Spring til hovedindhold
Best Western logo

Long Stay - langtidsbooking på hoteller

Har du brug for en midlertidig bolig? Flere af vores hoteller tilbyder nu "long stay", hvor du kan bo på hotellet i mindst en måned til en god pris.

Bergen, Norge

Ole Bull, BW Signature Collection

Ole Bull er skræddersyet til dig, der ønsker frihed når du rejser, hvad enten det er arbejdsrelateret eller privat. Vi tilbyder vores gæster fine, fuldt udstyrede hotellejligheder midt i smukke Bergen - perfekt til dem, der ønsker at bo trygt og godt med alle moderne faciliteter til rådighed.

Se hotellet

Västerås

Sure Hotel by Best Western Esplanade

Sure Hotel by Best Western Esplanade henvender sig til dem, der leder efter et langtidsophold. Dig, der blot mangler en nat, er selvfølgelig også velkommen her.

Hotellet tilbyder 76 hyggelige hotelværelser, alle med minikøleskab. Hotellet har ikke sin egen morgenmadsservice eller receptionspersonale. Hvis du ønsker at købe morgenmad, kan du købe dette på søsterhotellet, Best Western Plus Hotel Plaza, kun 250m væk. Dit værelse bliver rengjort en gang om ugen eller ved afrejse. Ønsker du rengøring oftere, kan det selvfølgelig arrangeres mod en tillægspris. Hotellet er stadig helt røgfrit og miljømærket med Greenkey. Indtjekning foregår på Best Western Plus Hotel Plaza, som er åbent 24 timer i døgnet.

Se hotellet

Upplands Väsby, Stockholm

Ten Hotel, BW Signature Collection

Ten Hotel tilbyder Studio værelser, der er tilpasset dem, der ønsker at blive lidt længere. Her er der fx opvaskemaskine, køleskab og fryser, superhurtigt wi-fi, Smart TV med indbygget Chromecast, egen altan og fri adgang til TEN Gym & Sauna. Morgenmad og gratis parkering er inkluderet. Hotellet ligger i Upplands Väsby, tæt på naturen, cirka 30 minutter i bil fra det centrale Stockholm.

Se hotel

Bromma, Stockholm

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Et moderne lejlighedshotel med veldesignede lejligheder i stilfuldt interiør med en hjemlig følelse, hvor du kan føle dig godt tilpas. Hotellet er beliggende i Bromma-distriktet, 18 minutters kørsel fra Stockholm by med både Bromma Blocks, Solvalla og Friends Arena og shoppingområder inden for rækkevidde.

Se hotellet