Spring til hovedindhold
Best Western logo

Best Western Eurostop Örebro

Et konferencehotel, der også passer til børnefamilien

Best Western Eurostop Örebro er et klassisk konferencehotel for forretningsrejsende – men ikke kun det. Hvis du rejser med familien, kan du lade børnene lege i legehjørnet, mens du nyder den velsmagende morgenmad. Hotellet ligger perfekt ved E18/E20, hvis du er i bil, og tæt på Örebro by. Velkommen til Örebros mest prisvenlige hotel!

Værelserne

Hotellet tilbyder praktiske enkeltværelser, komfortable dobbeltværelser og funktionelle familieværelser med opklappelige køjesenge. Derudover er der to suiter, hvoraf den ene er i to plan og ligger på tolvte etage med milevid udsigt over byen. Alle værelser har wi-fi, tv, telefon og mindre aflastningsborde.


På hotellet

Ud over en lækker morgenbuffet kan du nyde en dejlig a la carte-middag i hotellets bistro. I bistroen er der et nedsænket loungeområde, hvor du enten kan spise mad eller bare læne dig tilbage med et glas vin.


For dem, der ønsker at holde træningen ved lige under deres ophold i Örebro, har hotellet et veludstyret motionsrum med forskellige kardiomaskiner, bænke, stænger, håndvægte og cable cross-maskine. Ved siden af motionsrummet er der en sauna tørsauna, som er dejlig at slappe af i efter træningen.


Hotellet har en stor konferenceafdeling med otte fleksible lokaler, der nemt kan tilpasses efter behov og ønsker. Der kan også forudbestilles frokost til konferencen.


Hvad man kan lave i Örebro

Hotellet ligger cirka 10 minutters bilkørsel fra Örebro centrum, hvor der er butikker, restauranter og caféer. Hvis du vil opleve mere af Örebros kulturliv, kan du besøge Örebro Slot, den farverige Stadsparken eller Wadköping, som skildrer det tidligere Örebro med forskellige udstillinger og aktiviteter. Og glem ikke Örebros mest populære seværdighed: det stribede vandtårn Svampen, hvor man kan se ud over byen, skoven og Kilsbergens smukke silhuet.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1.972 anmeldelser)
Best Western Eurostop Örebro

Boglundsgatan 2, 70119 Örebro

Telefon: +46 19 77 71 210

E-mail: info@eurostoporebro.se

Sig hej til kokken Thomas!

Thomas har arbejdet i køkkenet på Eurostop i næsten 30 år og er en god grund til at besøge hotellet. Hans madlavning er uhyre populær blandt Eurostops gæster, og mange af hotellets stamgæster spørger efter ham allerede ved indtjekning. Thomas er ikke bare en dygtig kok, han er også køkkenets hjerte og sjæl.

Vælg værelse

Mad og drikke

Eurostop Orebro Breakfast buffet cereal dry fruit

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Åbningstider

Mandag - fredag: 6.00 - 09.30

Lørdag - søndag: 7.00 - 10.30

Eurostop Orebro Restaurant

Middag

Om aftenen er du velkommen i vores bistro, der serverer en lækker a la carte-menu med vægt på svensk husmandskost. Her kan du drikke et glas vin i det nedsænkede loungeområde og nyde god mad tilberedt af hotellets dygtige kokke.

Kontakt venligst hotellet for at høre menuen.


Åbningstider

Mandag - Lørdag: 17.00 - 21.30

Søndag: Lukket. Lettere snacks kan købes i receptionen.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser. Intet ekstra gebyr.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Stor udendørs parkeringsplads med plads til op til 200 biler. Gratis for Best Western Rewards-medlemmer. Ikke-medlemmer kontakt receptionen for pris.


Andre ydelser

  • Restaurant
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Sauna
  • Ekspres udtjekning
  • Wi-fi
  • Konferencelokaler
  • Festlokaler
  • Udendørs parkering
Fitness room

Motionsrum

I hotellets moderne motionsrum har du som gæst det meste af det, du skal bruge til konditions- og styrketræning. Her er der blandt andet løbebånd, romaskine, motionscykel, crosstrainer, cable cross med forskelligt tilbehør og et stort udvalg af håndvægte.

Eurostop Orebro childrens area

Legerum

Ved siden af ​​hotellets morgenmadslokale og restaurant findes dette hyggeligt indrettede legerum med masser af sjov for børnene.

Møder og konference

111

Hotelværelser

8

Mødelokale

150

Bio opstilling

Hotellet har otte fleksible konferencelokaler, som er velegnede til både større arrangementer og mindre møder. Konferencelokalerne Södra, Norra og Mellan Lången kan anvendes hver for sig eller åbnes op, så de danner et større lokale med plads til op til 45 deltagere.

Konferencebooking

E-mail: info@eurostoporebro.se

Telefon: +46 019-777 12 10

  • Hjälmaren

    Number of personsMax 150 gæster
    Area140 m2

    Hotellets største konferencelokale, som også er ideelt til større arrangementer som udstillinger og messer.

  • Sottern

    Number of personsMax 40 gæster
    Area90 m2

    Sottern er det lokale, der ligger nærmest receptionen. Mest velegnet i biograf eller skoleopstilling.

  • Södra, Mellan och Norra Lången (tre lokaler)

    Number of personsMax 45 gæster
    Area18 m2

    Tre mellemstore lokaler, der kan bruges separat eller samles til et stort lokale med plads til op til 45 deltagere.

Hvorfor Best Western?

Best Western er rygraden i vores hotellandskab. Tre-eller 4-stjernede hoteller, lige ulige overalt.