Spring til hovedindhold
Best Western logo

Grand Hotel Struer, BW Signature Collection

Dejligt byhotel med mulighed for golf, spa og wellness

Centralt beliggende hotel med historiske detaljer i Struers gågade. Grand Hotel Struer har 70 værelser samt et nyt hyggeligt bar- og loungeområde.

Hotellet er en del af alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Grand Hotel Struer har mere end 100 års erfaring og historie. Hotellet er beliggende i Struers gågade og tæt på den smukke Limfjord. Her kan man opleve historiske detaljer, lokal charmerende service kombineret med funktionelle og pæne værelser der løbende er blevet renoveret. Hertil også et helt nyt bar- og loungeområde opført i marts 2023 med en skøn stemning og atmosfære.


Afslapning og wellness

Fra hotellet er der 100 meter til Kurbad Limfjorden, hvor den står på ren afslapning og nydelse i naturskønne omgivelser, med udkig til Limfjorden og Limfjordens største lystbådehavn.


Ting at lave i og omkring Struer

Struer Museum er det bedste sted at lære mere om Struer og dens historie. Ikke blot er museumsbygningen i sig selv et kig værd, men de forskellige udstillinger som findes, inde i bygningerne vil blandt andet kunne byde på fortællinger og udstillinger om: Bang og Olufsen, Byen og fjorden, Jernbaneknudepunktet, Digteren i Struer samt Limfjorden på lærred. Ikke langt fra hotellet fra hotellet kan de natur- og kulturhistorisk interesserede dykke ned i limfjordsområdets mange kulturskatte, for eksempel ved Doverodde på Thy, som var en vigtig handelsplads med korn- og kvæghandel og en ugentlig afgang til London i 1800-tallet. I dag rummer stedet et spændende oplevelsescenter. Fra siloen har man en storslået udsigt over stedet og Limfjorden. Besøg også Struer Kirke, Venø, Klosterheden Plantage eller Traktormuseum Vestjylland.

Grand Hotel Struer, BW Signature Collection

Smedegade 2, 7600 Struer

Telefon: +45 97850400

E-mail: sgh@struergrandhotel.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr tilladt med begrænsninger mod tillægsbetaling på 150 kr. pr. kæledyr pr. nat.


Parkering

Offentlig parkering.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sen udtjekning
  • Safety boks
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.