giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconminus
Malmkoping, Sweden

Destination

28/01/2023

Indtjekning

1 Nat
29/01/2023

Udtjekning

Bedste pris

Bookingkode

1  Voksen
0   Barn

værelse 1

1  Gæst

1  værelse  1  Gæst

Opdater information om dit besøg

 • 1 Nat

Opdater
2
Hotel
4
Betal
Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western Furugatan, Malmkoping, 642 60 Sweden

Reservationer

Gratis reservationsnummer 80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Hotellets direkte nummer

+46 15724580

4.3/5
531  Anmeldelser Verified

Hoteloversigt

En naturskøn ramme tæt på Stockholm
Malmköping ligger i hjertet af Sörmland, godt 20 km fra Stockholm og tæt på både Strängnäs, Eskilstuna og Nyköping. Her kan du opleve en masse på kort tid, med både venner og familien. Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western er nemt at finde, da det ligger på en bakke omkranset af flot natur. Noget, som også afspejles i designet og farvevalget på hotel- og konferencefaciliteterne.

Malmköping har været en vigtig handelsplads gennem flere århundreder, men i de senere år er det måske nok mest af alt den 100-årige Allan Karlsson, som klatrede ud gennem vinduet og forsvandt, der har fanget folks opmærksomhed.

I byen kan du slentre mellem caféer, restauranter og småbutikker, ligesom omgivelserne lokker kreative personer og naturelskere til, eftersom man her er tæt på både vandreruter og søer.

Hotellets forskellige værelser
Hotellet har i alt 80 senge, der er fordelt på 45 værelser. Vælg f.eks. et familieværelse til 4 personer eller et deluxe-værelse. Alle værelser har TV, WiFi og hårtørrer. Bor du i et enkeltværelse, kan du selv vælge bredden på sengen: 90, 120 eller 140 cm. Det er også muligt at tage hunden med til Hotel Malmköping. Giv blot personalet besked, når du booker, så du får et værelse, der er tilpasset kæledyr.

Lokale retter og udvalgt kød
Det er altid spændende at kunne servere mad, som har en særlig forbindelse til Sörmland. Køkkenet anvender flere lokale producenter og tilpasser menuerne efter årstiderne. Hotellets ejere driver Sofielunds Gård, og herfra kommer det KRAV-certificerede kød, der serveres på hotellet. Der ligger her en stor stolthed i at kunne omsætte respekten for dyr og natur til noget velsmagende på din tallerken.

Den store spisesal har plads til ca. 80 personer, mens den mindre med vinkælder har en kapacitet på 30 gæster. Ved udendørsserveringen er der plads til 100.

Tag gerne kontakt til hotellet, hvis du skal arrangere en fest, et bryllup eller større firmaarrangement. Det meste kan skræddersyes til dine behov, men hotellet har også et par færdige pakker, hvis du synes, det er mere dig.

Seværdigheder og aktiviteter
Byen har en gammel handelstradition, så torvehandel og (loppe)markeder er noget, som dyrkes i stor stil. Spændende museer og gamle dage, en tur med sporvognen eller Sörmlands nye museum (åbnede i 2018) er nogle af byens andre trækplastre.

Konferencer og møder
Hotellet har mange tilbagevendende konferencegæster, og der tilbydes lokaler til mellem 10-110 deltagere. Det største lokale, Lagmannen, kan rumme mellem 35-85 personer, mens Köpmannen har plads til 20-35. Derudover er der 5 mindre grupperum. De er alle udstyret med moderne teknik og WiFi, ligesom de er tilgængelige for kørestolsbrugere.

Det er praktisk at booke helpension for alle gæsterne, for her er der nemlig inkluderet kaffe og smørrebrødsbuffet ved ankomsten samt frokost og eftermiddagskaffe med hjemmebagt brød. Om aftenen bydes der på en 3-retters menu samt logi næste morgen. Enkelt, funktionelt og hyggeligt.


Hotellets retningslinjer

Regler for kæledyr
Pets accepted in some rooms for an extra fee of 295 SEK per night.
Regler ang. børn
For Every Two Paying Adults, One Child 12 And Under Is Free In The Existing Bedding.

Værelser

Populære værelser på dette hotel.

Beliggenhed

Furugatan
Malmkoping

Hotelfaciliteter

   • Cable or satellite television, color, remote control
   • Crib available, 295 SEK per night
   • Rollaway available, 295 SEK
   • Cable or satellite television, color, remote control
   • Crib available, 295 SEK per night
   • Rollaway available, 295 SEK
   • Cable or satellite television, color, remote control
   • Crib available, 295 SEK per night
   • Rollaway available, 295 SEK

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Handling påkræves

Rewards prisen er tilgængelig for medlemmer, der har optjent nok point til at indløse (Maksimalt antal på 2 voksne, ikke inklusive børn).

Menu

 Dansk
Menu