Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western

En perle i Skanderborg tæt på sø og skov

Hotellet ligger i de smukkeste rammer og naturskønne omgivelser i Dyrehaven i Skanderborg med udsigt til Skanderborg Sø.

Hotellet indgår i alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western råder over 55 velindrettede hotelværelser. Alle værelser har eget toilet og bad, fladskærms-tv og pragtfuld udsigt over skoven eller søen. Der er gratis trådløst internet overalt på hotellet, og der er gratis parkering uden for hotellet.  


Restaurant og natur

Restauranten på Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western er blandt Skanderborgs absolut foretrukne spisesteder. Udgangspunktet er den gode og veltilberedte mad, med fokus på årstidens råvarer og variation. Restauranten er smukt indrettet, hyggelig og med en fantastisk udsigt over Skanderborg Sø. Efter maden kan du slappe af med en drink vej pejsen eller gå en aftentur i de eventyrlige og naturskønne omgivelser.  


Aktiviteter og byliv

Blot få hundrede meter fra hotellet ligger Skanderborgs hyggelige bymidte med fine kultur- og shoppingmuligheder. I området er der gode muligheder for både lystfiskeri, sejlsport, svømning, golf og tennis. Der er kun en halv time i bil til Aarhus, som med sit pulserende byliv byder på en masse spændende muligheder.  


Mærk historien

Historien går på, at da Kong Christian d. 4. som barn skulle lære sømandskab, fik han et miniaturekrigsskib som han sejlede med på kryds og tværs på Skanderborg Sø. Om den historie er rigtig, kan man ikke sige med sikkerhed, men hvad der til gengæld er helt sikkert: Skanderborg Sø og det nærliggende Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western er et pragtfuldt sted.  


Konference

Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western tilbyder konferencefaciliteter og råder over lokaler, som passer til både mindre møder og større konferencer op til 200 personer. Der tilbyder moderne udstyr, behagelige omgivelser og god service, og når hjerne trænger til en pause, venter den skønne natur lige udenfor døren.

Hotel Skanderborghus, Sure Hotel Collection by Best Western

Dyrehaven 3, 8660 Skanderborg

Telefon: +45 86 520955

E-mail: post@hotelskanderborghus.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 10:30


Barn

Børn under 4 år er gratis i forældres seng. Hotellet har mulighed for at stille gratis babyseng til rådighed, hvis forældre selv har dyne, pude og lagen med. Morgenmad til børn er mulig mod en tillægsbetaling på 50 kr. pr. barn.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Gratis parkering og ladestik til el-bil


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Skopudsning maskine
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.