Spring til hovedindhold
Best Western logo

Brobyværk Kro, BW Signature Collection

Hyggelig kro på Fyn tæt ved Odense Å

Århundrede gamle traditioner, godt værtskab og behagelige overnatninger præger Brobyværk Kro, som kan dateres helt tilbage til det 17. århundrede. Her får du en oplevelse af ægte kroidyl.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Kroen råder over 17 værelser, der alle er udstyret med eget bad og toilet, tv, internet, skrivebordsplads, køleskab, kaffe/te maskine og garderobe. Desuden er der fri parkering og alle ophold inkluderer morgenmad. 8 værelser har den fortryllende udsigt fra sengen ned over Odense Å. Kroen rummer desuden tre skønne selskabs- og mødelokaler, bar, tv-stue og a la carte restaurant.


Restauranten

Restauranten udlever passionen for det danske køkken. Med respekt for det traditionelle krokøkken tilføjes der et moderne tvist, mens retter inspireret af det franske brasseriekøkken serveres tilpas rustikt, som det hører hjemme på en dansk kro. Råvarerne er friske og årstidsbestemte, med fokus på at handle både lokalt og kortrejst. Omvendt vil vinkortet sende dig rundt i hele verden.


Kroens historie

Landsbyen har faktisk sit navn efter et værk, for netop her i Broby – i tilknytning til herregården Brobygård – blev Danmarks første våbenfabrik oprettet i 1648. Her blev vandkraften i åen udnyttet til at drive en hammermølle. Grundlæggelsen af værket har sikkert givet en del trafik, og det blev starten på et kroeventyr, som udviklede sig fra at være en seng og et måltid mad til forbirejsende, til en krooplevelse som i dag er værd at rejse efter.

Brobyværk Kro, BW Signature Collection

Marsk Billesvej 15, 5672 Brobyvaerk Kro

Telefon: +45 62 631122

E-mail: info@brobyvaerk-kro

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 10:00


Barn

Kontakt hotellet for mere information.


Kæledyr

Kæledyr er ej tilladt.


Parkering

Gratis parkering.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Skopudsning maskine
  • Wi-fi
  • Konferencelokaler
  • Festlokaler
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.