giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynd at spare. Best Western Rewards-priser vil nu blive vist.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialtilbud - Medlemmer får de bedste priser! Book allerede i dag og få del i vores laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotel
4
Betal
Minimere

Opdater detaljerne for dit ophold inklusive datoer eller antal personer

 • 1 Nat

Opdater
Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård

Hotel Details Öjaby Herrgård Vaxjo, Sweden

icon of map and pin for directions
Ojabyvagen 113
Vaxjo, 352 50
Sweden

Gratis reservationsnummer

80 01 09 88

Verdensomspændende numre

Hotellets direkte nummer

+46 470701620

Indtjekning

3:00 P.M. CET

Udtjekning

11:00 A.M. CET

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Hoteloversigt

Hotellet
Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård er et hotel og pensionat tæt på Växjö, der ligger i flot natur og med en bekvem afstand til lufthavnen. Du kan vælge mellem værelser i Godsherren eller Rättaren. Samtlige værelser har skrivebord og WiFi. Derudover indgår der morgenmad i prisen, mens kaffe serveres døgnet rundt i loungen. Tag dig også tid til at koble af i relaxafdelingen, ligesom du kan spise godt i den skønne restaurant.

Maden tilberedes med kærlighed til både råvarer og miljø, og der anvendes ofte lokalt producerede produkter. Der er bl.a. fokus på traditionelle svenske retter, men altid med et moderne twist. Hvis du har lyst, kan du også få tips til passende drikkevarer fra vinkælderen.

Måske vil du gerne tage en løbetur i området eller leje en cykel? Kombinér det med sauna og massage i relaxafdelingen.

Herregårdens værelser
På Öjaby Herrgård finder du 43 hotelværelser, alle dobbeltværelserne ligger i hovedbygningen Godsherren. Der er nyrenoverede badeværelser og dobbeltsenge (2 x 90 cm), og samtlige værelser har også trådløst internet, fladskærms-TV, badekåber, tøfler samt velduftende badesæber og shampoo. 4-sengs værelserne i Godsherren har sengene fordelt på to værelser, hvilket er særligt praktisk for en familie!

Morgenmadsbuffeten holder åbent mellem kl. 06:30-09:00 samt i weekenden mellem kl. 08:00-10:00. Hvis du opgraderer til brunch om søndagen, får du også mulighed for senere check-out. Check-in sker normalt fra kl. 15:00, mens check-out foretages senest kl. 11:00. 

Öjaby Herrgård er klassificeret i henhold til Visita og har siden 2011 været et 3-stjernet Superior. 

Reception
Receptionen ligger i herregårdsbygningen og holder åbent mandag til fredag mellem kl. 06:30-22:00 samt lørdag og søndag mellem kl. 08:00-22:00. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kigge forbi. Værelserne er tilgængelige fra kl. 15:00, og seneste tidspunkt for check-out er kl. 11:00.

I forbindelse med jul og nytår er der begrænsede åbningstider i receptionen. Spørg gerne personalet, hvis du er tvivl om tidspunkterne.

Relax
I relaxafdelingen får du adgang til boblebad, dampbad og sauna. Den holder åbent mellem kl. 15:00-22:00 alle ugens dage. Det er også muligt at bestille drikkevarer og snacks fra restauranten.

*Åbningstiderne tager forbehold for service- og vedligeholdelsesarbejde.

Husdyr
Af hensyn til allergikere er det desværre ikke muligt at medbringe husdyr på Öjaby Herrgård. 

Restaurant
Restauranten ligger i herregårdsbygningen. Derudover tilbydes der en festetage, som heder Stenhuset. Den ligger lige bag ved. I køkkenet er der fokus på den skandinaviske madtradition, med respekt for råvarerne, der ofte kommer fra lokale producenter. Restauranten har opnået KRAV- samt Fairtrade-certificeringer.

Konferencer
Hotellet har gode konference- og selskabsfaciliteter. Öjaby Herrgård har lokaler til både store og små selskaber via 10 veludstyrede grupperum og konferencelokaler med en tæt beliggenhed til både restauranten og hotelværelserne. Omfatter gruppen op til 300 deltagere, ligger konferencelokalet blot 5 minutter væk. Du kan selvfølgelig booke både hel- og halvdagskonferencer, med eller uden overnatning.

Öjaby Herrgårds historie
Det var Greve Posse, som opførte herregården i midten af 1800-tallet. De 4 gårde Kråkegård, Toragård, Jönsagård, og Hansagård var en del af herregården, ligesom 5 bygder, der i dag har lagt navn til konferencelokalerne.

Siden foråret 2010 har Robert Kroon været administrerende direktør.


Hotellets retningslinjer

Regler for kældedyr

Af hensyn til allergikere er det desværre ikke muligt at medbringe husdyr på Öjaby Herrgård. 


Kategorier

Beliggenhed
Overnatningskvalitet
Værelser
Service
Værdi
Rengøring
 • Vi havde et gourmet ophold med to overnatninger. Hyggeligt sted, fint værelse omend lidt småt. Til gengæld er der en stue med tv og gratis kaffe/te til rådighed. Super lækker mad og vinotek hvor man...

  By JAaslyng
  Værløse, Danmark Valgt 2018-04-01
 • Vi havde fået en smartbox, og i den forbindelse har hi altid gjort det til en tradition at kører til Sverige for at komme sådan rigtigt på weekend tur. Valget faldt denne gang på Ojaby Herrgard...

  By casperh386
  Vanløse, Danmark Valgt 2017-11-01
 • Lokaliteterne er ikke noget at skrive hjem om, men den omliggende natur er fantastisk smuk og stille. Maden var virkelig super, fremstllet af omegnens skønne råvarer og spændende tilberedt. Kan varmt...

  By 849susannem
  København, Danmark Valgt 2017-07-01
 • Havde købt et pakketilbud på 2 overnatninger, morgenmad og 2×2 retters menu. Der er ikke meget "herregård" over stedet. En enkel bygning, hvor der er restaurant, er den eneste af bygningerne der har...

  By aliceb879
  Solrød Strand, Danmark Valgt 2017-05-01
 • Stor tilfredshed med vor weekendpaket. Værelset var fint og rummeligt. Der manglede intet. Fine faciliteter både inde og ude. I forbindelse med værelserne er der et dejligt stort, fælles opholdsrum...

  By Kirsten S
  Holbæk, Danmark Valgt 2015-07-01

Beliggenhed

Hotelfaciliteter

Hotel

værelse

 • TV
 • Telefonvækning
 • Barneseng til rådighed ved anmodning 150.00 SEK
 • Sammenklappelig seng til rådighed ved anmodning 200.00 SEK

Det er ikke muligt at reservere dette værelse

Du har ikke tilstrækkeligt med point på din konto til at bestille dette værelse.

Menu [Dk]

 Dansk
Menu