Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Lagan

Prisvenligt hotel lige uden for Lagan

Uanset om du er på forretningsrejse eller på ferie, er Sure Hotel by Best Western Lagan en glimrende mulighed for dig, der skal til Lagan, Ljungby eller Värnamo. Hotellet har en praktisk beliggenhed ved E4 over for den populære elgpark Laganland. Her tilbydes bekvem indkvartering med adgang til restaurant, motionsrum og sauna.

Naturinspirerede værelser

Hotellet tilbyder fint indrettede værelser i naturlige farver, der skaber en rolig og afslappet atmosfære. Der er både enkelt- og dobbeltværelser og større familieværelser med op til fire senge.


Restaurant, butik, motionsrum og sauna

I hotellets restaurant kan du få frokost og kaffe samt middag a la carte. Ved siden af restauranten er der en hyggelig udendørs café, som er åben i sommermånederne. Hvis du har brug for lettere snacks, slik, aviser og andet, er der desuden en butik i receptionen. Som gæst på Sure Hotel by Best Western Lagan har du gratis adgang til hotellets motionsrum og sauna.


Naturoplevelser og elgpark

I området omkring hotellet er der en bred vifte af udendørs aktiviteter såsom vandring, fiskeri og golf. Her ligger også elgparken Laganland, hvor du kan møde skovens konge i dens naturlige omgivelser. Parken byder også på Sveriges største souvenirshop, når det gælder elgrelaterede produkter, og et stort legeland for børn kaldet Buslandet.

Kundevurderinger: 3,7/5 (123 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Lagan

Laganvägen 2, 341 50 Lagan

Telefon: +46 37235200

E-mail: reception@hotellagan.se

Til minde om Cliff Burton

Efter en koncert i Stockholm i 1986 kørte Metallicas tourbus i grøften lige uden for Ljungby, og bandets bassist Cliff Burton omkom i ulykken. Der har længe været en mindesten på ulykkesstedet, og med støtte fra den svenske kulturstyrelse Riksantikvarieämbetet blev der i foråret 2022 åbnet et museum for at ære hans minde. Museet ligger i Laganland lige ved siden af Sure Hotel by Best Western Lagan.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area BW Lagan

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Lagan

Restaurant

Hotellets restaurant serverer både dagens frokost og a la carte-middag. Her spiser man god traditionel husmandskost med to valgmuligheder på frokostmenuen, og det er også muligt at forudbestille frokost og kaffe.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt uden gebyr på visse værelser, hvis du informerer om det ved bestilling.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Gratis udendørs parkering lige uden for hotellet.


Andre ydelser

  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Fitnesscenter
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Restaurant
Sauna BW Lagan

Sauna

Som hotelgæst har du gratis adgang til hotellets sauna. Der er bænke i to niveauer, hvor du kan slappe af efter en lang dag.

Gym BW Lagan

Mindre motionsrum

Hotellet har et mindre motionsrum med nogle konditionsmaskiner og en multifunktionsmaskine til styrketræning. Saunaen kan benyttes gratis af hotellets gæster.

Playroom BW Lagan

Legerum

Til hotellets yngre gæster er der et kreativt og meget stort legerum. Her kan man både klippe og klistre eller deltage i mere tempofyldte aktiviteter.

Møder og konference

Til konferencer og møder henviser Sure Hotel by Best Western Lagan til søsterhotellet Best Western Hotel Ljungby, som ligger 13 kilometer væk. Der er tre konferencerum med plads til 80 deltagere.

Konferencebooking

E-mail: reception@hotellagan.se

Telefon: +46 372 352 00

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.