Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hoteller i Västerås

Weekendophold for to eller måske den helt store familieferie? Uanset hvad du har i tankerne, er én ting sikkert; overnatningen er altid vigtig, når man rejser.

Når du skal bo på hotel i Västerås i hjertet af Sverige, kan Best Western tilbyde tre overnatningsmuligheder hvor pris, komfort og god service går hånd i hånd, og hvor der tilbydes noget for enhver smag og ethvert feriebudget. Via en god beliggenhed og en lækker morgenmadsbuffet er de alle et oplagt valg, både hvis du leder efter et godt familiehotel i byen, og hvis du vil lave en gruppebooking for et større selskab af venner eller kolleger.

Hoteller i Västerås

Godt udgangspunkt med et hotel i Västerås centrum

Når du vælger at booke hotel i Västerås, har du et godt udgangspunkt for at udforske byen til fods, med den kollektive trafik, på cykel eller i bil. Best Western har to hoteller i centrum af Västerås, Hotel Esplanade og Hotel Plaza, som er en del af Best Westerns Plus-serie, hvor der er ekstra fokus på komforten. Her bor du i gåafstand til banegården, byens centrum samt spisesteder og butikker.

Book det bedste hotel i Västerås

Udover muligheden for at bo på et centralt beliggende hotel i Västerås centrum tilbyder vi hos Best Western også en overnatning, hvor man har bylivet lidt på afstand. Ta Inn Hotel ligger godt 1 km øst fra centrum og tæt på motorvejen E18 mod Stockholm. Det er således et ideelt valg, hvis du ankommer i bil, eller hvis du er på gennemrejse. Som med alle andre Best Western-hoteller kan du her se frem til et højt serviceniveau, god komfort og selvfølgelig også muligheden for at booke en smart hotelpakke, hvor der bliver taget hånd om det hele, både overnatning og forplejning.  

Seværdigheder

Med et ophold på et hotel i Västerås har du mulighed for at skabe et varieret program, som kan inkludere både friluftsaktiviteter, historie og oplevelser for hele familien. Västerås er en af Sveriges ældste byer, og har du lyst til at udforske områdets fortid, kan du begynde med at besøge vikingegravpladsen Anundshög, som er landets største. Her kan du blandt andet opleve de mange stensætninger, hvoraf nogle er næsten 1500 år gamle.

Et besøg i byen er heller ikke komplet, uden at du har været forbi frilandsmuseet Vallby, som ligger ca. 15 km sydvest for byen. Her kan man opleve svensk almueliv helt tæt på, og de mange dyr på gårdene er et stort hit hos de yngste besøgende. Et andet must for den historieinteresserede rejsende, er det flotte Västerås Slot, som stammer fra 1500-tallet, og som blev opført af den berømte konge Gustav Vasa.

Her kan du finde yderligere inspiration til dit ophold i Västerås.

Oplevelser i Västerås

  • Besøg Västerås Flygmuseum, hvor du kan se gamle fly og prøve en flysimulator

  • Nyd en klassisk svensk fika – kaffe og en kanelbolle – på en af byens mange hyggelige caféer

  • Tilbring en dag i den flotte park Djäkneberget, hvor der er en fantastisk udsigt over byen

  • Gå på sightseeing i den charmerende gamle bydel Kyrkbackan