Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Plus Park City Lund

Moderne hotel i den historiske by Lund

Bo godt på dette moderne indrettede hotel tæt på Lunds bykerne, Ideon Science park og Tetra Pak. Hotellet tilbyder 192 lyse og hyggelige værelser, hvor værelserne på de øverste etager byder på en fantastisk udsigt. Hotellet passer perfekt til forretningsrejsende; de offentlige områder indbyder til arbejde i lobbyen, og der er otte små veludstyrede mødelokaler.

Hyggelige hotelværelser

De 192 værelser på Best Western Plus Park City Lund har moderne indretning og vinduer med fint lysindfald. Vælg mellem standardværelser, superior-værelser og suiter. Værelserne på de øverste etager har en strålende udsigt over de skånske marker og Øresundsbroen, og på klare dage kan man se helt til København.


Restaurant og lobbybar med arbejdsområde

I hotellets restaurant kan du nyde både svenske favoritter og internationale retter.


Lobbyen har et populært arbejdsområde, som er et fint sted at arbejde eller holde et spontant møde. I loungebaren kan du bestille en kop kaffe eller noget andet godt at drikke.


Motionsrum, sauna og konferencer

Som gæst på Best Western Lund har du adgang til et veludstyret motionsrum med topmoderne træningsudstyr. I tilknytning til motionsrummet er der desuden sauna, som er opdelt mellem damer og herrer.


Hotellets otte konferencelokaler ligger på anden etage og er fuldt udstyret med moderne teknik og hurtig wi-fi. Her er der plads til op til 110 personer. Til et lidt mere eksklusivt og isoleret møde tilbyder Penthouse-suiten højest oppe i huset det perfekte lokale.


Ting at tage sig til i Lund

Lund er Sveriges næstældste by. Gennem århundreder har byen svinget mellem at høre til Danmark eller Sverige, og byen er spækket med historie. Den pittoreske bykerne har bygninger, der kan dateres helt tilbage til middelalderen. Gå ikke glip af et besøg i Lunds storslåede domkirke, hvor kæmpen Finn hviler, og hvor du kan beundre et verdensberømt astronomisk ur fra ca. 1425.


Andre meget populære besøgsmål er Lunds botaniske have, den smukke bypark og det kulturhistoriske museeum med det meget rammende navn Kulturen. For de yngste gæster er Högevall Äventyrsbad og Vattenhallen Science Center særdeles populære.


Lund er også den perfekte base for en række herlige udflugtsmål. Det er f.eks. muligt at vandre i naturreservatet Skrylle eller tage bilen til en af de nærliggende strande i Lomma eller Bjärred eller hvorfor ikke en af de populære nede på Näset? En dagstur til de nærliggende byer Malmö og København kan også anbefales. Der findes gode togforbindelser fra Lunds hovedbanegård.


Kundevurderinger: 4,4/5 (52 anmeldelser)
Best Western Plus Park City Lund

Hedvig Möllers gata 2, 23355 Lund

Telefon: +46 46 2703700

E-mail: hotellund@parkcity.se

restaurant

Forretningskvinden Hedvig

Hotellet ligger på Hedvig Möllers gata, der er opkaldt efter denne stærke kvinde og virksomhedsleder, der beskrives som en enke med ben i næsen. Hedvig levede fra 1747-1811. Da hendes ægtefælle døde af et slagtilfælde, overtog hun Borgs farveri, som var en stor og fremgangsrig virksomhed i Lund. På den tid var det ikke nemt for en kvinde at hævde sig i forretningsverdenen, men det gjorde Hedvig med bravur. Derfor har hun også lagt navn til hotellets restaurant, som benyttes af nutidens forretningsgæster.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast BW Plus Park City Lund

Morgenbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Plus Park City Lund

Hedvig's Food etc.

Slå dig ned i hotellets moderne restaurant, der er indrettet i urban stil. Her serveres der internationale favoritter med smage fra deres egen region. Nyd en grillet hamburger, spis en lækker cæsarsalat eller noget andet fra menuen. Restauranten serverer både frokost og aftensmad.

Bar BW Plus Park City Lund

Loungebar

I loungebaren kan du nyde en kop kaffe eller noget godt i glasset. Her findes der også et særligt indrettet arbejdsområde, som er et udmærket sted at arbejde eller holde et uformelt møde.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Et barn op til 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Husk altid at inkludere barnet, når du booker værelset.


Kæledyr

Kæledyr er velkomne til en pris på 300 SEK pr. ophold.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Ekstern parkering 25 m fra hotellet både indendørs og udendørs. Rabatpris til hotelgæster 160 SEK via QR-kode/Apcoa Flow-app (almindelig takst 200 SEK pr. døgn).


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Sauna
 • Fitnesscenter
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Konferencelokaler
 • Udendørs parkering
Gym BW Plus Park City Lund

Motionsrum

Hold dine træning ved lige med gratis adgang til hotellets veludstyrede motionsrum med moderne træningsmaskiner.

Sauna BW Plus Park City Lund

Sauna

Benyt lejligheden til at slappe af i hotellets afslappende sauna. Der findes en til damer og en til herrer. Ved siden af er der omklædningsrum med bruser og mulighed for at låne håndklæde. Gæster i superior-værelserne kan låne badekåbe på værelset.

Møder og konference

Hotellet har otte veludstyrede mødelokaler på anden etage med plads til op til 110 deltagere. En suite med flere funktioner på den øverste etage tilbyder et perfekt miljø til små, eksklusive arrangementer. Alle konferencelokaler er udstyret med moderne teknik, og mødedeltagerne kan benytte sig af hotellets pauseområde og business center.

 • Penthouse

  Number of personsMax 15 gæster
  Area58 m2

  Afhold et eksklusivt arrangement i Penthouse-suiten på den øverste etage. Her har du god plads, og dagslyset strømmer ind gennem de mange vinduer. Suiten har et farverigt, moderne design og belysning.

 • Lokal 2, 3, 4 og 5

  Number of personsMax 18 gæster
  Area22 m2

  Fire lige store lokaler, der passer til det lidt mindre møde med op til 18 deltagere.

 • Lokal 2+3+4+5

  Number of personsMax 110 gæster
  Area88 m2

  Slå fire mindre lokaler sammen, og få et lokale med plads til 110 personer. Slå tre af disse lokaler sammen, og få plads til 72 deltagere. Slå to af disse lokaler sammen, og få plads til 36 deltagere.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.