Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Charmerende hotel på en bakke i Sörmland

Smukt beliggende på en bakke med beroligende natur, hvilke afspejles i design og farvevalg, finder du hotel- og konferencecentret Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western. Her kan du slappe af i relaxafdelingen eller nyde veltilberedt mad.

Værelser i jordnære farver

Hotellet tilbyder 45 moderne og friske værelser, som er indrettet i varme og jordnære farver som grøn, hvid og grå. Alle værelser har tv, wi-fi og hårtørrer.  


Lokalt dyrkede råvarer og udvalgt kød 

Hotellets restaurant serverer både frokost og aftensmad. Man arbejder aktivt med at kunne servere mad, der har forbindelse til Sörmland. Derfor anvender man flere lokale producenter og tilpasser menuerne efter sæson og tilgængelighed. Hotellets ejere driver Sofielunds Gård, hvor det KRAV-mærkede kød, der serveres, kommer fra. Hotellet har også egen vinkælder.  


Konferencer og møder

Hotellets konferenceanlæg tilbyder lokaler til mellem 10 og 110 deltagere. En populær valgmulighed er at booke helpension med kaffe, frokost og middag i restauranten.


Fitness, relax og spil 

På hotellet er der en populær relaxafdeling med jacuzzi og sauna samt et fitnessrum til dig, der gerne vil træne under dit ophold. Hvis du er til billard, bordtennis, brætspil med mere, må du ikke gå glip af spillelokalet, der ligger nedenunder.    


Ting at tage sig til i Malmköping

Malmköping ligger i hjertet af Sörmland, kun 110 km fra Stockholm og tæt på både Strängnäs, Eskilstuna og Nyköping. Her kan du slentre rundt mellem caféer, restauranter og små butikker. Der har altid været meget handel på stedet, så torvehandel, markeder og loppemarkeder er tilbagevendende

Kundevurderinger: 4,1/5 (389 anmeldelser)
Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Furugatan, 642 60 Malmkoping

Telefon: +46 15724580

E-mail: info@hotelmalmkoping.se

Restaurant Hotell Malmk ping BW

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast area Hotell Malmk ping BW

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Hotell Malmk ping BW

Frokost

På hverdage serveres frokost med forret, varm ret, salat, hjemmebagt brød, bordvand, kaffe og kage. Pris: 165 kr.

Restaurant Hotell Malmk ping BW

Hjorten & Gösen

Velkommen til hotellets afslappede restaurant, hvor de råvarer, der anvendes, i stor udstrækning kommer fra lokale producenter.  Om sommeren åbner hotellet for udeserveringen, hvor der er plads til cirka 100 personer.

Vink llare Hotell Malmk ping BW

Vinkælderen

Vinkælderen er et hyggeligt lokale med smukke vinskabe. Her er der plads til 30 personer til vinsmagning og hyggeligt samvær.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 295 SEK pr. nat. Kontakt hotellet i forvejen.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Gratis parkering. Der skal betales for opladning af en elbil. Der er handicapparkering uden for hovedindgangen.


Andre ydelser

  • Accessible parking
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Konferencelokaler
  • Ekspres udtjekning
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Sen udtjekning
  • Lounge/bar
  • Udendørs parkering
  • Restaurant
  • Skopudsning maskine
Gym Hotell Malmk ping BW

Fitnessrum

Hvis du vil have tid til et styrketræningspas under dit ophold, er du velkommen til hotellets fitnessrum. Her er der blandt andet håndvægte, vægtstænger og maskiner.

The outdoor jacuzzi

Relaxafdeling

Du er velkommen til at besøge relaxafdelingen, hvor der er jacuzzi, traditionel sauna og et loungeområde. Gratis for overnattende gæster.

Playroom Hotell Malmk ping BW

Spillerum

En trappe ned finder du et hyggeligt spillerum med blandt andet billard, bordtennis og bordfodbold. Der er også flere siddegrupper med dejlige lænestole og brætspil, som kan lånes.

Restaurant

Fest og bryllup

Hotellet har stor erfaring med at arrangere fester og bryllupper og lytter gerne til jeres ønsker eller tilbyder færdige pakker. Hotellets spisestue kan rumme 80 personer, og om sommeren er der udeservering med plads til 100 personer.

Møder og konference

45

Hotelværelser

9

Mødelokale

100

Bio opstilling

Alle konferencerum er udstyret med moderne teknik og wi-fi og er tilgængelige for kørestolsbrugere.   Hotellet tilbyder konferencepakker til dagskonferencer med helpension.


Konferencebooking

E-mail: kajsa@hotelmalmkoping.se

Telefon: 0157-245 80

  • Lagmannen

    Number of personsMax 100 gæster

    Hotellets største lokale har et dejligt lysindfald, og her kan I vælge mellem en række forskellige opstillinger for at finde den, der passer bedst til jeres møde.

  • Köpmannen

    Number of personsMax 40 gæster

    Lokalet Köpmannen passer til det mellemstore møde. Vælg den opstilling, der passer bedst til jeres møde.

  • Borgmästaren

    Number of personsMax 20 gæster

    Borgmästaren har fast møblering i konferenceopstilling og er velegnet til ledelses- eller bestyrelsesmøder med 10-20 deltagere.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.