• Hjem
  • Gavekort hotelophold

Gavekort hotelophold - Travel Card

Giv et gavekort på et hotelophold – den perfekte gave til den, der har brug for lidt afkobling fra hverdagen. Vores gavekort – Best Western Travel Card – giver dig mulighed for at forære et hotelophold til en du holder af. Hvilken værdi kortet skal have bestemmer du selv. På visse hoteller har du tilmed mulighed for at anvende dit Travel Card til restaurangbesøg, spa, parkering m.m. Kontakt det enkelte hotel for information herom.

Gavekortet kan anvendes i hele verden på alle Best Western hoteller, og har ingen udløbsdato. Det giver dig, eller den du forkæler, god tid til at planlægge og benytte gavekortet. Som Rewards medlem optjener du naturligvis point når du betaler med dit Travel Card.

Det tager 1 - 3 dage at modtage det digitale gavekort fra den dag du bestiller.

Betal gavekort med Rewards point

Du kan købe vores gavekort – Travel Card – med dine Best Western Rewards point. Det gør du i pointshoppen. Den mindste værdi er 3.600 point modsvarende 15 euro, og den højeste værdi er 24.000 point svarende til 100 euro.

Betal gavekort med betalingskort

Vil du betale med betalingskort kan du købe Travel Card her. Vælg mellem 25 – 1.000 euro.

Køb gavekort på hotel

Det er også muligt at købe gavekortet direkte på hotellet i lokal valuta. I så fald modtager du et fysisk kort i hånden. Du finder vores skandinaviske hoteller her.

 


Ofte stillede spørgsmål - Travel Card 

Hvor køber jeg et Travel Card?

Best Western Travel Card kan købes på nogle hoteller eller på hjemmesiden.

Kan jeg give et Travel Card væk?

Ja, et Travel Card er ikke personligt! Når du køber et digitalt gavekort kan du vælge om det er til dig selv eller til en anden. Ved køb oplyser du bare adresse på modtageren af gavekortet.

Køber du et fysisk Travel Card på et af vores hotellet, kan dette også gives væk.

Hvilken valuta kan jeg fylde på mit Travel Card?

På vores hoteller kan du købe Travel Card i lokal valuta. Køber du via vores hjemmeside findes det i US dollars og Canadiske dollars.

Kan jeg anvende et Travel Card tanket med anden valuta end den lokale valuta, hvor jeg skal bo?

Ja! Du kan anvende dit Travel Card på Best Western hoteller i hele verden, uanset hvilken valuta kortet er tanket med. Beløbet omregnes automatisk til den lokale valuta i det land du benytter kortet. 

Jeg har fået et Travel Card. Hvordan anvender jeg det?

Tillykke! Tænk på dit Travel Card som kontanter som du betaler med direkte på hotellet. Du booker værelse præcis som du plejer og betaler senere på hotellet. Ved check ind viser du dit Travel Card og gyldig ID. Det er ikke muligt at anvende kortet for betaling på hjemmesiden.

Skal jeg bruge hele Travel Cardet på en gang?

Nej, det skal du ikke. Du kan bruge gavekortet af flere omgange og eksempelvis betale noget af din hotelregning og gemme resten til senere.

Hvad kan jeg bruge Travel Card til og hvor?

Du kan bruge det til at betale hotelovernatninger på alle vores hoteller. På visse hoteller kan du også benytte det til spa, parkering mv. Kontakt det respektive hotel for mere information.

Hvor længe er et Travel Card gydigt?

Et Travel Card har ingen slutdato og udløber aldrig.

Travel Cards som er givet i forbindelse med en kampagne er tidsbegrænsede. Gyldigheden varierer fra kampagne til kampagne. Kontakt Kundeservice for at få gyldigheden oplyst.

Hvor lang tid tager det at få et digitalt Travel Card?

Det tager mellem 1-3 hverdage for levering af et digitalt Travel Card.

Skal mit Travel Card være gyldigt når jeg bor på hotellet eller rækker det, at det er gyldigt ved booking?

Dit Travel Card skal være gyldigt under dit ophold eller når du foretager et køb, da du betaler med det direkte på hotellet.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke har modtaget mit digitale Travel Card, men ser at det er betalt?

Har du ikke modtaget dit Travel Card skal du kontakte Kundservice som kan hjælpe dig. De kan også hjælpe hvis du har mistet dit Travel Card.

Menu

 Dansk
Menu