Spring til hovedindhold
Best Western logo

Varemærker Best Western

I Skandinavien har vi fire varemærker under navnet Best Western.

Vores forskellige varemærker inkluderer unikke hoteller med forskellige temaer og faciliteter, alle med fokus på god kvalitet og gæstetilfredshed. På denne måde sikrer vi at der altid er et hotel blandt vores over 4.500 hoteller verden over, som passer til netop dig og dine behov.

Best Western - Et tidløst og sikkert alternativ

Vores 3- eller 4-stjernede hoteller, blot kaldet Best Western, er lokale mødesteder i indbydende miljøer. Hotellerne passer til fritids- og forretningsrejsende, der leder efter personlig indkvartering.

Se vores skandinaviska Best Western-hotell

Best Western Plus - Hoteller, der tilbyder det lille ekstra

Best Western Plus er vores 4-stjernede hoteller, som tilbyder det lille ekstra. På alle Best Westerns hoteller bliver du mødt af en personlig og engageret gæstfrihed, men på Plus-hotellerne er der også restaurant, fitnesscenter, afslapning og konferencefacilliteter. Uanset om du leder efter et byhotel, et weekendhotel eller om kommunikationen til og fra hotellet er vigtigst, så har Best Western Plus et hotel til dig. Altid med 4 stjerner.

Se vores skandinaviska Best Western Plus-hotell

BW Premier Collection - Førsteklasses hoteller

BW Premier Collection er vores mest eksklusive designhoteller med mindst 4 stjerner. Hotellernes unikke indretning gør dem til en destination i sig selv. BW Premier Collection består af nøje udvalgte hoteller for at give dig en vidunderlig oplevelse fra design, arkitektur og kulinariske madoplevelser.

Se våra Best Western Premier Collection-hotell

BW Signature Collection - Indbydende og behageligt. Hoteller, der sætter dig først.

Ønsker du en unik hoteloplevelse i et miljø med spændende design og personlig service, anbefaler vi BW Signature Collection. Disse farverige hoteller har altid mindst 4 stjerner.

Se våra skandinaviska BW Signature Collection-hotell