icon
icon
icon
icon

Firmaaftaler

Best Western Hotels & Resorts har mere end 4.500 hoteller rundt om i hele verden, alle med deres egen personlige stil og karakter men med Best Western som fællesnævner.

Bag hvert hotel står en privat ejer hvis største drivkraft er, at du trives og vender tilbage igen en anden gang. På nuværende tidspunkt har Best Western 150 hoteller fordelt på mere end 100 destinationer i Skandinavien. Størstedelen af vores hoteller har en central beliggenhed. Som global hotelkæde er vi fleksible og tilbyder såvel lokale, nationale, nordiske og globale hotelaftaler. Med en Net Promoter Score på over 57 ligger vi højst i branchen, når det gælder kundetilfredshed. Benyt lejligheden og gør som tusindvis af virksomheder – lav en aftale med os. Vi skræddersyr firmaaftalen efter jeres behov. Jo flere overnatninger I har på Best Western Hotels & Resorts – desto bedre aftale.

Vælg den rigtige pakke

Hvorfor firmaaftale?

  • Drag fordel af lokale entreprenører

  • Få del i kampagner og tilbud

  • Skræddersyede løsninger til dine behov

  • Rabat på alle skandinaviske Best Western hoteller

  • Mulighed for rabatter på hoteller over hele verden

  • Rabat på mødelokaler

Best Western Rewards

Der findes masser af fordele ved et medlemskab i vores prisbelønnede loyalitetsprogram Best Western Rewards. Bonusnætter, eksklusive fordele og tilbud samt point, som gælder for altid og over hele verden.

Læs mere

Projektophold

Vi tilbyder billige hoteller til projektophold i både længere og kortere perioder. Vi udarbejder et tilbud ud fra dine specifikke ønsker.

Kontakt sales@bwhhotelgroup.dk.

Kontaktoplysninger

Kontakt vores salgsafdeling på sales@bwhhotelgroup.dk.

Inspiration