Best Western Plus Hotel Fredericia

Hotel midt i Danmark - midt i naturen

Hotel Fredericia ligger midt i Danmark og danner rammen for både business, ferier og konferencer. Her er gæsterne altid i fokus og der er oplevelser for enhver smag. Naboen er et topmoderne idrætscenter med blandt andet badeland, svømmehal, fitness og padelbaner. Genboen er et af Danmarks største messecentre, Messe C. Desuden er hotellet midt i Madsbyparken, der både indeholder idyllisk natur, mountainbike-bane og gratis legeland.

Moderne, stilfulde og lyse værelser byder gæsterne indenfor på Hotel Fredericia. Her er en særlig international stemning i alle værelser, ligesom udsigten fra de allerfleste er ganske spektakulær med kig til naturskønne områder.


Restaurant Ryes

På hotellets helt nye og moderniserede Restaurant RYES bydes du velkommen til et moderne, dansk køkken. Nyd sæsonens bedste råvarer, mens I nyder udsigten over søen og Madsby Enge. Restauranten har et særligt New Yorker look, og når vejret tillader det, kan du få serveret mad og drikke ude på den dejlige terrasse.


Grønt hotel med unikke pakkeophold

Hotellet er Green Key-certificeret og har dermed forpligtet sig til at passe på miljøet. Det glæder naturen, men også dig som gæst, der kan nyde det dejlige indeklima. Hotellet har altid mange kreative pakketilbud, så du kan finde lige det ophold, der passer bedst til dig og dine.


Svømmehal, golf og natur

Placeringen i Trekantområdet er ganske unik og naboerne til hotellet byder på masser af muligheder: Det rekreative område Madsby Parken, den Historiske Miniby, Messe C, Fredericia Golfklub og Fredericia Idrætscenter. Receptionen hjælper dig på vej, og ofte får du som gæst gratis adgang til flere af aktiviteterne eller mulighed for at købe billetter til særpriser.


Konference og fest

Hotellet er et af Trekantområdets mest benyttede konferencehoteller. Opsætningerne er yderste fleksible og kan både rumme det mindre møde og den store konference med op til 250 deltagere. Alle mødelokaler er gearet til hybridmøder eller livestreaminger. Desuden er hotellet oplagt til bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage eller en helt fjerde type sammenkomst. Hotellet har sin egen natklub med et særligt 80’er retrolook, som skaber rammen for en minderig fest.

Kundbetyg: 4,4/5 (1 446 omdömen)
Best Western Plus Hotel Fredericia

Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia

Telefon: +45 75910000

E-post: info@hotel-fredericia.dk

BW Hotel Fredericia Natklubben

Natklubben Prince Corner

Skal der være fest, så lad der være fest. Og det sker i natklubben Prince Corner på Hotel Fredericia. Med inspiration fra de fantastiske firsere, er natklubben det ideelle sted til fester. Her er stilen retro-cool med loungesofaer, behageligt afdæmpet lys og en stemning, der aldrig slår fejl. Både virksomheder og private kan leje natklubben og feste natten lang.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Hotel Fredericia Restaurant

Restaurant i New York'er stil

Restaurant RYES er en moderne restaurant med 180 pladser. Køkkenteamet har en forkærlighed for spændende, klassisk mad med små moderne indslag fra det nordiske køkken. De arbejder også meget gerne med syltede, tørret eller på anden måde selvproducerede unikke smagssammensætninger, som forkæler gæsternes smagsløg.

BW Hotel Fredericia Barlounge

Nyd en kølig drink

I restauranten findes også hotellets bar, der er velbesøgt, charmerende og med et stort udvalg af drikkevarer med og uden alkohol.

BW Hotel Fredericia Morgenbuffet

Den bedste start på dagen

Start dagen med en lækker og frisk morgenbuffet i vores hyggelige restaurant. Vi tilbyder et bredt sortiment af både lokale og økologiske råvarer, samt både varme og kolde fristelser. Vi har stor fokus på at give alle vores gæster den bedste start på dagen med en god og nærende oplevelse. Morgenmaden er tilgængelig man–fre 06:00-10:00, lørdag 06.30-10:00 og søndag 07:00-10.30.  Pris: 130,- pr. person pr. dag.

90,- pr. barn (under 12 år) pr. dag.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn op til 2 år bor gratis med to betalende voksne i eksisterende senge. Et barn fra 3 til 13 år koster 200 kr. pr. dag og ekstra opredning fra 13 år koster 300 kr. pr dag. Det er muligt at bestille babyseng mod en tillægsbetaling på 200 kr. pr. dag.


Husdjur

Kæledyr tilladt mod et gebyr på 250 kr. pr. dyr pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Ved registrering er parkering gratis på hotellets store parkeringsplads. Her findes også ladestandere til elbiler.


Övriga tjänster

 • Restaurant
 • Lounge/bar
 • Gratis parkering
 • Konferencelokaler
 • Wi-fi
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Renseri

Aktiv ferie

Naboejendommen er et idrætscenter hvor hotellets gæster kan benytte træningscenteret efter lyst og behov. Der findes også en svømmehal hvor første besøg er gratis for hotellets gæster. Ved flere besøg kan billetter købes i receptionen til en fordelagtig pris.

Möten & Konferens

118

Hotellrum

10

Mötesrum

240

Biosittning

Hotel Fredericia er et professionelt konferencehotel med en helt central placering i Danmark, og tilbyder alt som er nødvendigt for afvikling af en succesfuld konference. Som arrangør, kan du derfor føle dig tryg fra start til slut. Hotellet klarer al logistik, forplejning og sparring omkring særlige aktiviteter.

 • Mødelokale 1

  Number of personsMax 36 gäster

 • Mødelokale 2

  Number of personsMax 45 gäster

 • Mødelokale 3

  Number of personsMax 45 gäster

Varför Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.