Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Åkersberga

Familiært hotel i Åkersberga

I hjertet af Roslagen og skærgårdsbyen Åkersberga ligger Best Western Hotel Åkersberga – et fremragende valg til dig, der spiller golf eller kan lide at vandre og opleve naturen. Her bydes du velkommen på et hyggeligt hotel med bekvemme værelser, hvor du kan slappe af efter en aktiv dag.

Hotelværelser med farver og mønstre

På dette hotel kan du vælge at bo på et enkeltværelse eller et dobbeltværelse i forskellige kategorier. Derudover er der to suiter, hvoraf den ene har egen sauna. Værelserne er indrettet med farverige tekstiler og mønstrede tapeter samt behagelige senge og badeværelser med dejlig gulvvarme.  


Mad og drikke i et hyggeligt miljø

I hotellets reception kan du bestille øl eller vin og sætte dig i den hyggelige lounge. Der er også lettere retter som pizza, burgere og clubsandwich. Hvis du ønsker en rigtig frokost eller middag, ligger der en større restaurant over for hotellet. Om sommeren kan du nyde den dejlige hotelmorgenmad eller et køligt glas på hotellets solrige terrasse. Som gæst på Best Western Hotel Åkersberga har du desuden gratis adgang til fitnesscentret Friskis & Svettis, som ligger lige ved siden af hotellet.  


Aktiviteter i Åkersberga

Med hotellet som base er du tæt på fantastiske vandrestier, badestrande og golfbaner. Og på trods af den naturnære beliggenhed har du også adgang til restauranter, caféer og butikker i Åkersbergas centrum. Med andre ord er hotellet det perfekte sted for dig, der ønsker det bedste af begge verdener!

Kundevurderinger: 4,2/5 (430 anmeldelser)
Best Western Hotel Åkersberga

Storängstorget 14, 184 30 Åkersberga

Telefon: +46 855809000

E-mail: info@publichotel.se

Kunst af Fredrik Martis

Når du besøger Best Western Hotel Åkersberga, vil du opdage, at lobbyen er prydet med kreativ kunst. Takket være et samarbejde med den lokale kunstner Fredrik Martis kan hotellets gæster og personale nyde hans forskellige værker. Netop dette maleri er et i en serie med temaet musik. Kan du se, hvem det forestiller?

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area and Conference The Public Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Dyr er tilladt. Max 2 dyr pr. værelse. Pris på 100 SEK pr. nat og ekstra dyr.


Parkering

Hotellet samarbejder med Parkeringsgarage Östra i Åkersberga centrum, hvor du kan parkere for 50 SEK i døgnet. Betaling sker i hotellets reception. Ladestandere til elbiler forefindes.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Safety boks

Møder og konference

53

Hotelværelser

1

Mødelokale

20

Bio opstilling

Hotellet har et mødelokale, der normalt bruges som morgenmadslokale. Lokalet er perfekt til morgenmadsmøder og andre sammenkomster samt mindre konferencer.

Konferencebooking

E-mail: info@publichotel.se

Telefon: +46 855 80 9000

  • Konferencelokale 1

    Number of personsMax 20 gæster
    Area22 m2

    Hyggeligt lokale med behagelige stole og dejligt lysindfald. Lokalet gør sig bedst med konferenceopstilling, men en vis ommøblering er mulig.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.