvor receptionen også ligger. Rummets højde og størrelse gør det til et indbydende og behageligt sted at opholde sig. Her kan du også drikke din morgenkaffe i loungen mens du nyder udsigten til lufthavnen.


Restauranten er åben 7 dage om ugen fra kl. 18:00.

Aiden By Best Western Skavsta Airport

Bar

I loungeområdet finder du en barception, hvor det er muligt at købe en lækker forfriskning. Nyd et glas vin eller øl efter en lang dag på arbejde, med sightseeing eller shopping. Baren er åben til kl. 01.00.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et børn op til 12 år overnatter gratis sammen med en betalende voksen i eksisterende møbler.


Kæledyr

Kæledyr tilladt på forespørgsel og mod et gebyr på SEK 250 per hund og nat. Højst to hunde per værelse tilladt.


Parkering

Hotellet tilbyder rabat på parkeringspladsen ved navn Terminalnear (P1), der ligger overfor indgangen. Prisen starter ved 85 SEK/påbegyndt dag og rabatten stiger successivt efter dag 4. Forudbestilling er ikke nødvendig. Se flere instruktioner ved indgangen. Husk at medbringe parkeringsbilletten til hotellets reception.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Sauna
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Safety boks
 • Wi-fi
 • Parkering ved hotellet
Aiden By Best Western Skavsta Airport

Sauna og afslapning

Nyd en rolig stund i hotellets sauna og afslapningsområde.


Saunaen er tilgængelig for hotellets gæster alle dage i tidsrummet 17.00 - 23.00. Kontakt receptionen for at bestille en tid.

Spilleområde

I hotellets spilleområde kan du udfordre en ven eller en medrejsende til en omgang shuffleboard, billard, petanque eller et af de andre tilgængelige spil.

Møder og konference

145

Hotelværelser

3

Mødelokale

150

Bio opstilling

Hotellet tilbyder konferencelokaler i forskellige størrelser som kan indrettes efter behov.Til lidt større begivenheder som udstillinger, fester og lignende kan to lokaler kombineres med plads til op til 70 personer.


For konferencegæster er der mulighed for gratis parkering bag hotellet. For aktuelle priser og tilbud, kontakt receptionen.

Konferencebooking

E-mail: booking@aidenhotels.se

Telefon: +46 8 420 030 00

 • Gate 1

  Number of personsMax 46 gæster
  Area45 m2

  Hotellets mindste konferencelokale er velegnet til mindre forsamlinger som for eksempel bestyrelsesmøder eller lignende. Lokalet vender ud mod gården og har naturligt dagslys langs hele langsiden. Der er også oplukkelige vinduer og dør til gårdhave/udendørs spiseplads. Kan indrettes efter behov.

 • Gate 2

  Number of personsMax 70 gæster
  Area60 m2

  Mødelokalet vender ud mod gården og har naturligt dagslys langs hele langsiden. Oplukkelige vinduer og dør til gårdhave/udendørs spiseplads. Kan indrettes efter behov.

 • Gate 3

  Number of personsMax 150 gæster
  Area250 m2

  En større sal, hvor du kan holde møder, foredrag eller konferencer med op til 150 deltagere.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.