Spring til hovedindhold
Best Western logo

Firmaaftaler

BWH Hotels er et førende globalt hotelnetværk med cirka 4.500 privatejede hoteller i næsten 100 lande verden over.

BWH Hotels fungerer som en medlemsorganisation og består af tre hotelkæder – World Hotels Collection, Best Western Hotels & Resorts og Sure Stay Hotel Group.

Lokale iværksættere driver hotellerne på stedet, hvilket betyder, at de både er en del af og inspireres af den lokale kultur. Vi er lige forskellige overalt og tilbyder et varieret udvalg af hoteller – alt fra overkommelige alternativer til luksus til alt det ekstra. Derudover giver vi vores gæster et unikt og personligt ophold, hver gang de bor på et af vores hoteller.

BWH Hotels tilbyder lokale såvel som nordiske og globale hotelaftaler. Vi skræddersyer aftalen ud fra det, som passer din virksomhed bedst. I er velkommen til at kontakte os på sales@bwhhotelgroup.dk for en samtale om hvilke muligheder der passer til netop jer.

Hvorfor firmaaftale?

  • Drag fordel af lokale entreprenører

  • Få del i kampagner og tilbud

  • Skræddersyede løsninger til dine behov

  • Rabat på alle skandinaviske Best Western hoteller

  • Mulighed for rabatter på hoteller over hele verden

  • Rabat på mødelokaler

Best Western Rewards

Der findes masser af fordele ved et medlemskab i vores prisbelønnede loyalitetsprogram Best Western Rewards. Bonusnætter, eksklusive fordele og tilbud samt point, som gælder for altid og over hele verden.

Læs mere

Projektophold

Vi tilbyder billige hoteller til projektophold i både længere og kortere perioder. Vi udarbejder et tilbud ud fra dine specifikke ønsker.

Kontakt sales@bwhhotelgroup.dk.

Kontaktoplysninger

Kontakt vores salgsafdeling på sales@bwhhotelgroup.dk.

Inspiration