Spring til hovedindhold
Best Western logo

Familietilbud - 1595 kr/familie

Leder du efter et familiehotel i Stockholm? Velkommen til Best Western Plus Sthlm Bromma.

Bo sammen i to rum med en dør imellem (også kaldet connecting doors). Tilbuddet gælder på udvalgte dage, når du booker med koden "FAMILYSTAY". Ved check-in må børnene selv vælge et lille legetøj.

Best Western Plus Sthlm Bromma er et perfekt hotel for jer, der besøger Stockholm, men som ikke ønsker at bo midt i storbyens puls. Du parkerer bilen gratis under opholdet, og udenfor indgangen finder du tværbanen, som med et enkelt skift til metroen tager dig til Stockholm centrum på ca. 30 minutter.

Dette inkluderer:

  • Overnatning på familieværelse

  • Morgenmadsbuffet

  • Legeværelse med klatrevæg, tv-spil, bøger og puslespil

  • Ved check-in må børnene vælge et lille legetøj

  • Adgang til fitness og sauna

  • Gratis parkering (mulighed for opladning af elbil mod et gebyr)

Pris og booking:

Du kan også booke direkte med hotellet:

  • E-post: bokning@sthlmbromma.se

  • Telefon: 08-684 48 410

Vilkår:

Prisen gælder for to voksne og to børn op til 15 år. Består din familie af flere? Kontakt hotellet telefonisk, så hjælper de dig. Tilbuddet gælder udvalgte dage, når du booker med koden "FAMILYSTAY". Begrænset antal værelser, først til mølle.

Aktiviteter i Bromma:

Bromma tilbyder masser af familievenlige aktiviteter og eventyr for både store og små. Et stenkast fra hotellet ligger det store shoppingcenter Bromma Blocks, med ca. 80 butikker og adskillige restauranter og caféer. Hvis historiske eventyr lokker, er Ulvsunda slot og dets smukke omgivelser et besøg værd. I nærheden ligger også Judarskogen naturreservat, for jer der kan lide naturen, vandreture og skovspadsereture. For den badelystne findes Åkeshov svømmehal i nærheden - her er både en stor og en lille pool.

Uanset om I vælger at udforske historiske steder, lege i naturen eller bare nyde god mad og shopping, har Bromma noget for alle. Vil I blive på hotellet for en god middag, finder I restaurant Bistro 46. Her serveres god veltilberedt mad af dygtige kokke. I baren kan I bestille noget godt at drikke, og når vejret tillader det, kan I sidde på udendørsterrassen, som ligger i forlængelse af baren.

Hjertelig velkommen til Best Western Plus Sthlm Bromma!