Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Hedemarken, Sure Hotel Collection

Hotel Hedemarken, Sure Hotel Collection byder på afslapning og forkælelse i et naturskønt område

Uanset om man er på udkig efter et romantisk getaway, et golfophold eller et weekendophold, byder Hotel Hedemarken, Sure Hotel Collection på et utal af muligheder for det perfekte ophold.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Det moderne og hyggelige hotel har 54 komfortable og lyst indrettede værelser med direkte udgang til naturen. På hotellet kan man glæde sig over den hyggelige lounge og legepladsen til børnene.


Kulinariske oplevelser

Når man besøger Hotel Hedemarken, Sure Hotel Collection vil man opleve, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Køkkenet er dybt passioneret omkring deres håndværk og benytter gerne lokale råvarer samt økologiske varer.  


Ting at lave i og omkring Grindsted 

Når man bor på Hotel Hedemarken, Sure Hotel Collection er man tæt på Jyllands bankende hjerte. Hotellet ligger små 10 km fra både LEGOLAND® og LEGO® House. I baghaven er der en skøn å og en fiskesø, som er de nærmeste naboer.  Rækkebjerge strækker sig som en 2 km lang, 25 meter bred og indtil 9 meter høj sandryg på langs af Simmelmose. Dette er et særsyn i det ellers flade landskab. Følg den sandede sti, der snor sig gennem de lyngklædte sandtoppe. 


Besøg også Egvedpigens Grav. I dag ses på fundstedet den rekonstruerede gravhøj, som måler 22 meter i diameter og fire meter i højden. I tilknytning til gravhøjen findes en lille udstilling, som beskriver fundet. Her ses en kopi af Egtvedpigens kiste samt kopier af hendes klædedragt og bæltespænde.  Besøg også WOW Park i Billund eller Jelling – Vikingeby og Verdensarv.

Kundevurderinger: 4,3/5 (3 anmeldelser)
Hotel Hedemarken, Sure Hotel Collection

22 Hedemarken, 7200 Grindsted

Telefon: +45 41 10 80 15

E-mail: Kontakt@hotelhedemarken.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr tilladt med begrænsninger. Tillæg vil forekomme.


Parkering

Gratis parkering.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.