Spring til hovedindhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Center

Hotel i Göteborg med central beliggenhed

Inden for den gamle voldgrav, kun en husblok fra Göta-elven, finder du Sure Hotel by Best Western Center. Her er du tæt på det bedste, Göteborg har at byde på, når det gælder shopping, restauranter og seværdigheder. Hotellet har et maritimt tema med blå indretningsdetaljer.

Værelser til alle anledninger

Sure Hotel by Best Western Center tilbyder i alt 55 værelser i forskellige kategorier. Der er både enkelt- og dobbeltværelser samt større familieværelser. Værelserne adskiller sig lidt med hensyn til indretning, form og størrelse, men alle holder en god standard.


Morgenmad, vaffelbuffet og en hyggelig indergård

Som gæst på dette hotel vågner du hver morgen op til en god morgenbuffet med alt fra brød og forskellige slags pålæg til varme retter som røræg og bacon. Derudover er der altid gratis kaffe og mulighed for at bage dine egne vafler om eftermiddagen og aftenen. Når vejret er godt, er det muligt både at drikke morgenkaffe og spise en sprød vaffel i hotellets indergård.


Göteborg og vestkysten

Når du besøger Göteborg, kan du opleve byens puls, smuk natur og den berømte vestkyst, Västkusten – eller Bästkusten, som den også kaldes. Cirka fem minutter fra hotellet ligger Stenpiren, hvor du kan tage en båd ud til den sydlige del af Göteborgs dejlige skærgård. Oplev øer, klippeøer og skær til den dejlige duft af hav og salt. Efter en hel dag i skærgården kan du slappe af en stund på hotellet og derefter spise en bid mad i den gamle bydel Haga eller den restauranttætte Linnéstaden.

Kundevurderinger: 3,6/5 (146 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Center

Stora Badhusgatan 28, 411 21 Göteborg

Telefon: +46 31174050

E-mail: info@hotelcenter.se

Vælg værelse

Mad og drikke

Breakfast Area

Morgenmadsbuffet er inkluderet

Morgenmaden er noget af det bedste ved at bo på hotel. Derfor er den altid inkluderet i prisen, når du bor på hotellet. Morgenmad er også et spørgsmål om personlige præferencer, og man vil helst nyde den på sin egen måde. Best Breakfast-konceptet indebærer, at du selv kan vælge blandt et stort udvalg af ordentlige råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast Area

Gratis vaffelbuffet

Mellem klokken 16 og 21 har du som hotelgæst mulighed for at bage dine egne vafler helt gratis. Perfekt, hvis du bliver småsulten inden middagen eller vil afslutte dagen med et luksuriøst aftensmåltid!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To børn på op til 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen, hvis der ikke er behov for ekstraseng.


Kæledyr

Kæledyr er tilladt på visse værelser mod et gebyr på 250 SEK pr. nat.


Green Key

Hotellet er miljømærket med Green Key, turismens internationale miljømærkning.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men overfor er der kommunal parkering, hvor der normalt er ledige pladser.


Andre ydelser

 • Morgenmad er inkluderet
 • Morgenmadsbuffet er inkluderet
 • Receptionen er åben 24 timer
 • Ekspres udtjekning
 • Sen udtjekning
 • Safety boks
 • Skopudsning maskine
 • Wi-fi

Møder og konference

Sure Hotel by Best Western Center har ingen traditionelle mødelokaler, men det er muligt at holde et uformelt møde, der ikke kræver teknisk udstyr, i hotellets morgenmadslokale.

  Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

  Personlige hoteller til en overkommelig pris hvor du får et behageligt ophold og overnatning.