giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotel
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

 • 1 Nat

Opdater
Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Hotel Malmköping Malmkoping, Sweden

icon of map and pin for directions
Furugatan
Malmkoping, 642 60
Sweden

Gratis reservationsnummer

80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Hotellets direkte nummer

+46 15724580

Indtjekning

2:00 P.M. CEST

Udtjekning

12:00 A.M. CEST

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Hoteloversigt

En naturskøn ramme tæt på Stockholm
Malmköping ligger i hjertet af Sörmland, godt 20 km fra Stockholm og tæt på både Strängnäs, Eskilstuna og Nyköping. Her kan du opleve en masse på kort tid, med både venner og familien. Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western er nemt at finde, da det ligger på en bakke omkranset af flot natur. Noget, som også afspejles i designet og farvevalget på hotel- og konferencefaciliteterne.

Malmköping har været en vigtig handelsplads gennem flere århundreder, men i de senere år er det måske nok mest af alt den 100-årige Allan Karlsson, som klatrede ud gennem vinduet og forsvandt, der har fanget folks opmærksomhed.

I byen kan du slentre mellem caféer, restauranter og småbutikker, ligesom omgivelserne lokker kreative personer og naturelskere til, eftersom man her er tæt på både vandreruter og søer.

Hotellets forskellige værelser
Hotellet har i alt 80 senge, der er fordelt på 45 værelser. Vælg f.eks. et familieværelse til 4 personer eller et deluxe-værelse. Alle værelser har TV, WiFi og hårtørrer. Bor du i et enkeltværelse, kan du selv vælge bredden på sengen: 90, 120 eller 140 cm. Det er også muligt at tage hunden med til Hotel Malmköping. Giv blot personalet besked, når du booker, så du får et værelse, der er tilpasset kæledyr.

Lokale retter og udvalgt kød
Det er altid spændende at kunne servere mad, som har en særlig forbindelse til Sörmland. Køkkenet anvender flere lokale producenter og tilpasser menuerne efter årstiderne. Hotellets ejere driver Sofielunds Gård, og herfra kommer det KRAV-certificerede kød, der serveres på hotellet. Der ligger her en stor stolthed i at kunne omsætte respekten for dyr og natur til noget velsmagende på din tallerken.

Den store spisesal har plads til ca. 80 personer, mens den mindre med vinkælder har en kapacitet på 30 gæster. Ved udendørsserveringen er der plads til 100.

Tag gerne kontakt til hotellet, hvis du skal arrangere en fest, et bryllup eller større firmaarrangement. Det meste kan skræddersyes til dine behov, men hotellet har også et par færdige pakker, hvis du synes, det er mere dig.

Seværdigheder og aktiviteter
Byen har en gammel handelstradition, så torvehandel og (loppe)markeder er noget, som dyrkes i stor stil. Spændende museer og gamle dage, en tur med sporvognen eller Sörmlands nye museum (åbnede i 2018) er nogle af byens andre trækplastre.

Konferencer og møder
Hotellet har mange tilbagevendende konferencegæster, og der tilbydes lokaler til mellem 10-110 deltagere. Det største lokale, Lagmannen, kan rumme mellem 35-85 personer, mens Köpmannen har plads til 20-35. Derudover er der 5 mindre grupperum. De er alle udstyret med moderne teknik og WiFi, ligesom de er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Det er praktisk at booke helpension for alle gæsterne, for her er der nemlig inkluderet kaffe og smørrebrødsbuffet ved ankomsten samt frokost og eftermiddagskaffe med hjemmebagt brød. Om aftenen bydes der på en 3-retters menu samt logi næste morgen. Enkelt, funktionelt og hyggeligt.


Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr
Pets accepted in some rooms for an extra fee of 295 SEK per night.

Kategorier

Beliggenhed
Overnatningskvalitet
Værelser
Service
Værdi
Rengøring
 • The hotel i situated in Malmköping, a small village with ca 2.000 inhabitants. The village is well known in Sweden due to it’s tram museum, open May to August. The hotel is, by my opinion, a “3 plus...

  By Someishere
  Stockholm, Sverige Valgt 2019-11-01
 • Spent a day at this hotel for a conference. Nice staff and the hotel was clean. Appreciate that it was free parking and WiFi worked fine. We where offered lunch, the soup and vegetables was very good...

  By Osse87
  Stockholm, Sverige Valgt 2019-03-01
 • Trevligt hotell på vischan, fräscht och med fantastisk service av personalen. Mycket god och vällagad mat med fin salladsbuffé. Bra frukost med allt man kan behöva. Sköna sängar, lite kallt på...

  By 414petral
  Helsingborg, Sverige Valgt 2020-01-01
 • att bo på hotell Malmköing är verkligen en fulländad upplevelse. Här arbetar alla i personalen för att jag som kund ska känna mig som hemma. Och det gör man verkligen. God frukost, rent och fint...

  By 136lenaeriksson
  Stockholm, Sverige Valgt 2019-10-01
 • Vi skulle bara passera igenom Malmköping, såg hotellskylten och att de hade en sommarmeny. Vi tog då chansen och testade detta ställe. Menyn visade sig tyvärr vare extremt idéfattig. Dock gjorde den...

  By WFL64
  Krabi Province, Thailand Valgt 2019-08-01

Hotelfaciliteter

Hotel

værelse

 • Cable or satellite television, color, remote control
 • Crib available, 295 SEK per night
 • Rollaway available, 295 SEK

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu