giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotel
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

 • 1 Nat

Opdater
Hotel Frantz, BW Premier Collection

Hotel Details Hotel Frantz, BW Premier Collection Stockholm, Sweden

icon of map and pin for directions
Peter Myndes Backe 5
Stockholm, 116 46
Sweden

Gratis reservationsnummer

80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Hotellets direkte nummer

+46 8 442 16 80

Indtjekning

3:00 P.M. CEST

Udtjekning

11:00 A.M. CEST

Lokal Valuta

(SEK)

Hoteloversigt

Hotel Frantz, BW Premier Collection
Hos Hotel Frantz byder vi dig velkommen til Stockholm. Vores hotel ligger centralt i Södermalm kun et stenkast fra Slussen. Navnet kommer fra Frantz Bock, skræddermesteren som lod huset opføre i 1647.

Vi ønsker at møde vores gæster samme måde som Frantz mødte sine kunder - med fuld opmærksomhed og service for at formidle en berigende oplevelse. Vi ønsker at du skal føle dig hjemme, uanset hvem du er, og hvor du kommer fra.

Vi har et stort udvalg af godt designede værelser, fra praktiske enkeltværelser og dobbeltværelser til vores rummelige familieværelser og den elegante juniorsuite med en flot udsigt. Ved hotelindretningen har vi hentet inspiration både fra de store metropoler, eksempelvis Berlin og New York, samt vores egne nabolag i Söder og Gamla Stan.

Alle værelser har en arbejdshylde eller et skrivebord samt TV. Samtlige værelser er desuden røgfrie, rengøres hver dag og har aircondition. Familieværelserne har plads til fire personer, og der er desuden også ekstrasenge/tremmesenge hvis dette behøves.

Naturligvis har vi også gratis wi-fi. Receptionen er bemandet døgnet rundt. Vi hjælper dig gerne med tips til seværdigheder i nærheden eller hvis du vil bestille billetter/guidede ture. Vi råder over to konferencelokaler hvor det største har plads til 20 personer.

Om morgenen serveres morgenmaden i vores nye bar og restaurant. Bliver du sulten i løbet af dagen, kan du altid spise frokost eller middag hos os, eller hvorfor ikke tage et glas vin i vores herlige indergård? Perfekt når du trænger til en pause fra det pulserende byliv.

Hotelanlæg
Vores hotel har hverken fitnessrum, spafaciliteter eller sauna. I stedet har vi valgt at fokusere på bekvemme og velindrettede værelse til gode priser - perfekte for alle som vil slappe af efter en dag i byen.

Ting at gøre i Stockholm
Der er utallige seværdigheder i hovedstaden. I stedet for at nævne dem alle sammen kan vi give tips om de seværdigheder som findes i nærheden af vores hotel. Først og fremmest har du Fotografiska museet som ligger cirka 10 minutters gang mod øst. Fotografiska er et af de mest populære turistmål i landet, og det er fyldt med fantastiske værker af både lokale, nationale og internationalt kendte fotografer.

Nord for hotellet ligger Gamla Stan. Her kan du nyde en gåtur i de gamle gader og hyggelige stræder. Se den royale bolig, opdag det flotte Riddarhuset, eller find et hyggeligt sted at drikke kaffe omkring Västerlånggatan. Der er masser at se og gøre blandt nogle af de ældste bygninger og kvarterer i hele byen.

Fortsæt nord om Gamla Stan og herefter øst efter Strömbron for at komme til Stockholms Nationalmuseum. Her er der flere udstillinger og samlinger indenfor kunst, kunsthåndværk og design. Museet er meget populært hos besøgende i alle aldre.

Dette er blot nogle af de seværdigheder som findes i nærheden af vores hotel. Du kan også tage metroen for hurtigt at komme til turistattraktioner som ligger længere væk, eksempelvis Gröna Lund og Skansen på Djurgården.

Shoppingentusiasten kommer til at opdage en oase af små og store butikker i byen. Lige ved hotellet ligger Götgatan, en af Södermalms mest populære shoppinggader. På Norrmalm ligger Drottninggatan som byder på utallige forretninger. Du må absolut ikke gå glip af NK på Hamngatan, et af byens mest elegante varehuse.


Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr

Kæledyr er ikke tilladt

Hotelfaciliteter

Hotel

 • 100% røgfrit hotel
 • Restaurant
 • Morgenbuffet er inkluderet
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Højere priser kan være gældende i ferier / særlige arrangementer

værelse

 • TV
 • Safe på værelset
 • Telefonvækning

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu