icon

Hotel Esplanade, BW Signature Collection

Hotel Esplanade, Sure Hotel Collection

Boutiquehotel i smuk jugendstil

På den historiske Strandvägen i Stockholm bydes du velkommen til dette charmerende hotel fra 1910 med mange tidstypiske indslag. Her går du rundt på vidunderligt knirkende parketgulve i smukke værelser med højt til loftet og stilfuld indretning. Måske har du allerede set dette hotel indvendigt, selvom du endnu ikke har overnattet her. Det er nemlig blevet vist i flere tv-serier, film og modereportager.

Værelser med ægte charme fra århundredeskiftet

Hotel Esplanade, BW Signature Collection byder på smukt bevarede værelser med flere klassiske detaljer fra århundredeskiftet og indretning fra NK og Svenskt Tenn. Værelserne er rummelige og unikt indrettet med enten parketgulv eller væg til væg-tæpper. Her kan du bo på enkeltværelser eller dobbeltværelser med forskellige standarder.


Konference, events og morgenmad

I hotellets hyggelige morgenmadslokale i stueplan eller den fine salon på anden etage er det muligt at arrangere forskellige events, møder og konferencer. Man kan også leje lokalerne til private arrangementer og sammenkomster. I morgenmadslokalet serveres også en lækker buffet med mange hjemmelavede indslag for hotellets gæster.


Godt udgangspunkt for at udforske Stockholm

Hvis du gerne vil besøge forskellige steder i byen på en smidig måde, er dette hotel et godt udgangspunkt. Du kan eksempelvis gå til det historiske teater Dramaten fra Hotel Esplanade, BW Signature Collection på cirka fem minutter eller tage videre til andre destinationer med sporvogns- og buslinjer fra den nærliggende Nybroplan station. Fra Nybroviken er der også en regelmæssig færge til forskellige dele af Stockholm, såsom Gamla Stan eller den smukke ø Djurgården. Her ligger det populære frilandsmuseum Skansen, det spændende Vasamuseet og forlystelsesparken Gröna Lund.

Kundevurderinger: 4,5/5 (495 anmeldelser)
Hotel Esplanade, BW Signature Collection

Strandvägen 7A, 114 56 Stockholm

Telefon: +46 86630740

E-mail: info@hotelesplanade.se

icon

Grand Pensionat Dehn

Hotellet var oprindeligt et nymodens pensionat, som blev drevet af fru Dehn. På den tid kostede et værelse med helpension 5 kroner, og mange gæster boede på pensionatet i længere perioder, mens de ventede på en mere permanent bolig. De fleste stole i morgenmadslokalet er de originale fra fru Dehns tid, og det samme er mange af hotellets smukke vinduer.

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Hotel Esplanade

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

icon
Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


icon
Kæledyr

Hotellet har ikke egen parkering, men områdets gadeparkering kan benyttes mod betaling, og hvis der er plads.


icon
Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men områdets gadeparkering kan benyttes mod betaling, og hvis der er plads.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Lounge/bar
 • Sen udtjekning
 • Wi-fi

Møder og konference

icon

34

Hotelværelser

icon

2

Mødelokale

icon

25

Bio opstilling

Hotellet har to lokaler, der kan bookes til forskellige møder, konferencer eller arrangementer. Her mødes man i et afslappet miljø med historisk charme, hvor der er adgang til moderne teknologi.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelesplanade.se

Telefon: 00468 663 07 40

 • Breakfast Hotel Esplanade

  Morgenmadslokalet

  iconMax 25 gæster
  icon45 m2

  Morgenmadslokalet i stueetagen har plads til 25 siddende gæster og op til 50-60 personer, når man mingler. Lokalet har fleksibel møblering og udsigt over hotellets indergård.

 • Salongen Hotel Esplanade

  Salonen

  iconMax 8 gæster
  icon20 m2

  Salonen på anden etage er velegnet til mindre møder og interviews. Lokalet har sofagrupper og lænestole samt en fantastisk udsigt over Strandvägen og Nybroviken.

icon

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjernede designhoteller med et unikt indretningskoncept. Inspirerende ophold i bynære områder.