Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Falköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Klassisk byhotel i det centrale Falköping

På Hotel Falköping, Sure Hotel Collection by Best Western bor du i smagfuldt renoverede værelser. Hotellet ligger midt i byen ved siden af Falsköpings Stadsteater. Teaterbaren, som er hotellets restaurant og bar, serverer veltilberedte retter og dejlige drinks. Hvis du skal arrangere en konference, er du kommet til rette sted. Book et af hotellets lokaler, eller hvorfor ikke selve stadsteatret?

Rolige hotelværelser

Hotellet har 25 enkeltværelser og 25 dobbeltværelser. Alle er indrettet i jordfarverne beige, grøn eller grå. Eftersom der er nye senge på alle værelser, gratis wi-fi og bekvemmeligheder som tv, kaffe og te, har du mildest talt gode forudsætninger for at få et behageligt ophold.  


Morgenmad og restaurant

Hver morgen kan du nyde en morgenbuffet med lokale råvarer i Teaterbaren, som er hotellets restaurant. Til frokost serveres dagens frokost mandag til fredag, og om aftenen samles en god blanding af hotelgæster, lokale og teatergængere til en middag eller et glas i Teaterbaren.  


Mødehotel med stadsteatret som kronen på værket

Hotellet har 8 konferencerum i forskellige størrelser, som passer til både mindre møder og større konferencer. Takket være det tætte samarbejde med stadsteatret kan du også booke teatersalen til din event.   


Ting at tage sig til i og omkring Falköping

Når du besøger Falköping, vil du sikkert gerne gå rundt i den charmerende bymidte. I og omkring Falköping er der mange museer som eksempelvis Falbygdens Museum eller oplevelsesmuseet Åsle Tå, hvor man kan vandre i et historisk miljø med gamle "backstugor", dvs. hytter. Mösseberg er et naturområde uden for Falköping med løberuter, pumptracks, grillpladser og meget mere. Om vinteren er der både skispor og en skibakke.  Fugleinteresserede ved sikkert, at den velkendte sø Hornborgasjön med den årlige tranedans ligger ved Falköping. Her er også Naturum Hornborgasjön, et besøgscenter, hvor du kan få mere viden om en af Europas vigtigste fuglesøer.

Kundevurderinger: 4,3/5 (302 anmeldelser)
Hotel Falköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Medborgarplatsen 1, 521 44 Falkoping

Telefon: 46515686100

E-mail: info@hotellfalkoping.se

Stadsteatern

Byhotel og Stadsteater

Hotel og teater er en uovertruffen kombination, både for fritidsrejsende og for virksomheden, der skal arrangere en større konference.


Ved siden af hotellet ligger Falköping Stadsteater, hvor der regelmæssigt vises forskellige forestillinger, og som du kan leje til arrangementer og konferencer.

Vælg værelse

Mad og drikke

Hotel Falkoping breakfast buffet

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Hotel Falkoping Teaterbaren restaurant

Teaterbaren

I hotellets restaurant Teaterbaren kan du nyde dagens frokost fra mandag til fredag. Frokosten serveres ved bordet. Om aftenen er der a la carte-menu. En ret, du ikke må gå glip af, er Teaterbarens signaturret – kødboller med tyttebær.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

0-4 år gratis i eksisterende møbler. 0-4 år i tremmeseng 250 kr. 0-12 år i ekstra seng 350 kr.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Gratis parkering.


Andre ydelser

  • Accessible parking
  • Morgenmadsbuffet er inkluderet
  • Konferencelokaler
  • Ekspres udtjekning
  • Wi-fi
  • Gratis parkering
  • Sen udtjekning
  • Lounge/bar
  • Udendørs parkering
  • Restaurant
  • Skopudsning maskine

Møder og konference

50

Hotelværelser

8

Mødelokale

120

Bio opstilling

Hotellet har fire konferencerum i forskellige størrelser og fire grupperum. Derudover har de et samarbejde med stadsteatret, som ligger ved siden af, og deres scene kan lejes til møder og events.

Konferencebooking

E-mail: info@hotellfalkoping.se

Telefon: +46 515 686 110

  • Teatersalongen

    Number of personsMax 525 gæster
    Area324 m2

    Stadsteatrets scene. Udstyr lejes efter behov af et firma, som hotellet formidler kontakt til.

  • Margaretasalen

    Number of personsMax 120 gæster
    Area170 m2

    Hotellets største konferencerum har mange vinduer med et godt lysindfald. Der er også teleslynge.

  • Kinnarps

    Number of personsMax 50 gæster
    Area72 m2

    Hotellets næststørste værelse med mulighed for flere forskellige møbleringer, alt efter formålet med mødet. Dejligt lysindfald og moderne teknologi.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.