Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Arctic Eden

Familieejet hotel i Kiruna

På Best Western Hotel Arctic Eden bydes du velkommen til et hotel med en god beliggenhed i den gamle bydel i Kiruna, tæt på skispor og skibakker. Her bor man på lyse, bekvemme værelser og har gratis adgang til relaxafdeling, motionsrum og parkering. Derudover tilbyder hotellet to restauranter, som ligger på hotelområdet, og tre konferencerum, hvoraf det største har en flot udsigt over fjeldene.

Rummelige værelser  

Når du bor på dette hotel, kan du forvente et rummeligt hotelværelse med alle tænkelige bekvemmeligheder. Værelserne er smagfuldt indrettede med jordfarver og prydes af samisk kunst. Her er alt lige fra enkeltværelser og dobbeltværelser til suiter til dig, der ønsker et ekstra luksuriøst ophold eller fejrer noget særligt.


Restauranter og konferencelokaler

Best Western Hotel Arctic Eden har to restauranter. Den ene, Pub Eden, tilbyder et fjeldinspireret miljø med stenovnsbagte pizzaer og a la carte, hvor Italien møder Norrland. Den anden restaurant, Arctic Thai & Grill, tilbyder en menu med både grillmad og thailandske retter. Hotellet har også tre konferencelokaler med plads til op til 70 deltagere.


Relaxafdeling og fitnessrum

Som gæst på dette hotel har du gratis adgang til både relaxafdelingen med pool og sauna samt hotellets fitnessrum. Ved poolen er der også et relaxområde, hvor du kan læne dig tilbage.


Minebyen Kiruna

Kiruna er et særligt sted, som er kendetegnet ved sin nordlige beliggenhed, hvor man om sommeren kan opleve midnatssolen, når solen aldrig går ned, og om vinteren kan opleve polarnætter, hvor solen ikke når over horisonten. Mange gæster rejser hertil for at opleve det spektakulære nordlys.  


Kiruna er et udpræget minesamfund, som ligger mellem de to bjerge Loussavaara og Kiirunavaara, hvor hele byen i øjeblikket er ved at blive flyttet. Det er noget, der kun er sket én gang før i verdenshistorien.

Her kan du stå på ski, dyrke slalom, vandre i storslået natur, plukke multebær i mosejord og besøge forskellige interessante steder i nærområdet.

Kundevurderinger: 4,1/5 (838 anmeldelser)
Best Western Hotel Arctic Eden

Föraregatan 18, 981 39 Kiruna

Telefon: +46 98061186

E-mail: info@hotelarcticeden.se

Samisk-inspireret kunst af hotellets ejer

Best Western Hotel Arctic Eden henter inspiration fra samernes traditionelle livsstil, hvor gæstfrihed, verddevuohta på samisk, spiller en stor rolle. Det samisk-inspirerede tema kommer også til udtryk gennem kunst på de hotelværelser, som Kirsi Säisä, en af hotellets ejere, står bag. Både hendes kunst og andre lokale kunsthåndværkeres kunst kan købes i hotellets håndværksbutik.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area BW Hotel Arctic Eden

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Pub Eden BW Hotel Arctic Eden

Pub Eden

Pub Eden serverer stenovnsbagte surdejspizzaer efter klassisk italiensk opskrift, som krydres med norrlandske smage. Ud over pizzaer er der også a la carte. Du kan også bare slå dig ned i det hyggelige fjeldmiljø og nyde en øl eller en kop varm kakao ved den hyggelige kamin. På hotelområdet ligger også Arctic Thai & Grill, som tilbyder en menu med både grillretter og thailandske retter.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng. Husk at inkludere børnene i din booking.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt mod et gebyr på 300 SEK pr. ophold. Hotellet skal informeres herom inden ankomst.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har en stor, gratis parkeringsplads samt mulighed for opladning af elbiler via appen Monta. Parkeringsbevis er ikke påkrævet.


Andre ydelser

 • Tilgængelige faciliteter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Pool servering
 • Restaurant
 • Skopudsning maskine
 • Sauna
Pool BW Hotel Arctic Eden

Pool

I hotellets relaxafdeling kan du blandt andet tage en dukkert i en dejlig pool og sætte dig i en behagelig lænestol med drinks og snacks. Poolen er åben for alle gæster på hotellet og kan desværre ikke reserveres til grupper.

Sauna BW Hotel Arctic Eden

Sauna

I relaxafdelingen er der også en varm og behagelig sauna, hvor du kan hæve kropstemperaturen mellem svømmeturene i poolen.

Gym BW Hotel Arctic Eden

Motionsrum

I hotellets veludstyrede motionsrum kan du træne både kondition, styrke og smidighed. Her findes både maskiner, håndvægte, vægtstænger og andre redskaber til forskellige former for træning.

Møder og konference

61

Hotelværelser

3

Mødelokale

70

Bio opstilling

Hotellets tre konferencerum er lyse og pæne med godt teknisk udstyr. Her kan I mødes i et roligt miljø omgivet af storslået natur og et næsten uendeligt udbud af aktiviteter for hele teamet.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelarcticeden.se

Telefon: 0046 980-61186

 • Albmi

  Number of personsMax 70 gæster
  Area158 m2

  Albmi er hotellets største lokale, som er velegnet til konferencer, møder og foredrag. Her arrangeres også flere bryllupper hvert år. Et stort plus ved dette lokale er, at I har en fantastisk udsigt over fjeldverdenen.

 • Dolla

  Number of personsMax 17 gæster
  Area40 m2

  Dolla er et dejligt mellemstort lokale med fast møblering i skoleopstilling. Velegnet til mellemstore møder og små konferencer.

 • Eatnam

  Number of personsMax 13 gæster
  Area30 m2

  Eatnam er hotellets mindste lokale. Her er der fast møblering i konferenceopstilling ved et stort bord. Derudover er der et loungeområde, som er ideelt til kaffepauser.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.