BestSport web header DK versjon

Tag dit hold til det næste niveau! 
Vi elsker sport. Sport tager dig nye steder hen, giver dig mulighed for at møde nye mennesker og skaber gode oplevelser og gode minder. Derfor vil vi opfordre folk til at dyrke endnu mere sport. I teams eller individuelt. For sjov eller seriøst. I nærmiljøet eller langt væk. Med komfortabel overnatning til gode priser.

Holdtilbud
Hold, der deltager i træningslejre eller konkurrencer, overnatter fra 300 DKK pr. Person. Tilbuddet inkluderer overnatning med morgenmad. Flere af vores hoteller tilbyder desuden måltider til fordelagtige priser, så du nemt kan skræddersy dit ophold til dine behov og ønsker. Derudover inkluderer Best Western altid gratis internet, så du nemt kan følge med i kampresultater under turneringer og indtaste dine egne opdateringer på holdets hjemmeside. Uanset hvordan konkurrencen går, sørger vi for, at holdet altid har det godt. Gælder for bookinger af mindst 8 værelser eller 12 personer.

Ved spørgsmål kontakt os venligst på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Overnatning med morgenmad

Prisniveau 1 = 300 kr/person
Prisniveau 2 = 400 kr/person
Prisniveau 3 = 450 kr/person
Prisniveau 4 = 550 kr/person

SE PRISLISTE

Vores Sportshoteller

I hjertet af Nordsjælland ligger Best Western Hotel Hillerød med 113 værelser, morgoncafé og restaurant. Et anderledes hotel i funktionel skandinavisk design med værtskab i særklasse. Hotellet er omgivet af pragtfuld natur og prægtige skove der indbyder til mange slag udendørs sport. Her er plads til pauser og det sunde liv.

BEST SPORT-HOTELLER

"Best Sport er et godt koncept, der åbner døre for, at både foreningslivet og individuelle idrætsudøvere kan rejse rundt i landet og opdage nye steder. Vi har mange sportshold, der besøger os lige fra basketball, rugby, kunstskøjteløb, fodbold til ishockey osv. Derudover er vi et populært hotel for mange golfspillere, padelspillere og cyklister Vi hjælper med at booke planer, tider til træning, arrangere madpakker til fordelagtige priser osv. Sportsgæster sætter især pris på vores sans for service, fleksibilitet og gæstfrihed."

- Lina fra Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western, Trelleborg

  

BestSport web banner KLIK HER DK

 

Tilmeld dig her og få adgang til vores bedste sportspriser. Gælder for hold, eller for dig som er atlet. Ved tilmelding får du tilsendt et velkomstbrev med yderligere information om booking. Derudover vil der være mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev om fremtidige tilbud. Hvis du vil læse mere om vores politik og håndtering af persondata – kan du gøre det her.

Menu

 Dansk
Menu