Spring til hovedindhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Lolland

Information

Hotellet åbner dørene den 1. august 2024, men er allerede åben for bookinger!

Et højteknologisk hotel med fokus på pris og komfort

I hjertet af Lolland finder du Aiden by Best Western Lolland, som er et prisvenligt hotel fyldt med innovative og højteknologiske løsninger, der gør dit ophold så enkelt og komfortabelt som muligt.

Tjek ind på Aiden by Best Western Lolland, og gør dit ophold mere enkelt og brugervenligt med hotellets mange selvbetjeningsmuligheder. Ved hjælp af teknik kan gæster med ét klik nemt bestille drikke- og madvarer og tjekke ind og ud selv via digitale indtjekningsmaskiner. Hvis du har spørgsmål under dit ophold, er Aiden by Best Western Lollands egen højteknologiske hologram tilgængeligt for at besvare dine henvendelser og assistere med alt, hvad du måtte have brug for. 


173 gennemtænkte værelser 

Hotellet har 173 værelser fordelt på tre etager, som er bygget med den nyeste teknik og sund fornuft, da der er tænkt i brugervenlige løsninger. Brugervenligheden kommer til udtryk i alle værelserne, hvor den enkle stil skaber et moderne udtryk til hotellet – også på de handicapvenlige værelser. 


Fitness 

Hold formen ved lige i hotellets eget fitnesscenter, der er udstyret med de nyeste maskiner og håndvægte, eller forkæl dig selv med en tur i saunaen. Er du mere til udendørs motion, kan du tage en løbetur i de naturgrønne områder nær hotellet.


Morgenbuffet, restaurant og bar 

På hotellet kan du både få en god start og slutning på dagen. Som gæst har du adgang til hotellets smagfulde morgenbuffet. Mellem morgenmad og aftensmad, kan du frit besøge hotellets bar og lounge område, hvor du nemt kan bestille og nyde snacks og drikkevarer. Du bestiller via din telefon ud fra hotellets udvalg. Som tilvalg kan du spise aftensmad i hotellets restaurant. 


En central billigenhed i hjertet af by og natur 

Aiden by Best Western Lolland er placeret i Holeby, som er ”byen midt i naturen”. Området omfavner alle med dens natur, parker og aktiviteter. På Lolland kan du udforske charmerende byer og naturrige områder, hvor du har nem adgang med kørsel til safaripark, Lalandia, flotte søer, gods og andre flotte parker, hvor gode minder kan skabes. Husk, at du kan parkere gratis ved hotellet.

Aiden by Best Western Lolland

Fabriksvej 2, 4960 Holeby

Telefon: +45 40190785

Vælg værelse

Mad og drikke

Eating area

Best breakfast

Morgenmad er et af højdepunkterne ved at bo på vores hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du overnatter på hotellet. Morgenmad er en meget personlig ting, og alle ønsker at nyde den på deres egen måde. Best Breakfast-konceptet betyder, at du selv kan blande og vælge fra et vidunderligt udvalg af gode ingredienser. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Eating area

Restaurant

Som tilvalg kan du spise aftensmad i hotellets restaurant. Her tilbydes en let buffet med dagens ret, tilhørende en salatbar.

Lounge

Bar og loungeområde

Hotellet har en lys og charmerende bar i forbindelse med lounge-området. Her serveres både varme og kolde drikkevarer med og uden alkohol.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Børn op til 12 år kan bo sammen med en betalende voksen i eksisterende møbler mod et tillæg på 100 DKK.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 400 DKK per kæledyr.


Parkering

Parkering er gratis, hvor du også finder 12 el ladestandere.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Fitnesscenter
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Udendørs parkering
Sauna

Sauna

Står programmet pakket med møder eller sightseeing, så husk at give dig selv en pause og mærk roen og varmen i kroppen i hotellets sauna. Som gæst har du fri adgang til hotellets sauna.

Key

Long-stay

Har du et længere projekt på Lolland? Måske er du ved at renovere dit hus eller på en længere forretningsrejse? Så kan du booke et værelse gennem hotellets Long-stay koncept. 

Møder og konference

Hotellet har et konferencelokale, hvor der er plads til 40 personer. Mødelokalet er udstyret med av-udstyr såsom kamera mm.

Konferencebooking

E-mail:

Telefon:

  Hvorfor Aiden?

  Aiden er en ny generation af prisvenlige hoteller med legende detaljer, hvor teknologiske løsninger er i fokus. Her får du, hvad du har brug for til et behageligt ophold.