Vi elsker sport!

Sport gør, at du oplever nye steder, møder nye mennesker og får gode oplevelser og minder. Derfor vil vi gerne opfordre folk til at dyrke endnu mere sport. På hold eller individuelt. For sjov eller for alvor. I nærheden eller langt væk. Med et bekvemt ophold til gode priser.

Tilbud til hold og grupper
Med Best Sport kan hold og grupper, der eksempelvis er på træningslejr eller til turneringer, bo på udvalgte Skandinaviske hoteller til priser fra 300 kr. pr. person. Tilbuddet inkluderer overnatning og morgenmad. Flere af vores hoteller tilbyder også andre måltider til fordelagtige priser jvf. vores faste prislise, så I har mulighed for at skræddersy opholdet efter jeres behov og ønsker. I prislisten fremgår det, hvilke hoteller, der tilbyder juniorpriser på måltider, ved forespørgsel. Desuden er der altid gratis wifi hos Best Western, så I nemt kan følge kampresultater ved turneringer og lave jeres egne opdateringer på holdets hjemmeside. Disse gruppetilbud gælder ved booking af mindst 8 værelser eller til 12 personer.

Ved spørgsmål kontakt os venligst på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Registrering

Meld dig ind i Best Sport for hold og atleter. Ved registrering modtager I et velkomstbrev med kundenummer samt information om hvordan I foretager booking.

Tilmeld dig her

 

Best Sport

Best Sport

Overnatning og morgenmad.


Prisniveau 1 = 300 kr/person
Prisniveau 2 = 400 kr/person
Prisniveau 3 = 450 kr/person
Prisniveau 4 = 550 kr/person

Priserne er pr. person i dobbeltværelse eller flersengsværelse. Priserne er kun gældende såfremt der er ledige værelser.

Prisliste måltider

Prisliste måltider

Tilbydes på udvalgte hoteller, se prisliste.


Frokost (inkl. Salat, brød og smør) 115 kr. per person
Middag (inkl. Salat, brød og smør) 145 kr. per person
Aftensnack (yoghurt, sandwich o. lign.) 95 kr. per person

En del hoteller tilbyder yderligere rabat for juniorer. Klik på linket ndenfor for mere information.

 

Hoteloversigt og prisinformation >>

 

Menu

 Dansk
Menu