icon

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

BW Airport Hotel Copenhagen Entrance no signs

Moderne hotel tæt på lufthavnen

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen er et stilfuldt hotel med international stemning. Værelserne er skønne, sengene behagelige og beliggenheden er ideel med gåafstand til Københavns Lufthavn. Centrum af København ligger blot 15 minutter væk i bil, ligesom hotellet ligger få minutter fra motorvejen, der forbinder Sjælland og Malmø. Desuden tilbyder hotellet parkering og kort afstand til metrostation.

Med gåafstand til lufthavnen og kun 400 meter til nærmeste metrostation er Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen et særdeles eftertragtet hotel.


Værelser med international atmosfære

Hotellet har 240 værelser med plads fra 1 til 4 personer. Alle værelser er moderne, stilfulde og med en international atmosfære. Nogle af værelserne er desuden handicapvenlige. Derudover er det også muligt at medbringe hund i visse værelser mod et gebyr.


Lounge, bar, terrasse og restaurant

På hotellets bar kan gæster bestille en forfriskende drink mens de nyder samvær og gode samtaler. I den moderne, sofistikerede lobby er der høj standard og afdæmpet luksus. For gæster der ønsker frisk luft, findes der også en tilhørende charmerende terrasse med grønne planter, pæne havemøbler og parasoller. 


Fitness og træning

For dem der ønsker at træne, har hotellet et stort og veludstyret fitnessrum med både frivægte, cykler, løbebånd med mere.


Mødelokaler

Hotellet er ganske populært for forretningsfolk og har flere attraktive mødelokaler, der kan lejes.


København på 15 minutter

Hotellet ligger i byen Kastrup, som er lidt udenfor København centrum. Det betyder, at man befinder sig blot 15 minutters kørsel fra alle Københavns store seværdigheder som Strøget, Nyhavn og Amalienborg.  Ligeledes kan man være i Malmø på bare 30 minutter.

Kundevurderinger: 3,8/5 (992 anmeldelser)
Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen

Kastruplundgade 15, 2770 Kastrup

Telefon: +45 32511400

E-mail: info@bwcopenhagen.dk

icon
TV in hotelroom

Fjernsyn på værelset

Best Western Plus Airport Hotel Copenhagen var det første hotel i Danmark, som installerede fjernsyn på alle gæsteværelser. I dag er det en standard overalt i landet, men ligesom hotellet var pioner dengang, er fokus stadig på gæstens trivsel og på at gøre opholdet så behageligt og hjemligt som muligt.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Airport Hotel Copenhagen lobby kitchenette

Kitchennette i lobbyen

I lobbyen finder du mange bekvemmelige faciliteter. Ved receptionen kan du både købe snacks fra kiosken og fadøl fra personalet. I lobbyen har du også adgang til et praktisk tekøkken, hvor du nemt kan varme et måltid og opbevare drikkevarer, mens du sidder og arbejder.

BW Airport Hotel Copenhagen Breakfast buffet

Den bedste start på dagen

Morgenmad er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor serverer vi vores store morgenmadsbuffet fra kl. 05.30 til kl. 10.00 hver dag. Morgenmad er et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen! Morgenmadsbuffeten kan tilkøbes, når du booker dit ophold eller ved ankomst på hotellet.


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Børn op til 3 år bor gratis.


icon
Kæledyr

Kæledyr tilladt i udvalgte værelser.


icon
Parkering

Hotellet har parkeringsmuligheder mod betaling. Parkeringsområdet udenfor er forbeholdt hotellets gæster og kræver registrering i receptionen.


Andre ydelser

 • Lounge/bar
 • Fitnesscenter
 • Renseri
 • Sen udtjekning
 • Safety boks
 • Wi-fi
 • Forretningscenter
 • Konferencelokaler
 • Parkering
BW Airport Hotel Copenhagen Gym

Få pulsen op

På hotellet findes et meget populært træningslokale. Lokalet er stort og veludstyret og indeholder mange moderne maskiner som passer til ethvert behov. 

Møder og konference

icon

240

Hotelværelser

icon

5

Mødelokale

icon

110

Bio opstilling

Airport Hotel Copenhagen er meget populært til afholdelse af møder og konferencer. Alle lokaler er rummelige, moderne, stilfulde og attraktive.

 • BW Airport Hotel Cph meting room

  Mødelokale 1

  iconMax 70 gæster

 • BW Airport Hotel Cph Meeting room and

  Mødelokale 2

  iconMax 40 gæster

 • BW Airport Hotel Cph Meeting room and

  Mødelokale 3

  iconMax 40 gæster

icon

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det der lille ekstra. Firestjernede, moderne hoteller med lækkert design og god beliggenhed, ofte i større byer.