Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Hotel Ljungby

Hotel lige syd for Ljungby

Best Western Hotel Ljungby ligger ved siden af E4 lige syd for Ljungby. Her bor man bekvemt på dejlige hotelværelser, og som gæst har du gratis adgang til parkering, motionsrum, sauna og spabad. Derudover er der både en hyggelig hotelrestaurant og restaurant Pinchos, som ligger ved siden af hotellet.

Pæne og bekvemme værelser
Hotellet har 70 dejlige værelser med en varm og neutral farveskala. Værelserne fås som enkeltværelser, dobbeltværelser og lidt mere rummelige familieværelser med plads til fire personer. Her sover du trygt i en behagelig seng og har ekstra plads på værelset takket være det sammenklappelige skrivebord.  


Restauranter og relaxafdeling

Med hensyn til spisning er der flere muligheder på hotellet. Du kan enten besøge hotellets egen restaurant, der serverer veltilberedt mad, eller tage på Pinchos, som ligger lige ved siden af. Hvis du ønsker lettere mad, snacks og drikkevarer til bilen, er der også en døgnbutik. I hotellets relaxafdeling kan du nyde en dejlig tur i saunaen eller en stund i spabadet. Derudover er der et veludstyret motionsrum med flere maskiner.  


Ljungby – en del af Sagobygden

Best Western Hotel Ljungby ligger i Ljungby i Småland midt imellem Halmstad og Växjö. Ljungby er et af 43 unikke sagnsteder i Sagobygden – et mytisk landskab fuld af fortryllende historier og udflugtsmål. Her kan du besøge Sagomuseet og deltage i eventyr og sagn om nisser, skovtrolde, skovfruer, hekse og spøgelser. I naturen omkring Ljungby er der også gode muligheder for at vandre, cykle og se skovens dyr.

Kundevurderinger: 4,2/5 (905 anmeldelser)
Best Western Hotel Ljungby

Ringvägen 1, 341 32 Ljungby

Telefon: +46 37282500

E-mail: reception@hotelljungby.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Hotell Ljungby

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hotell Ljungby

Taverna

Hotellets restaurant byder på dagens frokost, kaffe og aftensmad a la carte. Her serveres der klassisk husmandskost.

Pinchos Restaurant BW Hotell Ljungby

Pinchos

I samme bygning som hotellet ligger Restaurant Pinchos, der serverer mad fra hele verden i form af små retter, som bestilles via en app.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt uden ekstra gebyr.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Hotellet tilbyder gæsterne gratis parkering.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • AC/ klimaanlæg
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Konferencelokaler
 • Wi-fi
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
 • Safety boks
 • Sauna
 • Shop
Spa BW Hotell Ljungby

Relaxafdeling

I hotellets relaxafdeling kan du nyde en tur i sauna og et varmende spabad. Derudover er der to stole, hvor man kan slappe af mellem badene.

Gym BW Hotell Ljungby

Motionsrum

Hotellet har et veludstyret motionsrum med maskiner til både styrke- og konditionstræning. Perfekt til dig, der ønsker at holde træningen ved lige under dit hotelophold!

Møder og konference

70

Hotelværelser

3

Mødelokale

80

Bio opstilling

Hotellet har tre lyse og flotte konferencerum i forskellige størrelser, som kan bruges til møder og arrangementer. Da restauranten ligger lige ved siden af konferencerummene, er det nemt at kombinere konferencen med morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe eller aftensmad.

Konferencebooking

E-mail: reception@hotelljungby.se

Telefon: +46 372 82 500

 • Konferencerum 1

  Number of personsMax 16 gæster
  Area31 m2

  Det andet konferencerum tilbyder fast møblering med skoleopstilling. Rummet er lyst og dejligt og velegnet til mellemstore konferencer og møder.

 • Konferencerum 2

  Number of personsMax 12 gæster
  Area24 m2

  Det tredje rum har fast møblering med konferenceopstilling og er velegnet til mindre møder med eksempelvis ledelsesgruppen eller bestyrelsen.

 • Konferencerum 3

  Number of personsMax 80 gæster
  Area56 m2

  Hotellets største konferencerum er lyst og rummeligt og velegnet til møder og konferencer med mange deltagere.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.