Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotell Borås, BW Signature Collection

Art deco-hotel i Borås

I en bygning fra 1929 i det centrale Borås bydes du velkommen til dette hyggelige hotel. Her har man forsøgt at bevare bygningens oprindelige charme og atmosfære ved at indrette med art deco-stilens dejlige farver og geometriske former. Hotellet ligger lige i centrum og er et fremragende valg, uanset om du er turist i Borås eller rejser i forbindelse med arbejdet.

Flot indrettede værelser  

På Hotell Borås, BW Signature Collection bor du i et enkelt- eller dobbeltværelse med smukke tapeter og tekstiler i nøje udvalgte materialer og farver. Hotellet tilbyder 52 værelser, der har badeværelse med enten bruser eller badekar. 


Morgenmadslokale og restaurant 
Hvis du vil nyde en rigtig god morgenbuffet eller en bid mad i løbet af dagen, er du velkommen i hotellets restaurant på tredje sal. 


Tekstilbyen Borås  
I Borås løber tekstilindustrien som en rød tråd gennem byens 400-årige historie – lige fra tekstilfabrikker til postordresalg og nutidens e-handel. Her ligger Sveriges internationale centrum for mode, tekstil og design, Textile Fashion Center, som blandt andet huser et tekstilmuseum og en udstilling med nye innovationer på området. Ud over at øge din viden om tekstilhistorie er der meget andet at lave i Borås. Takket være hotellets centrale beliggenhed er der blandt andet flere restauranter, caféer og butikker lige udenfor.

Kundevurderinger: 4,1/5 (788 anmeldelser)
Hotell Borås, BW Signature Collection

Sandgärdsgatan 25, 503 34 Borås

Telefon: +46 33 7990100

E-mail: info@hotellboras.se

Entrance

En historisk ejendom

Bygningen, som Hotell Borås, BW Signature Collection ligger i, blev oprindeligt bygget til virksomheden Borås Spirituosa. Byggeriet stod færdigt i 1929 og knytter sig stilmæssigt til 1920'ernes stramme klassicistiske ideal med enkle former og ensartethed – en stil, der uden for Sveriges grænser er kendt som Swedish Grace. Eftersom bygningen har bevaret sit særpræg, anses den i dag for at have en stor kulturhistorisk værdi.

Vælg værelse

Mad og drikke

DSC

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar Hotell Boras

Restaurant og bar

Hotellets bar og restaurant ligger ved siden af hinanden. Her serveres en enkel menu og gode drikkevarer i hyggelige omgivelser.


Åbent om aftenen fra mandag - onsdag.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 150 SEK i døgnet. Hotellet skal informeres herom inden ankomst.


Parkering

Hotellet tilbyder garagepladser til 150 SEK pr. nat. Du kan reservere en plads inden ankomst ved at kontakte hotellet.


Andre ydelser

  • Receptionen er åben 24 timer
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Parkering ved hotellet
  • Restaurant
  • Safety boks

Møder og konference

Der er ingen konferencerum på stedet, men hotellet samarbejder med Borås Kongress, som ligger 500 meter derfra. Her er der 23 forskellige mødelokaler på 9.000 kvadratmeter.

Konferencebooking

E-mail: info@boraskongress.se

Telefon: +46 33 202700

    Hvorfor BW Signature Collection?

    Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.