Spring til hovedindhold
Best Western logo

Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western

Havnært hotel i Österlen

I det maleriske Simrishamn i Österlen bydes du velkommen til det velkendte Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western. På dette havnære hotel fra 1840 kan du starte dagen med en dukkert i det blå efterfulgt af en lang og lækker morgenmad. Hotellet tilbyder flere fleksible mødelokaler, der sammen med restaurantens skånske køkken og bølgernes brusen giver optimale betingelser for en vellykket konference.

Værelser med fred og ro

Når du bor på Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western, får du et værelse med en rolig beliggenhed uanset værelseskategori. Enten har du udsigt direkte til havet eller til hotellets frodige have. Her er der både enkeltværelser, dobbeltværelser og mere rummelige familieværelser til dig, der rejser med partner og børn. Hotellet har i alt 62 værelser fordelt på tre etager.


Restaurant, konferencelokaler, sauna og spillerum

I hotellets restaurant kan du nyde god mad og drikke i kombination med en fantastisk havudsigt. Menuen er præget af klassiske smage og innovative indslag. Restauranten kan også bookes til private arrangementer. Til møder og konferencer er der tre større lokaler og fire grupperum med plads til 100 deltagere i den største sal. Hotellet tilbyder også en sauna med tilhørende relaxafdeling, hvor du kan koble af efter en lang dag. Derudover er der et nyt spillerum, hvor man kan underholde sig med billard, shuffleboard og dart.


Paradiset Österlen

Österlen har en særlig plads i mange svenskeres hjerter. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Her tilbydes en unik kombination af smuk natur, salte havbade og interessant kultur. Österlen byder på en vidunderlig kyststrækning, åbne marker, æbleplantager, gamle ruiner, haver, unikke restauranter og meget mere. Gå ikke glip af et besøg på Sveriges smukkeste strand Sandhammaren eller hos en af de mange hyggelige gårdbutikker, der sælger friske, lokale lækkerier.

Kundevurderinger: 4,1/5 (709 anmeldelser)
Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western

Strandvägen 3, 272 31 Simrishamn

Telefon: +46 414 41 17 20

E-mail: info@hotelsvea.se

111

Med havet som nærmeste nabo

Når du bor på Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western, er der en fantastisk udsigt over havet næsten uanset hvor på hotellet du befinder dig. Med det bølgende blå vand og Simrishamn havn som nærmeste nabo er du her garanteret et hyggeligt maritimt miljø. Og med blot ti minutters gang langs Strandvägen efterfulgt af Badstigen kommer du nemt til Tobisviken strand, hvor du kan tage en kølende dukkert.

Vælg værelse

Mad og drikke

Best Western Svea Breakfast

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Svea Restaurant Bar

Restaurang Piraten

I hotellets restaurant, der går under navnet Piraten, kan du nyde velsmagende mad tilberedt fra bunden af lokale råvarer. Til frokost serveres klassiske skånske retter som "äggakaga" (en tyk pandekage) og flæskesteg både som dagens ret og a la carte. Til middag kan du sammensætte din egen treretters menu a la carte.

Best Western Svea Garden Bar

Trädgårdsbaren

Hotellets fine havebar kan bruges spontant eller bookes separat til private arrangementer. Her er der en mere enkel barmenu med aftenens hovedret, burger og salat samt et stort udvalg af øl, vin, cider og andre drikkevarer.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 11:00


Barn

Et barn på op til 6 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 250 SEK pr. nat.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømærket med Svensk Miljöbas, hvilket betyder at det kan fremvise et struktureret, dokumenteret og fungerende miljøarbejde.


Parkering

Uden for hotellet er der gratis offentlige parkeringspladser.


Andre ydelser

 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Gratis parkering
 • Sen udtjekning
 • Lounge/bar
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
Best Western Svea Sauna

Sauna og relax

Hotellet har en dejlig relaxafdeling med sauna, hvor du kan læne dig tilbage efter en lang konferencedag eller måske efter en dukkert i havet. I relaxafdelingen tilbydes også massagebehandlinger.

Møder og konference

62

Hotelværelser

7

Mødelokale

100

Bio opstilling

Hotellet tilbyder syv lokaler til møder, konferencer og andre arrangementer. Tre af dem er større lokaler, og de andre fire er mindre grupperum til 6-8 personer. Her kan I mødes i rolige og afslappede omgivelser og mødet kan nemt kombineres med mad og kaffe fra hotellets restaurant, overnatning og aktiviteter.

Konferencebooking

E-mail: info@hotelsvea.se

Telefon: +46 414 41 17 20

 • Brantevik

  Number of personsMax 100 gæster
  Area100 m2

  Brantevik er hotellets største lokale. Det ligger i et anneks tværs over gården i direkte tilslutning til haven. Lokalet er ideelt til konferencer, bryllupper og andre arrangementer. Der er blandt andet headsets, som kan benyttes.

 • Kivik

  Number of personsMax 30 gæster
  Area45 m2

  Kivik er et mellemstort lokale med fleksibel møblering. Lokalet er velegnet til både foredrag og møder.

 • Skillinge, Baskemölla, Kåseberga & Haväng

  Number of personsMax 8 gæster
  Area16 m2

  Lokalerne Skillinge, Baskemölla, Kåseberga og Haväng er fire grupperum, der ligger i direkte tilslutning til lokalet Brantevik. I Haväng er der plads til seks deltagere, og de tre andre rum har plads til otte deltagere. På billedet ses lokalet Baskemölla.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hoteloplevelse, et skønt og behageligt sted med charme. Gode hoteller med fornemmelse for design til en overkommelig pris.