Spring til hovedindhold
Best Western logo

Nymindegab Kro, BW Signature Collection

Hotel tæt på naturen med gastronomiske højder

På klittens top længst mod vest i Jylland ligger Nymindegab Kro i bogstaveligste forstand på kanten af Ringkøbing Fjord og Naturpark Vesterhavet. Her både sover og spiser du godt på et hotel, der vil gøre alt for, at du får et rigtig godt ophold.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels.


På Nymindegab Kro tilbydes 32 moderne værelser og 10 indbydende hotellejligheder indrettet i lyse farver. De danner et godt udgangspunkt for en afslappende stund væk fra hverdagens stress og jag.


Restaurant

Nymindegab Kro frister med en pragtfuld restaurant, hvorfra man har en betagende udsigt over klitterne, fjorden og den høje vestjyske himmel. Gastronomien er noget Nymindegab Kro fokuserer meget på. Årstiderne drages ind i menukortet som udskiftes løbende, men der er altid kreativt sammensatte menuer, som er tilberedt fra bunden med sæsonens bedste råvarer. I det hele taget er kroens mål at give gæsterne store gastronomiske oplevelser i uformelle omgivelser.


Konference

Hotellet har mødelokaler med plads til op til 150 mennesker, og alle mødelokalerne er udstyret med alt det nødvendige tekniske udstyr til præsentationer og lignende.


Ting at lave i Nymindegab

Nedenfor de høje klitter strækker sandstranden sig milevidt og indbyder til leg og badeliv på varme sommerdage samt friske spadsereture på andre årstider, hvor Vesterhavet måske viser sig fra sin mere barske side. I nærheden af hotellet er der også en del aktiviteter: Man kan spille golf, windsurfe, fiske, ride og kigge på fugle, tage madpakken med på en cykeltur eller ro en tur i kano på Ringkøbing Fjord. Eller hvorfor ikke besøge Lyngvig Fyr, som byder på en fantastisk udsigt.

Nymindegab Kro, BW Signature Collection

Vesterhavsvej 327, 6830 Norre Nebel

Telefon: +45 75 289211

E-mail: kontakt@nymindegabkro.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr må medtages på forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering. Ladestik till elbil forefindes.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Restaurant
  • Lounge/bar
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.