Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Røde-Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Familiedrevet hotel, centralt beliggende i smukke Sønderjylland

Den familiedrevne sønderjyske kro vægter hygge og den gode stemning højt i deres stræben efter at skabe gode gæsteoplevelser. Samtidig har kroen en professionel og serviceminded tilgang, så du som gæst kan føle dig tryg og afslappet under hele opholdet.

Hotellet er en del af samarbejdet med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Det charmerende Hotel Røde-Kro, Sure Hotel Collection, har igennem tiderne fået tilbygget nye fløje og værelser, samt gennemgået renoveringer i overensstemmelse med den gamle stil. Efterfølgende er der blevet bygget et nyt og moderne køkken, flere værelser samt en bar i et lokale, som tidligere husede en tandlæge.


Restaurant

Restauranten arbejder ud fra et Sharefood koncept, hvilket betyder, at du som gæst deler maden med dem, du spiser sammen med, og du har derfor mulighed for at smage flere af de lækre og veltilberedte retter fra menukortet. Formålet er at gøre gæsternes spiseoplevelse mere social med fokus på et væld af smagsindtryk.


Historien

Historien bag hotellet starter tilbage i 1649, hvor skytten Nis fik tilladelse til at opføre en ny kro ved broen over Rødeå. Kroen skulle naturligvis hedde Røde-Kro. Dog starter familieforetaget i 1923, da Margrethe og Jens Christian Hansen køber stedet. Skæbnen ville dog at Jens Christian Hansen gik bort kun 14 dage efter, hvorpå hans søn, Marius Hansen overtog driften af Røde-kro. Efterfølgende får Marius børn med sin hustru Anna, og broen har gennem årene huset både tandlæge, fagforeninger og endda soldater fra 2. verdenskrig. 


Aktiviteter i området     

Området byder på et væld af historie indenfor blot få kilometers radius. Besøg fx den store hvidkalkede kirke ved navn Rise Kirke, som blev ramt af en voldsom brand i 1893, men som allerede blev istandsat 1893-94. Meget af inventaret blev ødelagt, dog er kirkens gamle altertavle bevaret og kan ses på museet på Gottorp Slot. Kirken ligger ved Hærvejen og har et orgel med i alt 22 stemmer.

Kundevurderinger: 3,5/5 (3 anmeldelser)
Hotel Røde-Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Vestergade 2, 6230 Rødekro

Telefon: +45 74662249

E-mail: reception@roede-kro.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr forespørges direkte på hotellet. Tillæg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering. Adgang til ladestik til el-bil.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.