Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Allén

Centralt beliggende hotel i Göteborg

Velkommen til Göteborg og dette dejlige hotel med perfekt beliggenhed ved siden af parken Trädgårdsföreningen! Her tilbydes et bekvemt hotelophold med en god morgenbuffet og gåafstand til hovedstrøget Avenyn. Fra hotellet er der også udsigt over Hedens fodboldbaner, hvor både Gothia og Partille Cup spilles.

Bekvemme hotelværelser

Hotellet har 51 værelser i forskellige størrelser og design. Man kan bo på et enkeltværelse, et dobbeltværelse eller et mere rummeligt familieværelse. Værelserne er indrettet i forskellige farver, er udstyret med behagelige senge og har fuldt flisebelagte badeværelser.


Morgenmads- og vaffelbuffet

Som gæst på Sure Hotel by Best Western Allén kan du nyde en lækker morgenbuffet i hotellets morgenmadslokale hver morgen. Her kan man også ommøblere lokalet til uformelle møder. Sidst på eftermiddagen og om aftenen er det også muligt at bage sine egne vafler.


Oplev Göteborg

I Göteborg er der meget at se og lave. Et stenkast fra hotellet ligger både fodboldbanen Gamla Ullevi og Ullevi Arena, hvor der afholdes koncerter. Du kan også nemt komme til forlystelsesparken Liseberg i bil eller til fods. Derudover er der et stort udvalg af spændende restauranter, barer, natklubber, butikker, museer og gallerier at opleve i byen. Ud over en smuk bymidte har Göteborg også en funklende skærgård, dejlige badesteder, vandrestier og dejlige naturområder.


Kundevurderinger: 3,5/5 (262 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Allén

Parkgatan 10, 411 38 Göteborg

Telefon: +46 31101450

E-mail: info@hotelallen.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Hotell Vasa Alle

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Hotell Vasa Alle

Gratis vaffelbuffet

Mellem klokken 16 og 21 har du som hotelgæst mulighed for at bage dine egne vafler helt gratis. Perfekt, hvis du bliver småsulten inden middagen eller vil afslutte dagen med et luksuriøst aftensmåltid.


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 250 SEK pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet tilbyder udendørsparkering mod et gebyr på SEK 200 pr. nat.


Andre ydelser

 • Receptionen er åben 24 timer
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Ekspres udtjekning
 • Wi-fi
 • Sen udtjekning
 • Udendørs parkering
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine

Møder og konference

Hotellet har ingen konferencelokaler, der kan bookes, men det er muligt at holde morgenmadsmøder eller andre uformelle møder i hotellets morgenmadslokale. Ved behov kan personalet hjælpe med at ommøblere lokalet.

  Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

  Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.