Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller i Helsingborg

Best Westerns hoteller i Helsingborg er et oplagt valg, uanset om du planlægger en weekendtur med en attraktiv hotelpakke til familien, en solorejse eller et større arrangement.

Turen over Øresund er en klassiker som dagstur for danske turister, men vælger du at booke et hotel i Helsingborg og tage en eller flere overnatninger her, har du mulighed for at opleve byen på en måde, som der sjældent er tid til, når turen går hjem samme dag. Her finder du noget for enhver smag og ethvert budget, og beliggenheden er helt i top, uanset hvilket Best Western-hotel i Helsingborg du vælger.

Vores hoteller i Helsingborg

Vi har 2 hoteller i Helsingborg:

Fordele ved et hotel i Helsingborg centrum

Best Western har tre hoteller i Helsingborg. Godt 500 meter nord for Helsingborg Hovedbanegård og færgelejet finder du V Hotel Helsingborg, som er en del af Best Westerns Premier Collection, hvor der er ekstra stort fokus på den eksklusive og unikke hoteloplevelse. Med beliggenheden i centrum er det let at få udforsket både byens butikker, restauranter og kulturtilbud.

Book de bedste hoteller i Helsingborg

Udover det flotte Premier Collection-hotel tilbyder Best Western også to andre overnatningsmuligheder hvis du leder efter et hotel i det centrale Helsingborg. Kun et stenkast fra hovedbanegården og færgelejet ligger Hotel Linnea, som indgår i Best Westerns Sure Hotel Collection. Her kan du nyde et højt komfortniveau til en pris, som også giver plads i budgettet til, at du kan få set og gjort en masse under opholdet.

Seværdigheder

Med en beliggenhed lige ud til Øresund byder Helsingborg på gode muligheder for dagsudflugter i det flotte kystlandskab både nord og syd for byen. Det flotte skånske landskab er en oplevelse for både store og små, og der er masser af gode picnicmuligheder til at gøre cykel- eller traveturen helt perfekt.

Når du vælger et hotel i Helsingborg centrum, har du samtidig også gode muligheder for at opleve nogle af byens kendte attraktioner, og især udsigten fra toppen af det gamle fæstningsværk Kärnen er et besøg værd. Her kan du opleve noget af byens spændende historie på nærmeste hold, og skulle sulten melde sig efter traveturen, er der ikke langt til de mange hyggelige restauranter og caféer i nærområdet. 

Omtrent 2 km nord for centrum ligger Tropikariet, som helt sikkert bliver et stort hit stort hit hos rejseselskabets yngste medlemmer. Den indendørs regnskov giver mulighed for at komme tæt på et væld af eksotiske dyr, og her er det ikke usædvanligt at se flagermus og eksotiske fugle suse forbi, mens man betragter de mange, spændende dyrearter.

Her finder du ekstra inspiration til flere af byens seværdigheder.

Oplevelser i Helsingborg

  • Besøg Fredriksdals friluftsmuseum, hvor du kan lære om det svenske almindelige liv

  • Oplev det smukke Sofiero slot, der ligger 5 km nord for byen

  • Gå en tur langs det smukke gamle rådhus

  • Udforsk shopping i centrum af Helsingborg

  • Besøg Dunkers Kulturhus, som byder på udstillinger, musik og teater