Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Thinggaard, BW Signature Collection

Information

Fra og med uge 43 til og med uge 17 er hotellets restaurant åben man-tors fra klokken 18.00 - dog er gourmetrestauranten lukket om mandagen, hvorfor der kun tilbydes "dagens ret". Søndage fra oktober-maj serveres kun morgenbuffet i restauranten.

Gastronomi, spa og wellness i Hurup Thy

Glæd dig til smagfulde komfortværelser, en hyggelig nyindrettet restaurant i høj klasse, spændende menuer med lokale råvarer fra Thy, og kompetente tjenere som vejleder med dejlige drikkevarer.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotel Thinggard råder over 32 skønne og velindrettede værelser, og giver dig muligheden for at kombinere luksus og afslapning med storslåede oplevelser i den majestætiske og vilde natur i Nationalpark Thy. Der tilbydes flere forskellige typer af ophold, bl.a. Wellnessophold, Golfophold, Weekendophold, Gourmetophold, aktive ferier og mini-ferier. Hotel Thinggaard er den ultimative destination for oplevelser i Nordjylland.


Restauranten

På hotellets reataurant bliver der kælet for dine smagsløg, og der sættes en ære i at lave god mad fra hjertet. På menukortet finder du både klassiske a la carte retter, det nye nordiske køkken samt mulighed for at bestille en 5-retters gourmet menu. Råvarerne følger årstiden, og menuen skiftes ca. hver anden måned.


Natur og wellness

Hotel Thinggaard formidler guidede ture i en af Danmarks mest værdifulde og enestående naturområder – Nationalpark Thy. Oplev ærefrygten over den uberørte natur, de frodige landskaber og naturens mangeartede lyde. Lige rundt om hjørnet ligger Sydthy Kurbad, der i samarbejde med hotellet tilbyder wellness-ophold på et højt niveau. Her er der mulighed at få skønne massager som løsner op for spændinger og ømme muskler, eller peeling af hele kroppen med skrubbesalt og fugtgivende olier. Et par dage på Hotel Thinggaard og et besøg i kurbadet er lig med den ultimative forkælelse!


Golf

Der er to golfklubber i Thy, som du absolut bør besøge. Nordvestjyst Golfklub som er Danmarks første golfbane i en nationalpark, hvilket indebærer en skøn naturoplevelse, mens du spiller golf. Den anden er Sydthy Golfklub, som ligger midt imellem det frådende Vesterhav og den rolige Limfjord. Den er smugt anlagt med let kuperet terræn, anlagte søer og idyllisk grænsende op til en skov.

Hotel Thinggaard, BW Signature Collection

Jernbanegade 5, 7760 Hurup Thy

Telefon: +45 97 951200

E-mail: info@hotelthinggaard.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Kæledyr

Kæledyr er velkomne på hotellet. Dog vil der være restriktioner og evt. tillægsbetaling. Kontakt venligst hotellet herom før ankomst.


Parkering

Gratis parkering samt ladestandere fra EVbox type 2 stik. Du skal blot henvende dig i receptionen og få udleveret et lade-kort der afregnes pr. kwh. Derudover er der 6 Eon ladere hvoraf den ene er en lynlader.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.