Spring til hovedindhold
Best Western logo

Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection

Århusiansk perle med gæsten og den gode oplevelse i centrum

En overnatning på Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection giver dig den fulde oplevelse af det landlige miljø omkring Aarhus og glæden ved at være tæt på en storby. Du vil befinde dig i nærheden af Østjyllands mange seværdigheder, herunder ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By, Randers Regnskov og mange flere.

Hotellet er en del af samarbejdet med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotellet er indrettet med fremragende faciliteter, der omfatter alt fra komfortable værelser med gode senge til muligheden for at spille billard, bordtennis samt en legeplads til børnene. Hotellet har også gode faciliteter for gæster med handicap. Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection tilbyder 69 rummelige og flotte dobbeltværelser, 7 executive-værelser og 12 juniorsuiter med spa på værelset. Her kan du sove godt i rolige omgivelser.  


Sublim madoplevelse

I hotellets restaurant er der fokus på god mad med sæsonbetonede råvarer og økologi. De dygtige kokke på hotellet bruger forskellige tilberedningsmetoder såsom syltning, røgning, bagning, kogning og stegning. De sætter en ære i at sammensætte de gode råvarer til velsmagende retter af høj kvalitet, så du får masser af smag i hver eneste bid. Restauranten er åben for både hotelgæster og eksterne gæster, der ønsker at nyde en god frokost- eller aftenmenu. Restauranten betragtes som et af de bedste spisesteder i Aarhus-området.  


Koncerter og golf

På hotellet afholdes regelmæssigt spektakulære koncerter, der skaber en fantastisk stemning og intime musikoplevelser, som appellerer til en bred vifte af musiksmag. Det er en tradition at starte aftenen med en lækker middag i hotellets restaurant inden koncerten eller begivenheden, og dagen afsluttes med en overnatning i et af kroens hyggelige værelser. Hvis du er passioneret golfer, samarbejder Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection også med flere golfklubber i nærheden, herunder Hammel Golfklub, Marcusminde Golfklub og Lyngbygaard Golf, der tilbyder et af Danmarks bedste golfanlæg.  


Konference og fest

Hotellet tilbyder også smukke selskabslokaler, der er perfekte til enhver form for fejring. Med den fantastiske mad, det smilende personale og de elegante lokaler får du de ideelle rammer til bryllupper, barnedåb, konfirmationer og meget mere.  


Udforsk området

Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection har en fremragende beliggenhed i rolige omgivelser i Sabro, kun 15 km fra Aarhus C. Her får du både lov til at mærke den landlige idyl men også pulsen fra at være tæt på en storby som Aarhus. Dertil vil du også befinde dig i nærheden af Østjyllands mange seværdigheder, herunder ARoS, Tivoli Friheden, Den Gamle By og Randers Regnskov som bestemt også er et besøg værd.

Kundevurderinger: 4,4/5 (5 anmeldelser)
Montra Hotel Sabro Kro, BW Signature Collection

Viborgvej 780, 8471 Sabro

Telefon: +45 86948922

E-mail: sabrokro@sabrokro.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr tilladt på forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering. Adgang til ladestik til el-bil.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Sen udtjekning
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.