Norway

At besøge denne del af verden er som at se tilbage på skabelsen af ​​jorden med gletschere, is, fjorde og vandfald, som er perfekt bevarede. Norge byder på mange vandre- og cykelstier, floder til rafting og snedækkede bjerge til skiløb. Her samles udendørselskere, og der er virkelig noget for enhver smag!

Der er mange muligheder for at udforske de over tusinde dybe fjorde fra den sidste istid, de høje klipper, vandfaldene og det dybe saltvand. Rensdyr, moskusokse og hvaler er blot nogle af de vilde dyr, der hører til her. Afhængigt af tidspunktet på året, du besøger Norge, kan du opleve nordlyset og beundre midnatssolen.

Oslo er en moderne by med elegante bygninger og en række museer, de mest populære er Vikingeskibsmuseet med nogle af de bedst bevarede vikingeskibe. Her kan du besøge toprangerede restauranter og nyde både traditionelle og international gastronomi.

En anden populær destination er Stavanger, hjemstedet for landets olieoperationer. På trods af denne højteknologiske industri bevarer Stavanger stadig den gamle bys charme med smalle gader og smukt bevarede træbygninger. En række fjorde, Stavanger domkirke og Sverd i fjell er nogle af de største attraktioner for besøgende i Stavanger. Prædikestolen har et fantastisk overblik over Lysefjord.

Fremhævede destinationer i Norway

Hoteller i Oslo


Hoteller i Bergen


Hoteller i Stavanger


Hoteller i Gardermoen


Hoteller i Kongsberg


Hoteller i Trondheim


Hoteller i Sogndal


Hoteller i Steinkjer


Udforsk nærliggende destinationer
  • 1 Nat

Opdater

Menu

 Dansk
Menu