Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Palads, Sure Hotel Collection by Best Western

Centralt beliggende hotel tæt ved Viborgs gågade

Det charmerende Palads Hotel, Sure Hotel Collection ligger lige i hjertet af Viborg tæt på hyggelige middelaldergader, museer og gode shopping muligheder. Viborg er også kendt sin domkirke, som er verdens største granitkirke.

Hotellet er en del af samarbejdet med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Palads Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western byder på forskellige typer værelser lige fra enkeltværelser til suiter fordelt i fem bygninger.  På alle værelser er der køleskab, kaffe/te, strygebræt, strygejern og hårtørrer. Hotellet er igennem tiden blevet benyttet af de mange handelsrejsende og er desuden Viborgs ældste hotel.


Restaurant

Leder du efter god traditionel, dansk mad, serveret med kærlighed i traditionelle rammer, så er Palads Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western det rigtige sted at spise. Når vejret tillader det, er det også muligt at slappe af på hotellets terrasse med et godt glas vin, en lille anretning eller en kold øl.


Golf

Kun et par minutters kørsel fra hotellet ligger Viborg Golfclub med et 27 hullers golfanlæg. Palads Hotel, Sure Hotel Collection tilbyder golfpakker i samarbejde med golfklubben. Kontakt hotellet direkte for at høre nærmere herom.  


Aktiviteter i området

Til dem, som elsker at færdes i naturen, så byder området omkring Viborg på et væld af smukke og historiske naturoplevelser. Her kan du nyde en aktiv ferie og vandre i Dollerup Bakker, nogle af Jyllands smukkeste landskaber, eller mærke historiens vingesus og vandre ad Hærvejen, som strækker sig hele 500 km fra den tyske grænse og op til Hirtshals. Den smukke Viborg Domkirke med sin detaljerigdom og imponerende størrelse er absolut også et besøg værd!

Kundevurderinger: 3,9/5 (7 anmeldelser)
Hotel Palads, Sure Hotel Collection by Best Western

Sankt Mathias Gade 5, 8800 Viborg

Telefon: +45 86623700

E-mail: info@hotelpalads.dk

Vælg værelse

Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Kontakt venligst hotellet for yderligere information.


Kæledyr

Kæledyr må medtages på forespørgsel. Tillæg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering. Adgang til ladestik til el-bil.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Lounge/bar
  • Ekspres indtjekning
  • Ekspres udtjekning
  • Sen udtjekning
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Udendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.