Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Tidbloms Hotel

Charmerende hotel i udkanten af Göteborg

I det hyggelige område Olskroken i udkanten af Göteborg kan man ane en bygning, der på afstand ligner en middelalderborg. I bygningen ligger hotellet Best Western Tidbloms Hotel sammen med Göteborgs eneste georgiske restaurant. Hotellet tilbyder charmerende værelser og flere konferencelokaler beregnet til møder og fester.

Karakterfulde værelser

Best Western Tidbloms Hotel har 41 lyse og behagelige værelser med store senge og flisebelagte badeværelser. Værelserne er fordelt på fire etager, og nogle af dem har altan. Her er værelser både til dig, der rejser alene, og til dig, der rejser sammen med en partner, kolleger eller hele familien.


Georgisk restaurant og konferencelokaler

Mellem mægtige hvælvinger og tykke mure i hotellets kælder finder du restaurant Stumari, som er den eneste restaurant i Göteborg, der tilbyder georgisk mad og drikke. Her får du serveret smagfulde retter, der bedst nydes som delemad, præcis ligesom med tapas. Desuden har hotellet tre unikke lokaler, som kan bruges til møder, konferencer og andre arrangementer med op til 65 deltagere.


Göteborg og vestkysten

Göteborg, som er Sveriges næststørste byområde, har et stort udvalg af kultur, historie, restauranter, oplevelser, seværdigheder og meget mere. Byens hovedstrøg, Avenyn, og den lange Kungsgatan er for eksempel populære shoppinggader med butikker, restauranter og caféer. Andre seværdigheder er Gustaf Adolfs Torg, operahuset Göteborgsoperan, domkirken og den hyggelige bydel Haga. Vestkysten er et fantastisk sted hele året rundt, men måske mest af alt om sommeren, hvor du kan besøge den glitrende skærgård, maleriske landsbyer og skønne strande.

Kundevurderinger: 3,7/5 (423 anmeldelser)
Best Western Tidbloms Hotel

Olskroksgatan 23, 416 66 Gothenburg

Telefon: +46 31 707 50 00

E-mail: info@tidbloms.se

Trappe med historie

Den bygning, som huser Best Western Tidbloms Hotel, blev opført i 1897 som bolig for skotske ingeniører, der kom til Sverige for at arbejde på Gamlestadens Väveri. Det, at bygningen er 125 år gammel, ses først og fremmest på dens smukke ydre, men også indvendigt er der en hel del bemærkelsesværdige bevarede detaljer. Denne smukke trappe er for eksempel original fra byggeåret.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area BW Tidbloms Hotel

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Tidbloms Hotel

Stumari

I hotellets restaurant serveres klassiske georgiske retter med indslag fra både Middelhavet, Asien og Mellemøsten. På menuen er blandt andet de klassiske retter Khachapuri, som er brød med forskelligt fyld, og Khinkali, der bedst kan beskrives som georgiske dumplings. Her serveres også både vin og øl af georgisk oprindelse samt andre drikkevarer.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt.


Parkering

Hotellet tilbyder parkering i overvåget og opvarmet parkeringshus i nærheden mod et gebyr på 150 SEK pr. nat. Antallet af pladser er begrænset, så du bedes forudbestille parkering, når du booker et værelse.


Andre ydelser

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Renseri
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi
 • Print-service tilgængelig
 • Konferencelokaler
 • Billetkontor teater
 • AC/ klimaanlæg
 • Ismaskine
 • Udendørs parkering

Møder og konference

41

Hotelværelser

3

Mødelokale

65

Bio opstilling

Hotellet har tre konferencelokaler i forskellige størrelser og indretningsstile. Det største er et lyst og hyggeligt lokale, mens de to øvrige er mindre lokaler med forskellige miljøer, der egner sig til møder med færre deltagere.

Konferencebooking

E-mail: info@tidbloms.se

Telefon: +46 31 707 50 00

 • Terrassen

  Number of personsMax 65 gæster
  Area85 m2

  Terrassen er et rummeligt og lyst lokale, der er velegnet til større konferencer og møder. Lokalet har fleksibel møblering og kan også lejes til middage og private arrangementer.

 • Biblioteket

  Number of personsMax 10 gæster
  Area28 m2

  Biblioteket er et hyggeligt lokale med en rar atmosfære, der leder tankerne hen på et bibliotek. Egner sig til f.eks. ledergruppe- eller bestyrelsesmøder.

 • Tornet

  Number of personsMax 6 gæster
  Area16 m2

  Tornet er et unikt lokale beliggende på øverste etage i bygningens tårn. Her kan I holde møde uforstyrret og samtidig nyde den flotte udsigt.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.