Spring til hovedindhold
Best Western logo

Gjerrild Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

God mad og gæstfrihed på det naturskønne Djursland

Et weekendophold eller miniferie på Hotel Gjerrild Kro giver rig mulighed for at opleve herregårdene, slottene og de mange andre seværdigheder på Djursland og omegn.

Hotellet er en del af samarbejdet med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Det renoverede Hotel Gjerrild Kro råder over 13 moderne værelser, som alle har bad, toilet og tv. På de fleste værelser er der mulighed for en ekstra opredning. Dertil findes en dejlig legeplads og masser af skønne, grønne områder, hvor børnene kan lege og få afløb for deres energi. Et absolut plus for børnefamilier er Gjerrild Nordstrand, som ligger kun 10-12 minutters gang fra hotellet.


Restaurant

På Hotel Gjerrild Kro bliver du forkælet med gode råvarer og ægte krostemning. I restauranten byder menukortet, blandt mange gode sager, på kromandens specialiteter, der er inspireret af det gode landkøkken.


Naturen

Hotel Gjerrild Kro er en dejlig base for familier, der ønsker naturoplevelser. Det er ligeledes ideelt, som et afbræk fra hverdagen, hvor stress og jag byttes ud med fuglefløjt og årstidernes skiftende farver. Her er det er muligt at komme helt ned i gear.


Aktiviteter

På hotellet er der mulighed for at opstalde sin hest under opholdet. Og hvis man har lyst til at udforske området på to hjul, stiller hotellet lånecykler til rådighed. Foretrækker man et spil golf, findes der hele 7 golfbaner blot en halv times kørsel fra hotellet. Flere og flere vælger desuden at tage vandrestøvler, mountainbike eller fiskestangen med, når de besøger Hotel Gjerrild Kro. På denne måde at kombinere et afslappende ophold med fysisk aktivitet.

Kundevurderinger: 4,0/5 (1 anmeldelser)
Gjerrild Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Gjerrild Bygade 16, 8500 Grena

Telefon: +45 86384020

E-mail: info@gjerrild-kro.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr tilladt på forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Wi-fi
  • Gratis parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.