Spring til hovedindhold
Best Western logo

Bæredygtighed hos Best Western

Ingen kan gør alt, men alle kan gøre noget. Sammen kan vi skabe forandringer. Best Western i Skandinavien udfordrer konstant sine grænser for at blive en stadig mere bæredygtig hotelkæde.

Vi elsker vores forskelligheder og ønsker at bevare hotellernes unikke personligheder. Samtidig skal vi sikre, at både vi og vores hotellejere driver en virksomhed, der ikke kun overholder nationale og internationale love og regulativer, men også aktivt bidrager til den bæredygtige udvikling. En udvikling der tager hensyn til økologisk, social og økonomisk bæredygtighed.

Dette gør vi gennem flere tiltag, der gennemsyrer hele organisationen.

Adfærdskodeks

Vores adfærdskodeks afspejler vores værdier og følger de globale retningslinjer, som FN fastsætter. For at støtte op om vores adfærdskodeks, arbejder vi og vores hoteller i overensstemmelse med de politikker, vi har oprettet inden for menneskerettigheder, tilgængelighed, dyrevelfærd, antikorruption og mange andre områder.

Det er vigtigt for os at sikre, at kød- og ægproduktion følger EU's retningslinjer for dyrehold og brug af antibiotika. Det er også vigtigt for os at værdsætte og arbejde for øgede menneskerettigheder, bekæmpe menneskehandel på alle måder, samt have en nul-tolerance politik mod korruption og bestikkelse. Selvfølgelig stiller vi de samme krav til vores leverandører.

Se Code of Conduct

Soft towel policy

Behold håndklædet

Vores internationale program (Soft towel policy), hvor vi opfordrer gæsten til ikke at aflevere deres håndklæder til vask hver dag, sparer millioner af liter vand om året, uden at nævne de store mængder af vaskemidler, transport til vaskeriet og elforbrug.

Meet the locals

Lokalproduceret

Morgenmadskonceptet Meet the Locals opmuntrer ikke kun hotellet til at samarbejde med lokale aktører. Det er også en måde at spare på dyre transportomkostninger og reducere miljøpåvirkningen.

Samtidig har vi fornøjelsen af at tilbyde vores gæster højkvalitetsprodukter med mindre miljøpåvirkning.

Kvalitetssikring

Gennem vores globale kvalitetssikringsarbejde sikrer vi, at vores gæster får det, de ønsker, nemlig et ophold med lavere miljøpåvirkning, som bidrager til en mere bæredygtig verden.

Läs mer om vårt kvalitetsarbete

Miljøarbejde

Udover kædens egne bæredygtighedskrav, kræver vi, at alle vores hoteller inden for BWH Hotels aktivt samarbejder med en professionel aktør/certifikat/mærkning inden for miljø og bæredygtighed.

Miljøcertificeringer

Positive effekter

Ved at vælge en professionel og anerkendt partner til vores bæredygtighedsarbejde, sikrer vi, at vores hoteller arbejder med et avanceret miljøstyringssystem. Dette har positive effekter, såsom:

  • Hotellet gennemfører løbende forbedringsarbejde.

  • Man har en partner, der holder styr på ændringer og øgede lovmæssige krav.

  • Regelmæssig træning af personalet inden for bæredygtighed og miljø, som øger bevidstheden om vores miljø og de udfordringer, vi står overfor.

  • Etablering af bedre rutiner til affaldshåndtering og genbrug.

  • Reduceret eller mere effektivt energiforbrug.

  • Reduceret vandforbrug.

  • Reduceret brug af kemikalier.

  • Egen transport.

  • Støtte til fastsættelse af mål og handlingsplaner baseret på deres egne forudsætninger og virksomhedens påvirkning på miljøet.

Ved at kræve, at vores hoteller skal miljøcertificeres, reducerer vi markant vores miljøpåvirkning. Takket være en aktiv indsats for miljøet sikrer vi, at hotellerne har forbedrede rutiner, bedre information (både for ledelse og ansatte) og etablerer mål for deres arbejde med miljø og bæredygtighed i tråd med FN's Agenda 2030.

Det gør en forskel for verden!