Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

Sporthotell i vackert naturreservat

Blot et par kilometer fra Eskilstunas centrum finder du dette personlige hotel, som er beliggende i smukke grønne omgivelser helt ned til søen Närsjöfjärden. Her kan du nyde en aktiv ferie eller afholde en konference eller et kickoffmøde.

Vilsta Sporthotell ligger i et naturskønt og familievenligt naturreservat kun 2 km fra Eskilstunas centrum og 4 km fra Parken Zoo. Hotellets beliggenhed er perfekt til en afslappende ferie med nem adgang til motionsstier og mulighed for søbad eller til et kickoffmøde, hvor du kan lave noget sjovt sammen med kollegerne.


Overnat og hold møde på Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

Der er ikke mange hoteller, som kan prale af at have egen sportshal, men det kan Vilsta Sporthotell. Her er også en relaxafdeling med sauna og boblebad. Hotellets værelser er udstyret med behagelige enkeltsenge, og familieværelserne har desuden køjeseng.


I Sportcaféens restaurant kan du indtage et lækkert måltid, enten dagens frokostret eller retter fra a la carte-menuen. Om sommeren er der også åbent på Badterrassen nede ved badeområdet, hvor der tilbydes en enkel menu.


Hotellet har fem konferencelokaler og er vant til at tage imod grupper. Kombiner konferencen med femkamp eller en anden aktivitet for at gøre dagen mindeværdig. Afslut med en dejlig middag med udsigt over Vilstabacken.


Hotellet har flere lokaler, der er beregnet til fester og konferencer. Restauranten kan bookes til fester med op til 175 personer. Eller ved større arrangementer: Hotellets sportshal har plads til op til 1.000 personer.


Det er nemt at være aktiv på Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

Hotelkomplekset er åbent året rundt og arrangerer aktiviteter for alle typer af grupper. Hvorfor ikke tage ud på en hyggelig fisketur, vandre langs Sörmlandsleden eller sejle en tur i kano?


Vilstaskogen har store områder med motionsstier, oplyste stier og slalombakke. Fra hotellet er der adgang til vandrestien Sörmlandsleden via en tilslutningssti, og der er også en kortere rute på 8 km.


To cykelstier, Mälardalsleden og Näckrosleden, passerer forbi hotellet. Derudover er der mulighed for at spille minigolf og leje kanoer og både. Hotellet er også velegnet til dig, der skal besøge Parken Zoo, som ligger 4 km væk.

Kundevurderinger: 3,3/5 (72 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

Vasavägen 80, 633 58 Eskilstuna

Telefon: +46 16513080

E-mail: info@vilstasporthotell.se

BW Vilsta Sporthotell outdoor trekking trail

Fokus på sport

Som navnet antyder, er der meget at tage sig til for den sportsinteresserede på Vilsta Sporthotell – hele året rundt. Tæt på hotellet går vandrestien Sörmlandsleden, hvori der indgår en kortere Vilsta-rute på 8 km. Her er også en lille skibakke og et badeområde ved søen. Hotellet har desuden en sportshal.

Vælg værelse

Mad og drikke

BW Vilsta Sporthotell breakfast room

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Vilsta Sporthotell matsal

Sportcaféens restaurant

I Sportcaféens restaurant serveres dagens frokostret (husmandskost) eller en a la carte-menu. Til middag serveres en a la carte-menu. Her kan du booke større fester. Restauranten har plads til 175 personer og serverer til lejligheden en trerettersmenu. Ved større arrangementer benyttes hotellets sportshal, hvor der er plads til 1.000 personer, og der serveres en buffet.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 14:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

Børn under 2 år bor gratis, hvis de sover i forældrenes seng.


Kæledyr

Husdyr er tilladt på anmodning mod et gebyr.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Gratis udendørs parkering. På parkeringspladsen findes 2 ladestandere, som stilles til rådighed af kommunen.


Andre ydelser

 • Accessible parking
 • Børneaktiviteter
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Fitnesscenter
 • Ekspres udtjekning
 • Gratis parkering
 • Ismaskine
 • Sen udtjekning
 • Omklædning
 • Udendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopudsning maskine
 • Vandsport
BW Vilsta Sporthotell jacuzzi

Jacuzzi

I hotellets relaxafdeling kan du slappe af i den dejlige jacuzzi. Hvis du har lyst til noget godt at drikke, kan du købe det i Sportbaren, som ligger i relaxafdelingen. Relaxafdelingen kan benyttes mod et gebyr.

BW Vilsta Sporthotell Sauna

Sauna

Efter en lang dag med aktiviteter kan det være dejligt at slappe af i saunaen. Du finder saunaen i vores relaxafdeling. Relaxafdelingen kan benyttes mod et gebyr.

Basketball court

Hotellets sportshal

I hotellets sportshal kan du spille indebandy, håndbold og basketball. I hallen er der et fitnesscenter, som drives af Korpen Eskilstuna og kan bookes gennem hotellet. Hallen kan bookes til træningslejre og turneringer, men også til messer, firmaarrangementer, koncerter m.m.

Møder og konference

59

Hotelværelser

5

Mødelokale

150

Bio opstilling

Hotellet har fem konferencelokaler, og her kan du også afholde større fester. Kombiner gerne konferencen med nogle af alle de sportsaktiviteter, der findes rundt om hotellet.  Alle konferencelokaler er udstyret med projektor, tv og trådløst internet. Der er mulighed for at låne computere.

Konferencebooking

E-mail: info@vilstasporthotell.se

Telefon: +46 (0)16-51 30 80

 • Stora Konferensen

  Number of personsMax 150 gæster
  Area200 m2

  Hotellets største konferencelokale. Her er også adgang til højttalere.

 • Mellankonferensen

  Number of personsMax 60 gæster
  Area120 m2

  Et hyggeligt lokale med naturligt lysindfald. Her er også adgang til mikrofon og højttalere.

 • Poolkonferensen

  Number of personsMax 60 gæster
  Area120 m2

  Som navnet på dette lokale antyder, lå her engang en swimmingpool. Der er adgang til højttalere.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.