Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Hillerød

På Best Western Hotel Hillerød kommer personalet dig i møde

I hjertet af Nordsjælland ligger byen Hillerød, hvor byliv og natur ånder side om side. På Best Western Hotel Hillerød tilpasses værelserne gæsternes behov og her må hunden endda tages med. Du kan kende hotellet på deres store vilje og passion efter at skabe de bedste rammer for dig og dit ophold. I hotellets Restaurant krydderiet serveres lækker mad skabt med lokale råvarer.

Bæredygtige ambitioner

Som Green Key certificeret hotel gør Best Western Hotel Hillerød en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Den Grønne Nøgle 'Green Key' er turismens internationale miljømærke. Hotellet arbejder målrettet med at reducere klimaaftryk på flere områder - fra energibesparelse over affaldssortering til økologiske råvarer.


Flere værelsestyper

Hotellet har hele 111 værelser og 2 juniorsuiter fordelt på tre etager, hvor funktionalitet og kvalitet vægtes. Værelserne er forskellige i deres indretning og er derfor tilpasset gæsternes behov, hvadenten det gælder forretningsophold eller familieferie. Nogle af værelserne har enten altan eller adgang til terrasse. I nogle af værelserne er der også, ved en mindre tillægsbetaling, plads til familiens firbenede medlem.


Krydderurtehaven og Restaurant krydderiet

Hotellets populære Restaurant krydderiet, har en imponerende krydderurtehave, lige udenfor restauranten. Krydderurterne bruges flittigt i menuer, som er kendetegnet ved faglig ambition, gastronomisk kreativitet og kulinarisk oplevelse. Køkkenet er primært skandinavisk og råvarerne lokale.


Møde- og konferencelokaler

Hotellet har lokaler til det meste, både møder, foredrag og jobsamtaler. I hotellets største lokale, Café Glas kan der være helt op til 75 personer.


Royal beliggenhed

Midt imellem by og natur ligger hotellet, lige ved siden af den populære arena ”Royal Stage,” der afholder events indenfor sport og kultur. Gæster kan nemt gå en lille tur til det imponerende tidligere kongeslot, Frederiksborg Slot, og den tilhørende slotshave. Området er præget af hyggeligt byliv og imponerende natur, som også indebærer adgang til nationalparken, Kongernes Nordsjælland.

Kundevurderinger: 4,2/5 (993 anmeldelser)
Best Western Hotel Hillerød

Milnersvej 41, 3400 Hillerød

Telefon: +45 48240800

E-mail: hotel@hotelhillerod.dk

UNESCO verdensarv lige i nærheden

Hotellet ligger i hjertet af det nye og gamle, hvor natur og by møder hinanden. I omgivelserne er der prægtige skove, kongelige slotte og stolte jagttraditioner. Den hyggelige Hillerød by lokker med shopping, søer og sportsruter. I den omkringliggende nationalpark er Parforcejagtlandskabet, som findes på UNESCOs verdensarvliste. 

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Hillerod restaurant

Eftertragtet spisested med lokale råvarer

Restaurant krydderiet er tilgængelig for alle besøgende og er et eftertragtet spisested i området. Her sættes en ære i at præsentere de bedste råvarer på en dekorativ og indbydende måde. Restauranten bruger egne dyrkede krydderurter og lokale råvarer. Alt afhængigt af sæson, plukkes jordbær på bondens mark og planter og svampe i de nærliggende skove.

BW Hillerod breakfast area

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

1 barn op til 12 år er gratis i eksisterende senge ved 2 betalende voksne.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt i udvalgte værelser mod betaling.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Der er gratis parkering lige foran hotellet, da det er hotellets egen parkeringsplads. På denne er der også to ladestandere til el-biler. Der opkræves betaling for brug af disse.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Receptionen er åben 24 timer
  • Sen udtjekning
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Aktivt ophold

Hillerød er en by omringet af skov, så der er plads til at dyrke det sunde og aktive liv. Det er et fristed, hvor du kan få luft til tanker, krop og sjæl. Tag cyklen med. Der findes flere cykel- og mountainbike ruter.

Møder og konference

113

Hotelværelser

4

Mødelokale

75

Bio opstilling

Hotellet tilbyder forskellige lokaler til afholdelse af møder. I hotellets største lokale, Café Glas er mulighederne næsten uendelige og kun fantasien sætter grænser. Hotellet har også et klassisk mødelokale samt to suiter, der ofte bookes til afholdelse af møder, foredrag, jobsamtaler etc.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.